Pluspunten

goed product, snelle levering

Pluspunten

goede service en advies!

geen

Pluspunten

Deskundig advies. Snelle levering en prima Services!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site waarop produkten te zien zijn.

Pluspunten

Behulpzaam en professioneel

Nvt

Pluspunten

We hadden thermoshield interieur besteld en dat werd snel en correct geleverd. Ook de nabestelling. De verf werkt ook nog eens prima, want ik was ook bezig de thermostaat wat lager in te stellen, om dat ik het toch wel warm vond worden in de kamer.

geen

Pluspunten

Bij vragen snelle reacties en een goede dienstverlening. Bij een probleem reageerden de medewerkers zeer hulpvaardig en oplossingsgericht

Pluspunten

correcte en soepele werkwijze en coulant met retouren

Pluspunten

Goed contact, goed verwerkbaar product, snelle levertijden en een goede site

Verf is best prijzig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd

Track en tracé gaan gebruiken. Wel gemakkelijk wanneer en hoe laat er geleverd gaat worden

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. snelle levering en goede service

Pluspunten

Snel en goed advies en een vlotte levering

Pluspunten

Goeden voorlichting en advies, Snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Prettig contact De klant goed kunnen begrijpen Een gedegen, kundig advies kunnen verstrekken Zeer vlotte dienstverlening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de directe ondersteuning door de bedrijfsleider bij een dispuut met onze ververs over het aanbrengen van de verf. Intussen, een jaar na de verfwerken, ben ik zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Wij isoleerden de zolder aan de buitenkant. En plaatsten gyproc plafond met thermoshield verf aan de binnenkant. Natuurlijk zal de extra isolatie op zolder zorgen voor het meerendeel van de betere isolatie. Maar ook over de vochtregulerende, betere lichtweerkaatsing en warmteverdeling binnen in onze living-ruimte, geen kwaad woord.

Pluspunten

Goed (telefonisch) contact gehad. Prettig geholpen

Op de website vermelden dat de kleur kan worden gemaakt door het opsturen van een staal.

Pluspunten

Correcte levering en product voldoet aan verwachtingen.

Pluspunten

Goede informatie. Snelle levering.

Nvt

Pluspunten

snelle reactie en duidelijke informatie

duidelijkheid geven over de kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie reclame, goede levering, de verf die ik gebruikte werkt prettig,

'dure' verf, onafhankelijk onderzoek over de werkzaamheid van de warmteverbetering, als ik het aanbeveel zeg ik dan ook : "ze zeggen ....| " kioh: moeilijk verf en behandeling in 1 cijfer weer te geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik gebruik de verf met name als extra isolatie in mijn oude, met voornamelijk 1-steens muren, huis. Aangezien dit de eerste winter is, kan ik nog niets zeggen over de toegevoegde isolatie waarde. Wel zie ik vooralsnog geen schimmelplekken op de plaatsen waar ik die voorheen wel tegen kwam!

De verf bleek niet goed gemengd: ik had regelmatig tijdens het schilderen ineens een streep van een van de mengkleuren op de muur! Heel lang zelf mengen op diverse manieren heeft niet geholpen.

Pluspunten

Snelle levering, goed product en goed advies. Er was een probleem met de geleverde kleur, maar dit werd netjes opgelost.

Kleur stond niet duidelijk op de website, maar dit zou inmiddels verholpen zijn.

Havinghastraat 32

1817 DA Alkmaar

Over ClimateCoating

NASA ontwikkelde voor het hitteschild van de spaceshuttle een keramisch filter, gebaseerd op microscopische kleine vacuüm kogeltjes. Deze zorgden ervoor dat de immense hitte door wrijving buiten bleef en de voor mensen leefbare temperatuur binnen in de shuttle aangenaam bleef. Een dubbele hightech functie dus! De keramische filter technologie heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Zo zorgt het binnen voor een betere warmte -en koeldistributie. De afgelopen 20 jaar zijn deze producten wereldwijd op de markt gebracht onder de merknamen ThermoShield en Climate Active Paint. Door de wereldwijde groei van onze producten en de hieraan gerelateerde marketingvraagstukken is in 2020 besloten om beide merknamen onder te brengen in de nieuwe merknaam ClimateCoating. Het Duitse bedrijf SICC in Berlijn produceert deze verfproducten welke dus in samenstelling niet gewijzigd zijn, made in Germany dus. ClimateCoating-Benelux BV is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland en is distributeur van de ClimateCoating producten in de Benelux en De Nederlandse Antillen.