Goed geregeld

Kwaliteit goed Website duidelijk Niet duur Bezorger was aardig Alleen iets langere levertijd dan verwacht

Gewoon goed

Bestelling 21000004695 slechts deels ontvangen, jammer!

Onverwachts op 22 okt. 2021 door chauffeur Jacob slechts deel afgeleverd van bestelling. Chauffeur was zelf ook verrast dat ie slechts deel af te leveren had. Volgens uw mail zal de ontbrekende hekken na 1-2 maanden afgeleverd worden, graag eerder natuurlijk maar ja. In afwachting vr.gr. fam.Heirman.

Vriendelijk en deskundig personeel bij zowel bestellen als bezorgen

Overzichtelijke bestelprocedure en goede bezorging

Netjes optijd geleverd en een geweldige chauffeur( Jaco) die samen even de zware spullen in de achtertuin wou leggen!

afspraken nakomen

De afspraken zijn goed nagekomen en de bezorger heeft de spulletjes netjes afgeleverd

Mooi hout

Prima geleverd door chauffeur

wat besteld is is geleverd precies op het tijdstip dat verteld is met anderhalf uur zijn we bij u .

de chauffeur nette en vriendelijke man .

prima houthandel

Easy bestellen, even wachten.. en snel inladen

Snel geleverd voor een goede prijs

Mooie aanbieding beetje gekke levering

Hout is prima, heb het nog niet gebruikt maar zag er redelijk uit, zeker voor de prijs. Er zou gebeld worden om een bezorgdatum en tijd af te.spreken. ben niet gebeld, totdat de bezorger ineens voor de deur stond. Ik zelf was niet thuis dus de chauffeur heeft het gewoon voor het huis neergezet. Enige nadeel is dat hij de planken in het natte gras heeft neergelegd in plaats van op de balken.

scherpe prijs

Steiger planken waren soms zwart door schimmel en de levering zou iets sneller mogen. Voor dit geld niks anders te vinden dus prima zo. Aardige chauffeur en behulpzaam.

Top service, denken graag mee.

Stel ze een vraag en zij komen met een oplossing. Alles snel geleverd en super kwaliteit.

Fijn dat je een uur voor levering gebeld wordt en dat de planken keurig droog onder overkapping geleverd werden.

Geweldige service

Geweldige service, vriendelijke medewerker die mij heeft geholpen het bestelde hout op plaats te leggen en niet te vergeten, strakke prijzen.

Zeer goede service Goede materialen Zeer goede prijs Hele hulpvaardige chauffeur jacob

Zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Goede prijzen en snelle levering !

Ruime keuze in hout en bouwmaterialen. Allemaal netjes thuis afgeleverd voor een betaalbare prijs.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Goed, maar je moet wel weten waar je mee bezig bent.

Heb nu al voor de 3e keer steigerhout impregneer old look besteld. Maar ik moet toch echt concluderen dat de concentratie van het spul helaas niet in elke kan hetzelfde is. Dit heeft als resultaat dat een jan zorgt voor een donker resultaat in 1x en een andere hetzelfde resultaat pas bereikt na soms zelfs 8x of nog meer. Ik snap goed dat hout een natuurproduct is en hier ook verschil in zit per plank maar dit is in mijn ogen te veel om het alleen aan het natuurproduct te wijten.

Vlot geleverd voor niet teveel centen.

... ons adres was niet volledig. Werd direct opgepakt door houtenbouw en via wat bellen met de vervoerder alles alsnog keurig op tijd geleverd.

Eerste indruk top

Goede service. Snelle levering, vriendelijk. En goede prijs verhouding

Goed product goede levering

Goed product goede levering

Helaas hebben de platen 1 mooie kant en de andere kant is geplamuurd. In mijn geval kon ik de lelijkste kant onder de dakpannen verstoppen.

Volgende keer weer

Netjes geleverd,mooi steigerhout,goede prijs

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn van wel 5000M2 binnen opslag waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.