Klant is Koning!

Snel geleverd! Dag na levering kwam 20% op bestelde product! Na 1 mailtje is deze korting alsnog direct vergoed!

Snelle levering goede kwaliteit kleding.

Zie boven.

Teleurstellend

Had de handschoenen met zorg uitgekozen. Had het weekend meteen gebruik gemaakt, maar toch ijskoude handen! Jammer

Voldoende keuze, snelle levering

Bestelde items (winterfietsjack + sokken en thermoondershirt) voldeden aan de verwachtingen. Al enkele keren gebruikt bij temperaturen tss. 2 & 5 graden.

Snel en goed!

Goed artikel, goed omschreven, snel geleverd

vlugge en juiste levering

zal nog bij jullie bestellen

top geregeld

site is overzichtelijk snelle levering en netjes verzorgd

Zoals altijd prima

Bestel al langer via de site, maar ben intussen ook al eens in de fysieke winkel in Ouderkerk aan de Amstel geweest. Maar corona lockdown, dus weer via site. Twijfelde over maat kleding, maar gebeld en goed advies gekregen over maatvoering. Leuk en gewaardeerd is de kortingscode die je vanaf een bedrag standaard kan gebruiken.

Snelle service maar onvoldoende duidelijke maatfabels

De geleverde overschoenen zouden volgens de maatfabel op de website moeten passen, maar bij nader inzicht bleek dit niet te kloppen. Bijgevolg de zending moeten terug sturen.

Aankoop korte wielerbroek

Online een korte wielerbroek aangeschaft. Werd binnen een dag bezorgd. Niks speciaals. Ziet er prima uit.

Goede prijzen, snel geleverd

Heel tevreden, prima prijs/kwaliteit en snel geleverd

Prima levering. Het winterfietspak moet ng getest worden op ‘winterhardheid’ maar de aankoop verliep vlekkeloos

Ongelooflijk snelle levering!

In minder dan 24u werd mijn pakket geleverd.

Heb smorgens een bestelling geplaatst en dag nadien al thuis bezorgd. Dus ik ben een tevreden klant .

Snel en efficiënt

Snel, duidelijk en met een ruim assortiment. Concurrerende prijzen. Minpunt: retourneren zou gratis moeten zijn bij omruilen.

Heb nooit problemen gehad met de kleding of andere dingen.

Super!!

Zeer goede service, super snelle levering. Steeds tevreden. Veel keuze in fietsmateriaal en-outfits.

snelle en correcte levering

Het product voldoet zoals beschreven in de product omschrijving

Goed en snel afgehandeld

De prijs en kwaliteit verhouding is prima en de maatvoering is perfect.

Snelle levering tegen scherpe prijs

Artikelen snel geleverd. Prettige communicatie over onduidelijkheden op de site.

Erg blij en goede kwaliteit en een snelle levering

Perfecte service

Prima product, goedkoop en snel geleverd

Was op zoek naar een goede aansluitende hoofdband voor op de fiets. Bij Wieleroutfits was deze aanmerkelijk goedkoper. Bestelling vlot en goed geleverd.

Heel tevreden

Goede prijs,snelle levering

Snelle levering, mooi product, maat precies goed.

Snelle levering, mooi product, maat precies goed.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!