Super easy en snel

Snelle levering, goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Snelle en goede levering

Gekozen product voldoet prima , levering was snel en goed.

Fijne webshop

Webshop met een groot aanbod en super snelle levering!

Snelle levering en direct de juiste maat. Top!

Snelle levering en direct de juiste maat. Top!

Supersnelle omruiling. Top service

Alles goed behalve het aanbod

Levering is goed Terugbetaling was snel en correct Wat wel jammer was dat er een aantal bestelde producten niet op voorraad was waardoor ik langer op mijn bestelling moest wachten. 1 product was zelfs niet meer leverbaar terwijl ik deze wel op de website kon bestellen

8,5

Prima, snel, op tijd en voeg geïnformeerd geleverd!

Broek is super en snel binnen gekomen

Ze doen wat ze afspreken en leveren top service!!

Ik nu een paar maal iets besteld en als de maat bijvoorbeeld niet goed is of als je twijfelt wordt er zo een andere maat opgestuurd zodat je kan vergelijken en dan de andere weer terug sturen. Gratis terug sturen zou nog mooier zijn. Maar voor niets gaat de zon op!!

Uitstekende service

De artikels werden bezorgd zoals beloofd en degelijk verpakt.

ik heb nog niks ontvangen

Beste Wieleroutfits, ik heb de bestelde artikelen nog niet ontvangen, dus kan nog geen beoordeling schrijven.

De website is overzichtelijk met goede omschrijvingen. De artikelen werden snel geleverd

Vlotte levering maar helaas is ergens in het bestelproces de maat veranderd, waardoor een S werd geleverd i.p.v. XL. Van tevoren achteraan gemaild, maar bestelling kon niet meer gewijzigd worden. Nu zijn de retourkosten wel voor mij helaas.

Prima en snelle levering

Veel keuze aan goeie prijzen

Goed aanbod en snelle service

retour verzendkosten

Snelle levering. Jammer dat terugzend kosten voor klant zijn; mijn shirts waren te klein en van eentje is er geen groter exemplaar terwijl ik best had willen ruilen voor grotere maat. Hopelijk krijg ik - omdat ik het andere shirt wel in een grotere maat wil ruilen en dat heb aangegeven - nu toch de verzendkosten vergoed.

Netjes en correct en een snelle levering!

Goede kwaliteit snelle levering en goede communicatie!

Supersnel en correct

Correct product, netjes en snel geleverd.

Voldeed aan verwachtingen

Snel geleverd van goede kwaliteit en prijs.

Goed en snel geleverd

Prima service! Een geweldige ervaring om hier iets te kopen!

Goede site, vlotte levering

Op zoek naar een shirt op korte termijn. Hier helemaal geslaagd

Kealitatief goede spullen, snelle levering, snel reagerende klantenservice. Kortom; niets mis mee.

Pedalen in orde

Snelle en vlotte afhandeling.

Snelle levering en retourafhandeling. Top.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!