Goed geholpen, goede service, aardige mensen!

Goed geholpen, goede service, aardige mensen!

Erg klantvriendelijk alleen het product voldeed niet aan de afspraak

Mensen waren allervriendelijkst maar we hadden old look steigerhout besteld en al betaald, maar het was grijs, kletsnat en krom. We hebben gewone steigerhouten planken meegenomen.

Slechte afwerking

Mijn bestelling is niet zoals verwacht zitten veel beschadigingen in, div planken zijn afgebroken en zijn aan de uiteinden veel smaller helaas is dit niet 1 e klas planken zoals ik verwacht had

Afspraak is afspraak!

Keurig geleverd wat besteld is en binnen de aangegeven termijn.

Late levering

Tussen bestellen en levering 15 dagen...

Goede kwaliteit geleverd conform afspraak

Wat wil men nog meer?

Goed geregeld

1 hardhouten paal splijtte bij de eerste klap.

Goede service en geleverd binnen termijn

Goed bedrijf dat luistert naar je wensen. Mooie rechte planken afgeleverd. Klein minpuntje: toch een paar rabat planken met flinke beschadiging in de mes groef. Moet eigenlijk bij het pakken al gezien en verwijderd worden.

Snel geleverd. Aardige chauffeur. Planken zijn van zeer goede kwaliteit.

Uitstekende service

Ze doen echt een stap extra om goede service te verlenen.

Duidelijke website. Mooie prijzen en een snelle levering.

Goed bedrijf

Volgens afspraak netjes bezorgd door twéé jonge mannen. Die een enorme hoeveelheid moesten tillen naar de achterkant vd woning. Een grote partij bouwhout waarvan géén plank of balk krom was. Ga zo door want daar geniet je van als klant! Groet Thomas Van het mooie Tolbert

Keurig geregeld

Keurig en compleet geleverd. Goede kwaliteit. Erg vriendelijke chauffeur

Mooi hout zonder scheuren.

Vlotte bezorging en hout zonder gebreken.

Goedkoop en snel geverd.

Snel en goedkoop.

Makkelijk online bestellen en een paar dagen later in huis.

Makkelijk prachtig hout online bestellen. Kon ook nog een paar balkjes toevoegen bij de bestelling die ik was vergeten. Super geleverd.

zorgvuldige diensverlening

er werd van tevoren gebeld en bij aankomst en een eerlijk verhaal over 1 geleverde plank met een scheur erin.

Kwaliteit goed

Goede ervaring

Prima bedrijf

Mooi hout, boven verwachting!

De bestelling was redelijk groot en de chauffeur heeft mij heel goed geholpen met uitladen, opslag en interessante details en dat na zo een lange rit!

Prima prijs en levering

De bestelling ging vlot. De price was right :-) Én de aflevering was heeeeel snel. In één woord: PRIMA

Geweldige service

Jacob heeft bij mij het hout gebracht, en ik heb een geweldige service van hem mogen ontvangen. Normaal lossen ze naast de auto, maar omdat ik aangaf dat ik COPD heb en het dus niet zelf op eigen terrein kon leggen, heeft hij dat voor mij gedaan. Jacob nogmaals bedankt.

Mooi hout voor een zeer concurerende prijs.

Rabat planken besteld voor mijn schuurtje. Perfect geleverd tot op de oprit. Mooi recht hout.

Product oké

Ik bestelde een dertigtal planken. De aflevering werd niet vooraf door de chauffeur aangekondigd zoals afgesproken. Dit leide tot enige vertraging bij het afleveren. Overige aflevering oké. Product zoals afgesproken.

Ik zocht een steigerhouten plank van 25 cm breed, omdat ik iets wilde maken met de namen en geboortedatums van mijn kinderen. Meestal zijn ze maar 20 cm breed. Ik vroeg om 1 plank, maar dan zouden de bezorgkosten erg hoog zijn. Ze deden een voorstel om de plank een keer op de route mee te nemen, tegen lagere bezorgkosten. Echt super, en evengoed heel snel binnen. Het contact via de mail was heel erg goed en snel. Nogmaals enorm bedankt!

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn van wel 5000M2 binnen opslag waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.