Prima communicatie komen afspraken na

Snelle en nette levering

Heel tevreden. Het enige bedrijf waar de folie per meter afgenomen kon worden. Verzending ging super snel. Binnen 2 dagen in huis

Vriendelijk behulpzaam correct

Mocht er iets mis gaan dan zorgen zij dat het als nog goed komt ik ga er zeker weer heen voor mijn matrealen en de correcte behandeling top

Goed verpakt, snelle levering

Weinig aan toe te voegen

uitstekend

Goede communicatie en goed materiaal geleverd

Alles volgens plan en goede communicatie

Alles volgens plan en goede communicatie

Geweldig goed

Snelle en goede levering

Zeer snelle levering

Dakveren, schroeven goede kwaliteit. Goed verpakt en zeer snel afgeleverd.

Snel en correct!

Gewoon zeer te vrede.

Ander product geleverd, prima opgelost

Ik had een speciaal merk kit besteld wat bij andere winkels moeilijk te krijgen was. Hier stond dat het op voorraad zou zijn. Vervolgens kreeg ik een andere kit thuis. Na een telefoontje van een medewerker, die vriendelijk uitlegde dat het om een echt vergelijkbaar product gaat, is het prima opgelost. Goede aftersales!

Goed materiaal en keurige bezorging

Ik ben goed op de hoogte gehouden rondom de levering van mijn bestelling. Prijs/kwaliteit verhouding is top en levering door chauffeur was keurig!

Snelle nette levering

Kwaliteit van het hout uitstekend en je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering komt.

beetje jammer

ik bestel 6 meter zwarte folie van 1,5m breed. krijg ik het in twee stukken. Dus gewoon twee rest stukken. Ik heb telefonisch contact gehad met een vertegenwoordiger en mijn verhaal uitgelegd dat ik nu veel meer snij stukken heb en naden en dat ik dit vreemd vind voor een stuk van 6 meter in twee delen te leveren. De vertegenwoordiger wees mij eerst op hun voorwaarden en dat het mogelijk is dat er twee stukken gebruikt worden omdat de rol op is. Dit snap ik als je 30 meter besteld maar niet een stuk van 6 meter. Ik had het gevoel dat ik niet zo moest zeuren van de vertegenwoordiger en hij zou een goede korting geven bij de volgende bestelling.Jaja. Ik had liever boter bij de vis gehad en meteen een korting of een ander vriendelijk gebaar. of gewoon zeggen dat het misschien niet zo slim is om dit zo te doen bij een klant. Nou ik blijf bij mijn mening dat je gewoon een bestellingen onder de 10 meter niet in twee stukken gaat leveren. Dat kunnen ze ook gewoon in hun voorwaarden zetten om in de richting van de klant te denken of de klant gewoon even bellen of dat goed is en niet door zijn strot heen duwen. Maar dat zat er in dit gesprek niet in. Het product zelf is wel goed.

Super bedrijf snelle levering !!!

Hout besteld en snel en goed geleverd

te vroeg, ik heb de spullen nog niet gebruikts, kalm aan ,niet zo veel haast

ik ben nog niet zo ver!

Top! Per stuk leveren en niet per 200 st.

Zie boven.

top levering !

hier lijm besteld, uitstekende kwaliteit en snel geleverd. zat ook goed verpakt. zijn telefonisch ook goed bereikbaar voor vragen. helemaal goed !

Product voldoet aan verwachtingen en is snel geleverd.

Prima materiaal voor een redelijke prijs

De hardhouten palen waren op een na mooi recht. De planken waren ook goed. De levering was ook keurig op de afgesproken plek, en een keurig telefoontje vooraf. Een minpunt is de geleverde RVS schroeven Torx 10. Deze breken af wanneer men deze in het hardhout schroeft. Ik heb bij de bouwmarkt hardhoutschroeven Torx 20, 4*40 gekocht á 25 euro per 200 stuks, maar die voldoen perfect. Ik beveel u dan ook aan hardhoutschroeven te leveren bij hardhouten palen met een Torx 20 voor betere grip.

Goed product, redelijke prijs en snelle levering.

Prima materialen en levering daarvan.

Prima materialen en levering daarvan.

Goed en snel

Prima ervaring

Erg goed, vriendelijk en behulpzaam

Zowel over de telefoon als bij de levering werd uitstekend meegedacht. Top! Erg tevreden en ook nog eens mooie planken. Aan te raden!

Twee rollen ondervorst besteld tegen scherpe prijs. Snelle verzending. Prima kwaliteit.

prima gedaan

Netjes en op tijd geleverd

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn van wel 5000M2 binnen opslag waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.