zeer zachte haren en een zeer snelle service

zeer goede kwaliteit van haren en een zeer snelle service ook direct beantwoorden van mails en ook zeer vriendelijk

GEWELDIG!

Beste, Zover ik kan zien heb ik waar voor men geld ontvangen,waarvoor mijn dank! Mooie kleur. Goede kwaliteit. Volle punten aan het einde van het haar. De juiste hoeveelheid. Ook jullie info team, TOP!! Direkt een antwoord,wanneer je een vraag hebt en een goede begeleiding naar de site,produkt die je nodig hebt! Mvg.Ghalima.

Geweldig goede hulp ontvangen.

Super goed behandeld door de medewerkers van haar extensions voordeel. Ik wist niet goed welke kleur ik moest aanschaffen, hun hebben door middel van een foto die ik gestuurd had precies de juiste kleur geadviseerd. Nogmaals bedankt hiervoor!

Ik ben heel tevreden over zowel de service en de levering. Vooraleer men uw bestelling verstuurd krijg je mail met foto. Alle geluk want ik had toevallig het verkeerde kleur aangeduid. Kwaliteit van het haar is echt 100%

Super mooi haar

Super mooi haar, snelle levering!

Mooi haar en de volgende dag al in huis!

Snelle en prima levering en service.

Snel en accuraat geleverd, had eerst de verkeerde lengte extensions besteld, maar na een telefoontje was dat snel geregeld en kreeg ik de dag erop al de juiste lengte extensions toegestuurd. Prima service. Zal hier zeker weer kopen indien ik wat voor mijn haren nodig heb.

Zoals altijd weer super snel in huis en wer goeie kwaliteit extensions top. Bedankt

Hele mooie haar kwaliteit, ik ben goed geïnformeerd in de winkel en ontzettend blij met m’n weave extensions!! Bedankt voor de goede service jullie zijn fantastisch echt een aanrader!!

Perfecte extensions én heel goed advies

Ik had extensions besteld, Maar ik werd door Wim gebeld dat dit misschien niet het juiste product voor mij was. Hij vertelde dat er betere extensions beschikbaar waren vanwege het aantal reviews dat zij hadden gekregen op dat pakket dat ik had besteld. De extensions die ik vervolgens kreeg waren PERFECT. Precies genoeg gram en hele goede kwaliteit haren. Twee banen is genoeg voor haar van normale dikte .

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Hele goeie services. Er was iets niet meer leverbaar en ik werd daar over gebeld. Omdat het niet meer leverbaar was kreeg ik een vervangend product die duurder was voor de prijs voor wat ik besteld had. Super toch. En het was heel snel binnen!

Great service

I have to admit I was last minute to put in my order and they managed to go above and beyond and get the hair to me on time to do my client. Their level of professionalism was above my expectations and they even served me in English as my Dutch is really bad. This company is great and I refer all my clients to buy their extensions here. We are always happy with the quality and service.

Vriendelijke service en goed product

Ik werd telefonisch goed geholpen bij het maken van een keuze voor hairextensions. De weave van big hair ziet er goed uit. Ook goed advies gekregen over het verzorgingsproduct wat ik er het beste bij kan gebruiken (balmain) De levering was ook heel snel. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Goede vriendelijke service

Na het plaatsen van mijn order ben ik netjes geholpen toen mijn artikel niet voorradig was. Ik hoefde niets bij te betalen voor de oplossing en had het de dag erna in huis . Buiten de goede service is het haar ook van super goede kwaliteit!

Snel geleverd, helaas niet de juiste kleur. Teruggestuurd en ook snel een mail dat de retour verwerkt was.

Redelijk tevreden

Helaas gaat het bijna bij elke bestelling wat mis dat er een kleur niet lever baar is dit wordt altijd wel weer netjes op gelost en door de jaren ervaring durf ik dan ook andere kleuren te pakken zo dat ik op het zelfde uit kwam bij me laatste bestelling was het ook zo en is het ook weer op gelost maar ze kwamen te laat binnen en in deze drukke tijd had ik geen plek om de klant om te zetten en heb ik met spoet een andere oplossing moeten bedenken daarom komt de bestelling ook naar jullie retour groetjes lindsays Hairstyling

Super service

Haar snel geleverd en goede kwaliteit!

professioneel advies!

Ik zocht een alternatief voor mijn tape-extensions welke van een ander merk waren. Nav mijn doorgestuurde foto mbt de kleur is mij een ander merk en kleur geadviseerd. Deze bleek spot on! Heel erg blij mee! Recentelijk nog dezelfde besteld.

Super service !

Ik werd goed op de hoogte gebracht en ze hebben mij een super service gegeven ! Goeie kwaliteit

Aanbevelingen!

Prachtig haar voor een goede prijs als er iets met je bestelling is is word je zeer goed geholpen!

Goede ervaring

Mijn mat was er niet meer, met meneer afgesproken om een ander stuk te pakken van iets betere kwaliteit Ze zien er echt goed uit ! Top

Wonderful

I love it! So good quality

Goede service en prachtig haar!

Denken goed mee over de kleur, heel vriendelijk

Nooit meer!

Totaal andere kleur, asblond ombre is in werkelijkheid geel met donkerbruin onder elkaar. Heel lelijk! Betalen voor retou, plus 0,99€ om mijn geld terug te krijgen. Eens, maar nooit meer!

Lange Brugstraat 99

4871CN Etten-leur