Goede snelle service

Jammer dat het een b soort rabatdelen zijn en met binden 4 planken mes en groef schade halverwege plank moet nu bijhalen

goed bedrijf

veel keuze in hout en ze leveren volgens planning

Goede ervaring met dit bedrijf.

Goed materiaal, goed contact, goede levering.

goede materialen en goede service

goede spullen en snel geleverd

Goede service , iets langer op levering moeten wachten

Goede service , iets langer op levering moeten wachten.

Koop je hout bij houtenbouwmaterialen daar ga je van stralen

Snelle reactie op een vraag stelling. Goede contact via mail reageren snel . Chauffeur was heel vriendelijk bij levering. En de kwaliteit van het product was heel goed.

Bezorging top

Aardige chauffeur, alleen hout was niet echt van goede kwaliteit mes en groef van 3 planken waren kapot.

Besteld en netjes geleverd zoals afgesproken. Netjes bezorgt in zeeland. Goede kwaliteit en een mooie prijs!

Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Duidelijk aangegeven wanneer de levering aan huis zou komen. De meskanten van de vuren vloerdelen waren op enkele plekken beschadigd. Voor mijn gebruik geen probleem maar kan me voorstellen dat ze door andere klanten niet geaccepteerd worden.

Prima geleverd, alleen niet volgens wens

De order is goed geleverd, alleen niet volgens mijn wens op de goede datum

Snelle levering, goed product en goede service.

Ik heb telefonisch contact gehad met vriendelijke medewerker. Daarna werden de steigerplanken snel geleverd. Het waren old look steigerplanken, waar witte strepen op zaten vanwege het vervoer. Dit aangegeven bij bedrijf, stuurden mij gratis 2,5 liter impregneervloeistof om witte plekken te behandelen.

Vlot, en geleverd zoals afgesproken

Goede materialen. Vriendelijke chauffeur die me op tijd heeft gebel dat hij onderweg was.

Snel geleverd en vriendelijke chauffeur

Zeer voordelig hout en snel geleverd. Goedkoper dan de praxis (inclusief 25% korting en zonder bezorging). Er zaten alleen een paar kromme planken bij en een aantal beschadigde. Bestel dus iets meer om er zeker van te zijn dat je genoeg mooie en rechte planken hebt.

Het hout was van goede kwaliteit

De bezorging was super Netjes volgens afspraak en uiterst vriendelijk

Goede en snelle levering correct en netjes fijne contact

Ik heb een zeer goede ervaring met houtenbouwmaterialen.nl. Men communiceert pro-actief en direct. Chauffeur Jacob was zeer behulpzaam met de levering. Kortom zeer prettig en goed.

Goede snelle service perfecte kwaliteit

In één woord top !

Al een aantal keren wat besteld. Steeds een goede prijs kwaliteit verhouding en het wordt netjes bezorgd.

Goede service en mooie producten.

Duidelijke afspraken over de bestelling. Een vriendelijke Jacob die het hout geleverd heeft. En het hout is van goede kwaliteit.

Prima bezorging

Snelle bezorging

Scherpe prijzen en snel geleverd

Scherpe prijzen en snel geleverd. Bezorger heeft zelfs geholpen de materialen naar binnen te sjouwen.

Voor eigen projectjes is dit prima

Fijn bedrijf en mooi hout, hier en daar wat mindere plekken in het hout maar dat is oke. Bezorging was ook goed

Snelle levering , vriendelijk personeel

Konden alles prima vinden op de website, snelle levering en op aangegeven tijdstip via mail en een half uur tevoren een belletje ,door een zeer vriendelijke chauffeur!

Snel en correct geregeld

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.