Goede kwaliteit hout, goede service

Het hout voldeed aan de specificaties en was van een zeer goede kwaliteit. Ook de levering was netjes op tijd.

goede kwaliteit prijs verhouding

Snel en vakkundig geleverd op de afgesproken tijd.

Snelle levering hout was veel gebarsten en krom

Hout werd snel geleverd en alles was er maar de balken die waren geleverd waren soms erg krom.

Zeer tevreden over de levering

Levering was goed optijd. Goede kwaliteit materialen. Vriendelijke chauffeur

Prima service!

Service is prima!

Super fijne en snelle bezorging en mooi hout

Vriendelijk, snel en goede service

Super service, bestelling snel geleverd en vragen zijn direct opgepakt en opgelost; top! Als alle bedrijven zo zouden werken.....dat zou de wereld leuker maken! Nick Leeuwenkamp, Purmerend

Snelle levering, kwaliteit net voldoende

Snelle levering, nette service, kwaliteit hout net aan voldoende. Zwart geïmpregneerd, plakt aan elkaar, stukken beschadigd hout die daarna geïmpregneerd zijn. En begin en einde niet recht. Is voor plantenbak dus kan, voor mooi dichtwerk was dit niet voldoende geweest. Maar prijs was ook redelijk.

Snel geleverd en goed materiaal

Na bestelling ging het vrij snel dat is altijd fijn. Jammer vond ik wel dat ik meer zaken wilde bestellen en er aan de prijs niks te doen meer was. Echter 6 dagen later is er meer korting via de site. Als ik dat van te voren had geweten had het me best wat kunnen schelen! Jammer dat er dan niet met klant wordt mee gedacht. Want als ik dit had geweten had ik wellicht meer mee besteld. Jammer.

Mijn dakplaten geleverd gekregen

Platen waren beschadigd veer en groef op veel plekken kapot . Maar had ze direct nodig dus maar gelegt Wel jammer .

order levering op afgesproken tijd en plaats (perfect)

precies de levering die was besteld. alles in een paket.

Kwaliteit product top, aflevering door transport waardeloos

Kwaliteit van producten top, maar de aflevering door transporteur kan beter. Zo uit vrachtauto kriskras door elkaar neergegooit. Niet gebonden, niet gepalletteerd, zo uit de auto laten vallen

Op tijd geleverd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Extra bestelling kon zo worden toegevoegd.

tevreden

Op afspraak geleverd en klantvriendelijk.

goede service

Prima service!

De geimpreneerde platen lagen keurig voor me klaar. Ik kreeg er ook nog een liter vloeistof bij. Top!

Gewoon goed

Levering mooi op tijd, materialen op bestemming gelost met dank aan Jacob.

een week eerder bezorgd dan aangegeven

Contact via telefoon was heel duidelijk en koop snel en eenvoudig online gesloten. Netjes afgeleverd, goed verpakt en ook nog een week eerder dan aangegeven.

Goed dat er per meter gekocht wordt

nvt

Not so good.

I have asked for calling me before delivery one hour. I got an email about the day when the ordered material is comming and the driver going to call me before arriving one hour. This didn't happened and I was waiting for the call all day. In this case I lost one day of my life.

Bestelling geplaatst terwijl dit niet leverbaar was.

Ik heb kort geleden een bestelling geplaatst. Dit zou zaterdag 14 augustus geleverd worden waarop ik meerdere mensen hulp heb gevraagd die dag aanwezig te zijn. Om 5 uur in de middag nog niks geleverd waarop ik een mail heb gestuurd. Zondag 15 augustus kreeg ik het bericht dat de materialen niet op voorraad lagen en minimaal nog 2 weken zou kunnen duren.

Chauffeur belde zoals afgesproken..keurig op tijd

Prima service.

Alles volgens afspraak geleverd.

Overzichtelijke website. Snel geleverd.

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn van wel 5000M2 binnen opslag waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.