Snel verzonden en in huis

Gewoon een perfecte service.

maatvoering kan beter

Erg goed

Mooie spullen erg snel en goed geleverd

Prima fietsoutfit

Besteld betaald en geleverd

Top product top levering

Super snel geleverd. Goed verpakt mooie producten. Geen enkel min punt. Top dus

Alles was correct en snel uitgevoerd.

Alles was correct en snel uitgevoerd.

Prima allemaal naar wens .

Dat wat ik besteld heb was dik oke

Alles prima geregeld

Top, goede kwaliteit, snelle levering

Uitstekende service

Goede hulp, advies en service!

Alles Ok

Alles Ok

heel snelle levering - mooi passend ensemble - enkel het truitje met korte mouwen is nogal fijn maar het is een zomeroutfit, dus geen probleem

Perfecte service, en snel bezorgd

Meer dan goed: al vaak bestellingen geplaatst, en altijd goed.

Ik heb veel besteld, allemaal keurig en snel afgewikkeld. Een retourgeval werd ook keurig afgewikkeld. Gewoon perfect!

Snel geleverd!

Snelle en correcte levering.

Besteld en de volgende dag in huis.

Alles top

Perfecte service, snelle levering

Precies zoals besteld, volgende dag ontvangen. Alles prima

Kniestukken waren iets te groot maar wel goed van kwaliteit en kwam volgende dag al binnen

Heel vlot en snelle afhandeling

De site staat in mijn favorieten

Prima, snelle reactie !

Ik belde het contactnummer op zondagmiddag. Ik kreeg direct iemand aan de telefoon. Ongekend !! Ik werd ook goed geholpen . Mailcontact is ook perfect. De volgende dag heb je een reactie .

snelle levering en ontvangen zoals beloofd, top!

Outstanding service

My original order arrived very fast and was exactly what I’d ordered. It was easy to send back the items (wrong size or not suitable) and order a replacement. New item arrived after a few days and fitted perfectly. Very happy customer!

Super snel correct geleverd

Good service

Quick service and found a good local cycling Jersey

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!