mooie kwaliteit

Ik was erg blij met mijn eerste bestelling...mooi haar van een goede kwaliteit en goede prijsverhouding. Heb direct daarna nog een weave besteld en was daar iets minder blij mee omdat dit haarstuk niet aan een stuk was, maar in twee gedeeltes wat mij belemmerde met de verwerking ervan. Kreeg een beetje het idee dat ik twee "restjes"had gekregen.

Geweldig!

Snelle service , goed product .

Geweldig!

Snelle service , goed product .

Wig

Hallo, ik gebruik altijd topper haar, maar het was de eerste keer dat ik iets van uw site kocht, en ik heb het met de grootste spijt teruggestuurd omdat de helft van de hoed te groot was voor de achterkant van mijn hoofd en hij was te zwaar bovenop mijn hoofd, en deze pruik paste natuurlijk niet op mijn hoofd, ik heb hem naar je gestuurd, ik zal een ander model met een kleiner volume van je kopen in plaats van het geld opnieuw te nemen

Top!!!

Ik heb mijn paketje super snel binnen gekregen. De kwaliteit van het haar is ook super goed ben zeer tevreden.

Héél blij

Mooie wire extensions en lekker snel geleverd, TOP!

Een dag te laat, dan niet beloven op website aub

Kwaliteit goed. Levering een dag te laat. Belofte qua levering niet waar gemaakt.

Goede ervaring.

Snelle verzending! Mooie extentions en goede kwaliteit !

Geweldig haar

Heb voor de eerste keer hairextensions. En ben er heel blij mee heb eindelijk eens vol haar. De kapster zei ook al dat het mooi haar is en niet duur

Prachtige weave. Erg blij mee.

Kleur was niet juist dus zelf geverfd.

Blij met het product, snelle levering.

Mooi haar, super tevreden

Ben weer erg blij met mijn bighair wire extension.

Goede prijs kwaliteit verhouding & vriendelijke en snelle service!

Goede prijs kwaliteit verhouding & vriendelijke en snelle service! Ik ben al jaren een tevreden klant.

Stickers blijven niet goed zitten

Helaas blijven de stickers, ondanks de juiste voorbereiding, niet goed zitten. De extensions zijn wel mooi & zacht. Ik beveel de haren dus wel aan, zou wel andere stickers adviseren als je ze gaat zetten.

Big hair Tape extensions besteld. 150g. Haar lijkt me wel goede kwaliteit en mooi. Tape-s op haar zijn minder. Tape,s zijn helaas niet sterk... gewoon borstel je het plukje uit je haar (met extensions borstel). Al de 90% moest ik al retape. (Dit kan makkelijk met balmain tape stripjes). Bij een ervaren extensions salon heb laten zetten waar ze eerder al andere merk tapes hebben gezet en dat bleeft wel 3 manden te zitten. Dus helaas tapes van bighair zijn minder maar de haar zelf is goed. Snelle levering, en helpen ze via Facebook messenger kleur uitkiezen.

Heel erg goed

Prima bedrijf, goede kwaliteit haar en hele goede klantenservice.

Heel tevreden

Erg blij met mijn Bighair Clip-in set, kleur is perfect.

Echt heel dun

Niet de juiste kleur heb ze gelijk retour gedaan

Supergoed

Geweldige en betrokken service