prima product voldoet aan mijn verwachting

Goede service en snelle levering (zondag besteld dinsdag om 12.00 geleverd.) Goede verwerkbaarheid en mooi resultaat. product heeft een lange stand tijd.

Heel fijn product, zeer goede service

Wij hadden de ThermoShield Exterieur - 12,5 liter en de ThermoShield Exterieur - 12,5 liter besteld Deze werden heel snel geleverd. De producten waren fijn en zuinig in gebruik en smeerden goed uit. Onze muur is weer helemaal opgeknapt en alles maakt de belofte van de site van Thermoshield waar. Ook hebben wij zeer goed advies gehad en hulp voor een ander product en kregen wij een dag later al een pakketje bezorgd. We zouden hier zeker nog eens bestellen.

Webshop duidelijk en snelle bezorging

De zin hierboven zegt het al

Klantgerichte service voor een redelijke prijs

Geweldige service, snelle levering, makkelijk verwerkbaar product tegen redelijke prijs. Alleen de kwaliteit kan ik natuurlijk pas later beoordelen, maar het gevoel is goed!

Sneller als beloofd

De emmer werd sneller geleverd als beloofd op de website. Tijdens het aanbrengen spettert het net zo erg als andere producten, daarin geen verschil. Het dekt wel goed in 1 keer terwijl het verbruik per vierkante meter meevalt. Dit komt mede doordat er al een laag muurverf op de muren zit.

Wat een fantastisch product!

Soms lees je product-reviews die wel heel positief en denk je "ja ja, is dit allemaal wel echt?". En ja, dat kan ik bij Thermoshield direct beamen! Wij hebben een woning gemaakt met kalk-zand-steen muren, wat inhoudt dat ze enorm veel vocht opnemen. Via onze buren kwamen wij bij Thermoshield uit. Na ingelezen te hebben (dampopen verf was voor ons essentieel) en Ron gebeld te hebben (super vriendelijk, denkt mee, geeft advies en is nog gezellig ook ;)), hebben wij verf en primer besteld. Primer is heel makkelijk met een spuit onder druk aan te brengen en de verf met een roller. Bij ons dekte het niet na 1 laag, maar dat kwam, ondanks de primer, helaas door de zuigende muren (rendement was daardoor helaas ook wat lager). 2e laag dekt daarna prima en zorgt ook meteen voor een egale uitstraling. Tip; als je toch aan het verven bent, breng dan een spatlaag aan in een donkere kleur. Scheelt veel vuil. Tip 2; als je echt wil weten hoe goed dit product is, gooi dan de emmer nadat hij leeg is niet weg. Zodra het restant verf opdroogt, kan je deze als een masker uit de emmer trekken. Hiermee zie je meteen hoe elastisch het is en wat voor structuur de verf heeft. Wij hebben nu alleen de buitenmuren behandeld maar gaan Thermoshield ook binnen gebruiken zodra de verbouwing zover is.

Vandaag besteld in de middag ophalen

Professionele aanpak

Ik had 1 kleine emmer interieur en 1 grote emmer exterieur besteld. Kreeg per ongeluk 2 kleine emmers interieur. Na een mailtje gevolgd door telefonische excuses van het bedrijf, kreeg ik de dag erop alsnog de grote emmer. Wat ik met de andere kleien emmer moest doen? Die mocht ik houden. Ben erg benieuwd naar de effecten van de verf, maar de reviews beloven in ieder geval al veel goeds!

Super!!!

Snelle levering en super verf.

Ziet er goed uit, maakt belofte waar.

Dekt prima mooi glad resultaat

Verf dekt mooi. Na 1 keer schilderen is de muur een half graad koeler dan niet behandelde oppervlakte. Verf is wel wat dik maar spat niet erg. In blad van eigen huis werd gesproken van spattende muurverf. Mijn ervaring is dat het minder spat dan de muurverf zonder isolatie eigenschap. Aanbrengen vergt wel wat meer kracht met de roller dan originele muurverf.

Meest klantgerichte bedrijf van Nederland

Heel fijn contact gehad met Ron, waarbij uitgebreid advies is verstrekt over welk type verf en primer gebruikt zou moeten worden voor mijn toepassing. Als klap op de vuurpijl een geheel gratis monster van verf op kleur en geadviseerde primer toegestuurd gekregen. Dit is werkelijk ongekend, en heb dit nog nooit meegemaakt. Het product moet nog worden getest, maar ik zal iedereen hiervan op de hoogte houden Vandaar deze recensie, want deze mensen verdienen het dubbel en dwars!

Prima product in ik kreeg 'next day delivery' die ik niet verwacht heb

Thermoshield vitaal. Ik voel het verschil in de kamers nu al.

Goed.

Op de website liep ik even vast bij het bestellen. Ik heb gebeld en daarna was het me duidelijk. De koerier kwam laat en we zaten wel een beetje in spanning of de verf op tijd zou komen. Maar daar heeft ThermoShield geen invloed op.

foute kleur

Twee emmers besteld, blijkt de kleur niet goed. Waarschijnlijk een niet goed functionerende mengmachine. Gelukkig heb ik een goede schilder in de stad die kon bijmengen tot de juiste kleur. Verder prima latex en op tijd bezorgd.

Ontzettend goede verf

Afgaand op voorgaande reviews mij voorbereid op spattende verf. Maar met een vachtroller is er weinig van spatten te merken. Daarnaast ontdekt, dat als je per ongeluk knoeit op een vensterbank je dit er prima met een doek en beetje warm water afkrijgt de verf dekt goed, streeploos en doet waarvoor we het hebben gekocht. Namelijk de echo in huis verminderen. Voor ons geen andere verf meer in huis dan Thermoshield.

De verf werd snel geleverd.

De verf was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd.

Toezegging gekregen dat het probleem opgelost wordt door een ander produkt.

Het bedrijf is wezen kijken. Doordat er plaatselijk wat water op het dak blijft staan blijkt de verf onder invloed van zonlicht af te bladderen. Ik moet het dak schoonmaken en het bedrijf komt komende week verf brengen die wel tegen water kan. Heel netjes opgelost. Oude recensie: Zomer 2017 topshield gekocht voor het bitumen dak en toegepast. Bijna 3 jaar later is het op het halve dak afgebladderd en op de andere helft bijna niet meer zichtbaar. Moest destijds heel lang wachten op levering met weinig communicatie.

Fijn product om mee te werken

De verf heb ik gebruikt voor op het dakkapel waar het in de zomer best warm kan worden. Ik heb er twee lagen opgesmeerd. De verf smeert zeer gemakkelijk uit op de bitumen en kan ook eenvoudig verwijderd worden van de plekken waar je gemorst hebt. Ik had eigenlijk nog een derde laag willen aanbrengen maar is door omstandigheden niet gelukt.

Prima verf, werkt lekker en bespaart energie!

Daarnaast een uitstekende service.

Super service

Zelfs op 2e Paasdag werd er via de mail geantwoord op mijn vragen. Helemaal top!

geweldig goede muurverf (buiten )

jaren terug op mijn huis deze muurverf gebruikt en zit er nog geweldig goed op Nu weer een emmer gekocht om op een ander deel van mijn huis mee te schilderen

Goed product

Betreft een herhalingsaankoop zeer tevreden. verwerkt makkelijk, kan net als latex met een roller worden aangebracht en heeft een lange levensduur 8 jaar.

snelle levering, prima

ruim voldoende

Geweldig!

Uitstekende & sympathieke telefonische ondersteuning bij de keuze van juiste producten en hoeveelheden. Levering van de zware emmers aan de deur en op tijd. Ook weer met een glimlach. En ik kan aan de gang: voorstrijk en eerste laag ThermoShield zit er op. Fijn om mee te werken. Resultaat volgt nog maar ik ben voorstander van deze nieuwe milieuvriendelijke verf met bijzondere kenmerken: dampdoorlatend, geluidsdempend, energiebesparend, koelend in de zomer... Wonderspul!

Havinghastraat 32

1817 DA Alkmaar

Over ClimateCoating

NASA ontwikkelde voor het hitteschild van de spaceshuttle een keramisch filter, gebaseerd op microscopische kleine vacuüm kogeltjes. Deze zorgden ervoor dat de immense hitte door wrijving buiten bleef en de voor mensen leefbare temperatuur binnen in de shuttle aangenaam bleef. Een dubbele hightech functie dus! De keramische filter technologie heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Zo zorgt het binnen voor een betere warmte -en koeldistributie. De afgelopen 20 jaar zijn deze producten wereldwijd op de markt gebracht onder de merknamen ThermoShield en Climate Active Paint. Door de wereldwijde groei van onze producten en de hieraan gerelateerde marketingvraagstukken is in 2020 besloten om beide merknamen onder te brengen in de nieuwe merknaam ClimateCoating. Het Duitse bedrijf SICC in Berlijn produceert deze verfproducten welke dus in samenstelling niet gewijzigd zijn, made in Germany dus. ClimateCoating-Benelux BV is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland en is distributeur van de ClimateCoating producten in de Benelux en De Nederlandse Antillen.