Mooie retro trui en uitstekende dienstverlening.

Netjes op tijd aangeleverd. Goede maattabel. Past prima.

De sokken die ik online had besteld kwamen los zonder plastic in een nogal vieze envelope. De sokken waren stoffig en vies met vegen. Dat kon na een belletje in de winkel in Ouderkerk a/d Amstel meteen omgewisseld worden voor een paar nieuwe in plastic. Met welgemeende excuses en een reep voor het ongemak. Super service!

Snelle correcte levering

De bestelde artikelen werden zeer snel geleverd en voldeden volledig aan de verwachtingen.

Makkelijke website, snelle levering.

Alles goed geregeld. Goede kwaliteit sokken. Enige smet(je) is dat de sokken vlekken had.

Snelle levering. Prima pasvorm.

Shirt van goede kwaliteit, prima pasvorm en snel geleverd.

Geweldig!!

Mijn shirt was een maatje te groot en het bonnetje was reeds weg. Geen probleem om in de winkel te ruilen. Echt super service vond ik dat.

Erg tevreden

Snelle bezorging

mooi en past goed

mooie uitrusting juist jammer dat de mouwen en elastiek van de broek een beetje te los zijn

Heel snelle levering en goede product!

Had een te klein jasje besteld. Retour gestuurd met in het pakket een schrijven voor de goede maat. Deze had ik heel snel weer binnen. En zit top.

Originele kleding

Mooi kwaliteit, voldoet precies aan de beschrijving. Snelle levering.

Aanrader

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!! Aanrader

Mijn bestelling werd snel en correct verzonden

was goed geregeld

Duidelijkheid bij bestelling en zeer snelle levering.

Snel en correct

Heel sneller service en zeer ruim assortiment!

Ik kom graag terug voor een nieuwe ontdekking.

Uittekend

Uitstekende service en snelle levering

Alles prima verlopen!

Alles prima, supersnelle verzending ook.

Goede service en snel

Prima afhandeling van mijn order

Overzichtelijke site, correcte afwerking en supersnelle levering

Dit was mijn 1° bestelling maar zal zeker niet m'n laatste zijn. Overzichtelijk site mét eventueel bijkomend advies, goede kwaliteit voor een correcte prijs, uitgebreid gamma, héél snelle levering en bij omwisseling (wegens fout gekozen maat) opnieuw hele snelle én correcte retourname/uitlevering. Kortom, Wieleroutfits is een aanrader! ! Hier spreekt een tevreden klant.

Gewoon erg goed!

Gemakkelijke en overzichtelijke website, bestellingen zijn simpel te doen. Levering snel en op tijd!

Zeer snelle en goede service!

Helaas niet de goede maat, maar levering en ontvangst gingen heel snel. Zeer tevreden!

uitstekend

uitstekende service

Prima geregeld

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!