Super service

Bij de start van de corona crisis de tacx flux 2 besteld. Op veel andere websites duurder en al uitverkocht. We zagen al dat het een riskante bestelling werd doordat ze niet meer op voorraad waren. Gelukkig werden we constant goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling, waarbij veel hinder ontstaan was bij het productieproces. Ondanks alles is de Tacx redelijk snel verstuurd en kregen we vanwege het lange wachten ook nog korting. Super dus!

heel vriendelijk geholpen met goed advies; snelle levering

Wij zijn heel vriendelijk geholpen en hebben goed advies ontvangen. Ook werden onze fietsen perfect afgesteld op lengte van benen en armen. Ook de zadelmeting was goed. En snelle levering.

zeer goed

Wij hebben uitstekende en hartelijke service gekregen.

Snelle levering, keurig op tijd

Tacx thuistrainer besteld, binnen een paar dagen in huis. Super tevreden.

Goed geregeld.

Helemaal top.

Duidelijk, snel en persoonlijke (door de eigenaar) informatie. Komen afspraken na en heeft top producten in huis.

snelle service, snel bezorgd

Ik stelde op zondag een vraag via de chat, kreeg meteen antwoord, super. Bij bestellen kreeg ik al levering op dinsdag, supersnel dus.

Snelle levering en telefonisch ook goed bereikbaar

Goede service.

Friendly fast service!

Thanks for the friendly fast service! Got my indoor trainer the next day.

Werd netjes gemaild toen bleek dat mijn bestelde tacx niet op voorraad was en goed op de hoogte gehouden wanneer er wel geleverd werd.

Strakke prijs, erg klantvriendelijk.

Super service en klantvriendelijk!

Veel sneller dan verwacht mijn Tacx binnen gekregen met een mooi persoonlijk kaartje erbij. Ik blijf hier bestellen!

Verzorgde levering, persoonlijke aandacht

Ik was op zoek naar een wat duurder model vouwfiets dat bij de meeste andere Nederlandse fietsenwinkels niet leverbaar is. De fiets is netjes helemaal rijklaar door Doornbikes aan de deur afgeleverd, en rijdt prima. Om de levering helemaal compleet te maken, werd door Doornbikes ook -nog zonder extra kosten- een kabelslot en verloopnippel voor het afwijkende type ventiel van de banden meegeleverd. Handig!

Vlekkeloze, snelle en vooral persoonlijke service

Ik heb tijdens deze Coronacrisis behoefte aan extra bewegen vanwege het vele thuiswerken. Dus bestelde ik een Tacx Satori 2400 fietstrainer. Vrijwel overal was deze uitverkocht maar Doornbikes had hem op voorraad, stuurde hem binnen een dag op en voegde een persoonlijk kaartje bij waarin me veel fietsplezier en een goede gezondheid werd gewenst. Kleine moeite, bijzónder groot plezier! Zo zie je maar, het zit 'm vaak in kleine dingen. Ik kom voor volgende bestellingen graag weer terug! Complimenten aan de mensen van Doornbikes!

Super goed geregeld!

Doornbikes heeft een persoonlijke benadering en komt zijn afspraken na. Ik ben zeer tevreden met het product en service

Snelle goede levering

Snelle levering van Garmin edge, met persoonlijk briefje. Leuk om zo een pakketje open te maken!

Klantvriendelijk en zorgvuldig!

Ben heel plezierig geholpen bij de aanschaf van een sporthorloge!

Prettige ervaring bij aankoop Garmin

Ik heb een Garmin besteld bij Doornbikes.nl, veel goedkoper dan alle andere Nederlandse aanbieders. Ik kreeg snel antwoord op vragen over de levering en alles is snel afgehandeld. Topservice!

Perfecte service!

Na navraag direct een antwoord gekregen wanneer ik mijn horloge zou ontvangen. In het pakket zat ook nog een heel aardig persoonlijk briefje. Persoonlijke topservice dus!

Uitstekende, persoonlijke service

Echt een goede ervaring, met persoonlijk contact. Prima aanbeiding, goede service en een persoonlijke note bij de levering. Heel fijn, zeker een aanrader om je bestelling te plaatsen. Gr, John

Uitstekende service

Het product dat ik voor aanschaf in gedachten had, leek uitverkocht. Na een bericht via Messenger werd meteen geantwoord en bleek het product nog voorradig. Ik ontving in een vriendelijk bericht de bestellink en had mijn bestelling binnen 2 dagen thuis en netjes verpakt.

Snelle service, prettig contact, goede prijs

De mooie Garmin Fenix s6 besteld, hier goedkoper dan via iedere andere website. Voor de bestelling eerst nog telefonisch en via Facebook Messenger contact gehad, erg prettig geholpen. Na de bestelling werd ik goed geïnformeerd over het verloop, binnen 3 werkdagen geleverd. Raad iedereen deze winkel aan!

Doornbikes.nl is een bedrijf dat verwachtingen waarmaakt.

Mijn uitstekende telefonische contacten met Ria van Doorn zijn voor mij (naast de scherpe prijs) een belangrijke reden geweest om mijn Garmin sporthorloge bij Doornbikes.nl aan te schaffen

25 Uitmaat

Giesbeek 6987ER

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire