1 zending geretourneerd omdat het de verkeerde kleur was. Netjes mijn geld terug gekregen. 2e bestelling was goed alleen na 1 keer wassen werden de bruine plukken oranje...

helaas heb ik nog niks ontvangen

nog geen oordeel

Super tevreden

Na telefonisch contact andere haarkleur gekozen. Dit was de perfecte kleur.

Top geholpen, super service!

Goede extension

Goede kwaliteit en snelle levering. Alleen jammer dat ik vanop de site niet kon zien hoeveel haar het was, van de gram had ik geen idee hoeveel het ging zijn. Een foto ter vergelijking had wel fijn geweest, dan had ik in een keer er genoeg kunnen bestellen en niet twee keer door verzendingskosten te moeten gaan. Verder heel fijne service!

Mooie wire extensions

Ik heb hier voor de 3e keer wire extensions besteld. Het zijn mooie extensions voor een redelijke prijs. Dit soort human hair is vaak elders een stuk duurder voor de hoeveelheid gram die je ontvangt. Ze gaan aardig lang mee. Daarnaast is de levering prettig en wordt het altijd snel bezorgd. Telefonisch ook makkelijk te bereiken en erg behulpzaam!

Droog haar

Keratine extensions besteld . Snelle levering.maar wat een droog haar. Niet waard voor het geld. Ik bestel hier niet meer.

Super tevreden!

Mijn derde clip in extensions ondertussen...Zolang je het haar goed onderhoudt kan je er een aantal maanden mee. (4 maanden) Ik gebruik ze elke dag! De kleur is precies hetzelfde als mijn geverfde haar.

Klantenservice is een ramp

Tweede keer dat ik dit meemaak, wanneer je een vraag stelt krijg je een arrogant antwoord, en willen ze je liever niet helpen. De eerste keer (paar maanden geleden) belde de meneer mij om de lucht te klaren. Nu precies weer hetzelfde verhaal, je kan hier niet op service rekenen.

Erg fijn geholpen bij mijn keuze.

Kon online niet goed kiezen maar naar overleg met een van de vriendelijke medewerkers, ben ik deskundig geholpen en heb zo een goede keuze gemaakt. Ben heel blij met mijn Bighair Extensions.

Snelle levering. Goede kwaliteit haar. Top ik ben super tevreden.

Snelle levering, alleen jammer van de dure verzendkosten

Geweldig mooie wax extensions van Big Hair!

Super mooie kwaliteit wax extensions! En door super service en kleurbepaling prachtige mix geworden van een totale verlenging. Dank je wel!!!!

Super service en ongelooflijk snel geleverd.

Mijn keus was net niet goed. Maar met deskundige hulp was omruilen geen enkel probleem. Dus tot snel! Groet Jean-Pierre

Haar is goed alleen te weinig voor mijn haar

Ik heb het helaas al uitgepakt om te passen dus kan niet meer retouren. Het haar is 100 gr volgens mij en dat is echt te weinig voor mijn haar. Dus helaas weggegooid geld. Het haar is overigens wel goed dus zeker de moeite waard om te bestellen.

Hele dunne punten bij extensions 50cm

De extensions van 50 cm zijn helaas geen 50 cm. De punten zijn zo dun dat je er zeker een stukje af moet knippen. Wel een goede klantenservice na contact over de zending van de extensions.

Goede extensions

Goed extensions maar heel snel gespleten punten me haar lijkt van onder nu heel erg dood wel jammer voor de rest fijn tegebruiken (heb keratine extensions)

Tevreden klant.

Vriendelijke & snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding! Ik kom zeker weer bij jullie terug.

Beetje teleurgesteld

Al eerder extensions gehad van jullie en super tevreden . Nu had ik nieuwe nodig ; besteld , bevestigd , en wachten op levering. Dan 3 dagen later ineens een mail; mijn gekozen artikel is blijkbaar uitverkocht en zal ook niet meer geleverd worden . Op de website gaan zoeken naar een alternatief , zie ik dat de door mij gekozen extensions er wel gewoon nog steeds bij staan , op voorraad , en schijnbaar verkrijgbaar . Pas het dan ook aan op jullie site zodat klanten niet teleurgesteld worden , want dit is onduidelijk. ( ik begrijp dat het door Corona komt , maar hou je webshop dan juist in deze tijden up to date )

Goede en snelle service

Had er 1 te weinig ontvangen maar wordt direct opgelost

Klantvriendelijk

Hairextansionsvoordeel zijn erg snel met reageren op de mail. Ze denken mee en handelen snel. Erg klantgericht en klantvriendelijk.

Zeer tevreden, goed geholpen, snel binnen

Had het snel nodig, kreeg goed advies, snel binnen helemaal prima

Zeer slecht

Tijdens het openmaken van de verpakking om de kleur te checken, voelde ik al aan het haar dat het veel te dun was. Terwijl op de website "volume" werd gegarandeerd. De ponytail extension voelt dun en stug aan, alleen de kleur is mooi en lijkt net echt. Ook nadat ik belde met Haarextension Voordeel, gaven ze aan dat ik de extension NIET uit de verpakking mocht halen indien ik het retour wilde sturen. De verpakking mocht niet kreuken of lijken alsof ik het open had gemaakt. Terwijl op hun website staat "Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat." https://www.hairextensionsvoordeel.nl/bestelling-retourneren/ Door deze verwarring kon ik de extension niet eens uitproberen en wilde ik niet het risico lopen om de extension alsnog uit de verpakking te halen, terwijl het uiteindelijk slechte kwaliteit is en er vervolgens veel voor moeten betalen. Dus bij deze; bestel vooral niet de ponytail extensions bij Haarextension Voordeel.

Prachtige extensions!

Hele mooie extensions ontvangen. Zijn heel zacht en zitten heel prettig! Snelle levering ook.

Ik vond de kwaliteit van het tweede pakje niet optimaal

Het tweede pakket dat ik had gekocht was van duidelijk minder kwaliteit dan het andere pakje. Dit is zeer jammer aangezien het toch meteen wel wat kost. De structuur was minder en de punten waren erg dun en breekbaar. Na een opmerking hierover werd ik meteen opgebeld en werd er meteen geholpen. Dat is wel zeer fijn dat er ruimte is voor kritiek. Er werd geluisterd en een oplossing aangeboden. Dank je hiervoor.

Lange Brugstraat 99

4871CN Etten-leur