prima prijs en levering

Tevreden over de prijs en over de aflevering. Hele vriendelijke handige man die ons een half u van te voren belde dat hij eraan kwam. Dat we niet echt thuis hoefden te zijn, als we maar binnen een half uur na het telefoontje thuis konden zijn.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Fijn dat isolatie folie per meter gekocht kan worden. Werd netjes verpakt verstuur den veel eerder ontvangen dan verwacht. Dus zeer tevreden

Vriendelijke service,

Zondag besteld, donderdag al geleverd. Door een uiters vriendelijke Chaufeur Jacob. Samen uitgeladen, hij hielp mij de platen vast achter te zetten. En ik hem verder met het hout voor op de plaats te leggen. Mijn zoontje kreeg een zonnebril die was de hele dag op zijn neus en hij is er trots op :) Spullen zien er goed uit en we kunnen lekker aan de slag.

redelijk snel en redelijk goede kwaliteit

Ik schrok wel een beetje van het aantal noesten en enkele stukjes die van de planken ontbraken waar dus ook noesten gezeten hadden Hoe dan ook, ik was wel blij met de levering en de delen zijn bevestigd en in de grondverf gezet

Fijne, snelle levering in stadscentrum

Heel fijn dat zelfs gipsplaten werden geleverd in het centrum van Groningen, tot aan de deur. Er is goed nagedacht over de truck die zij gebruiken voor steden, en die paste zelfs in het kleinde straatje waar ik woon. De chauffeur hielp me een grote gipsplaat naar binnen te tillen en samen konden we snel alles lossen. Ik was wel nerveus omdat het de leverdag zou gaan regenen, dat is uiteindelijk niet gebeurd. Ik had zelf een dekzijl gekocht voor het geval dat, maar weet niet of dit voldoende was geweest om de gipsplaten niet kapot te laten gaan bij regen. Betere instructies van om hiermee om te gaan, en ook hoeveel ruimte bij de stoep vrij te houden van geparkeerde auto's, waren handig geweest. Dat is me wel goed uitgelegd toen ik daarover mailde.

Goede deal snel geleverd

Goede communicatie thanks

Goede en accurate levering in zuiden des lands.

Ik heb eerst gebeld voor alg. Informatie over het hout, daarna werd dit snel geleverd. Ook wat betreft de prijs is dit bedrijf een aanbeveling

Slechte service!

Hout werd bij over buren geleverd. Ik zou een uur van te voren gebeld worden, ik ben 28 min voor tijd gebeld, dus redde ik het niet om op tijd te zijn. Ik zag later dat ik per ongeluk huisadres 39 ipv 38 had ingevoerd.. Dus eigen fout, maar de reactie van dat jochie dat het bracht was wel onacceptabel. Kwam er op neer dat ik pech had, en kreeg nog wel een cynische succes ermee, met een nare smile! Al had hij me 10 minuten geholpen dan hoefde ik niet alles in mijn eentje naar mijn huis te tillen! En dan nog een vraag: Heb ik bij een B keuze houthandel hout besteld? Zijn nou niet de beste planken... Dit heeft niets met bovenstaande te maken, maar is een constatering. Graag uw reactie. Jeroen

Goede prijs en prima materiaal

Prima prijs voor het afgenomen hout. Kwaliteit ziet er goed uit maar daar komen we met de jaren pas achter. Chauffeur belde kort van te voren maar zeer vriendelijk. Jammer dat je zelf geen afleverdag kan kiezen. Voor zover ik kan beoordelen een prima bedrijf!

Vlotte afhandeling

Via een heldere site naar vlotte levering is mijn ervaring

Tevreden, royale prijs in de schaarste 2021

Douglas is schaars op dit moment - kon het hier krijgen uit voorraad, zij het op een lengte maat met 60cm zaagverlies per deel. Kwaliteit redelijk tot goed - sommige delen wat scheuring op de kop en sommige delen gaten door noesten die er uit zijn. Kleuring zwart niet overal echt dekkend. Wel een "vorstelijke prijs" ;-) Overall - tevreden

Zéér tevreden over totale verloop

Aankondiging van levering was een beetje aan de late kant, maar over bestelling, levering, chauffeur en kleine attenties bij levering alleen maar lof.

Snel en correct

Geleverd als afgesproken. Top

Goede service en aflevering

Netjes op tijd geleverd en een chauffeur (Jacob) die meedenkt om het op de juiste plek te leveren en ook nog meehelpt met uitladen. Top geregeld!

Net bedrijf vlotte service

Keurig een nette mail met verwachte leverdatum enz. op leverdag wordt er netjes van te voren gebeld

Snel en goed verpakt

Had hier nog geen ervaring mee maar is mij goed bevallen als ik nog eens wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn

Geweldige bestel en levering ervaring

Het gemak van het bestellen tegen een scherp tarief. Vandaag geleverd door Jacob. Wat een verademing, 1 uur van te voren keurig gebeld, nette levering, en keurig naast mijn hek geleverd. Daarnaast ook goed hout, vele malen beter dan de levering van de Gamma.

Matige kwaliteit

Het geleverde zweeds rabat zwart, wat gebruikt wordt voor aftimmering is zowel dekking kleur als kwaliteit van het hout matig. Sommige delen waren zodanig dat ik ze ongezaagd niet kon gebruiken helaas.

Geweldug

Prachtig afgeleverd , zeer vriendelijk en zoals op afspraak

Goeie service en levering

Goede website en betrouwbare levering

Goede website en betrouwbare levering

Snelle vriendelijke service

Ik heb als zeer positief ervaren. Ik ben één dag vantevoren gebeld, normaal is het één uur voor aankomst bij een klant. Maar omdat ik als eerste op de rit stond, zou ik gebeld worden om 7:00 in de ochtend :) Dat wilde de chauffeur mij niet aandoen. Duim omhoog!

Slechte kwaliteit

Levering als beloofd Mooi op tijd Kwaliteit materiaal zeer matige kwaliteit Veel scheuren En geen goede bouwtekening er bij Nee het viel zwaar tegen

Uitstekende kozijnprofielen voor een mooie prijs

De kozijnprofielen zijn vlot in lange lengtes geleverd voor een mooie prijs. En de zeer plezierige chauffeur Jozef heeft ze tot op de werkplaats gebracht. Top

Goed bereikbaar voor vragen, extra bestelling ka zonder problemen aan een nog niet verzonden order worden toegevoegd. Bestel hier zeker nog meer in de toekomst.

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.