Gesprek met de medewerker aan telefoon was goed. Bij levering heb de chauffeur de goederen goed bezorg en afgeleverd. Ik moet nog een nalevering krijgen en deze is ook prima behandeld door deze bedrijf

Ze zijn vlot en behulpzaam een goed ervaren bedrijf

Mijn bestelling ging vlot en snel binnen de termijn is het gebracht Dit bedrijf is aan te bevelen

Achteraf best duur , en telefonisch zeer slecht bereikbaar

Meer dan een uur aan de telefoon zitten wachten, Zijn de hele dag open, maar alleen in de middag telefonisch bereikbaar, maar dan sta je in de wacht

Helemaal prima

Goede site en service.

Makkelijk en snel geleverd

Partij hout en steenwol besteld. Werden geleverd tot aan de oprit door een vriendelijke chauffeur.

Duidelijke informatie

Ik ben goed geholpen en de kwaliteit is prima

Hout binnengekregen

Hout besteld en binnengekregen

Prima prijzen en service in de winkel. bezorging mag iets sneller

Prima internet winkel en service

Goede service met bezorgen en snelle levering

Uiteindelijk keurig geholpen na 2 zeer kapotte planken te hebben ontvangen

Kreeg m’n bestelling binnen en zag dat er planken behoorlijk beschadigd waren. Gelijk een melding van gemaakt en foto’s gestuurd maar gaven in eerste instantie aan dat het binnen ‘de tolerantie’ zit. Ik nogmaals contact gezocht en gemeld dat de planken niet meer te verwerken zijn en er dus niks aan had. Houtenbouwmaterialen heeft het uiteindelijk opgepakt en zijn tot een goede oplossing gekomen.

Verschikkelijk & belabberd

Het hout dat is geleverd had niet slechter uitgezocht kunnen worden, waarschijnlijk een restpartij waar men vanaf moest. Aan alle kanten beschadigd en hele planken helemaal opgevreten door de houtworm. Het hout moet in het zicht verwerkt worden waardoor dit onbruikbaar is. 80% van de zending is slecht tot zeer slecht! Ze houden je constant aan het lijntje, zijn moeilijk te bereiken, bellen niet terug, nemen niet op en lossen hun eigen problemen niet op! Ze laten je zelfs betalen om de slechte levering te compenseren en na twee weken aandringen nog steeds geen datum dat het hout wordt omgeruild. Alles valt volgens hun binnen tolerantie of het past niet in hun planning en je moet maar wachten. De zaak is over gedragen aan de rechtsbijstand. Nadrukkelijk advies; NIETS aanschaffen bij deze lui!

Snelle levering en mooi hout voor een goede prijs.

Ik vond de site gebruikers vriendelijk en kon makkelijk het hout vinden dat ik nodig had. Binnen een week werd het, op een zaterdag thuis bezorgd! Perfect: ik kon meteen dat weekend aan de slag. Goede kwaliteit hout tegen een goede prijs!

duidelijk en doen wat ze beloven !

Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Vrij vlotte levering van kwalitatief goede materialen.

Prima geregeld

Via de website een plank besteld, zelf afgehaald. Kind kan de was doen.

Goede kwaliteit

Je krijgt waar voor je geld Snelle levering

Prima kwaliteit en levering

Na zorgvuldig overleg geleverd op de datum die wij wilde door Jacob die zoals altijd vriendelijk en behulpzaam was met het lossen van de materialen . Alles weer goede kwaliteit .

Super service voor een goede prijs!

Vriendelijke bezorger die zelf meehielp de bestelling naar de schuur te tillen.

Snelle en goede levering

Zie boven

Uniprime platen die ik normaal bij de bouwmaat koop voor € 122,- per stuk zijn hier maar €87,- Exact hetzelfde merk en type. Heel prettig contact met de mensen en supersnel geleverd.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd tegen prima prijs

over het algemeen goed

het materiaal wat besteld was is top. wel erg jammer dat het bedrijf bijna niet te bereiken is voor vragen. en dat er niet heel duidelijk aan gegeven is wanneer de zending komt. en zoals bij mij, als dan de zending niet op vrijdag maar op maandag komt en je er echt de hele dag op moet wachten. zijn een aantal dingen waar ik niet heel blij van wordt.

Eiken vellingdelen besteld, snel geleverd. Helaas zaten er behoorlijk veel slechte kwaliteit planken tussen. Na goed contact is besloten de slechte planken kosteloos om te ruilen. Prima service dus.

Prima levering, vriendelijke en behulpzame chauffeur

Idem

Goedkoop

Goedkoop en snrlle levering

Rooilijn 7

9231 DZ Surhuisterveen

Over Houtenbouwmaterialen.nl

Houtenbouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Is online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn van wel 5000M2 binnen opslag waar u altijd bij ons kunt binnenlopen. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rooilijn 7 te Surhuisterveen.