Prima webshop, nieuwe gear was snel geregeld

Zoals de titel al aangeeft: prima webshop. Spullen werden netjes kort na de bestelling geleverd (2e dag na bestelling geloof ik).

Goede service en een mooi assortiment

Bestellen en retourneren gaat altijd vlot.

vlotte afhandeling van het bestelde

Tot zover oké

Bestellen, betalen en bezorgen ging prima. Ik moet eerst nog zien hoe de kleding zich houd na 30 keer wassen en gebruiken. Helaas vragen ze in dat laatste geval te vroeg om een recentie.

Op tijd precies dat geleverd wat ik besteld had.

perfecte service.

Het omruilen van het artikel was snel geregeld.

Echte service en klantvriendelijkheid? Wieleroutfits!

Ik bestelde twee producten. Beiden bleken toch niet voorradig bij de levenrancier. Krijg ik een persoonlijk belletje met voorstel voor beide producten een gelijkwaardige maar duurdere vervanging aangeboden. Zonder bij te betalen dus. Voor een dergelijke service en klantvriendelijkheid maak ik een diepe buiging. Well Done Wieleroutfits!

Overzichtelijke site en snelle levering

Ruime keuze en overzichtelijke site. Levering snel en correct

Snel en goed!

Snelle levering, goed geregeld. Dank!

is moeilijk een wielertricot de juiste maat in italianse kleding maar het past. geen L maar XXL het probleem is terug sturen is naar.

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima srvice

top!

goede communictie, en klantgericht

Fantastische

Kloppende maten en snelle levering...

goede en snelle service

Duidelijke website, goede en snelle service. Enige nadeel is dat je een kadobon van 75 euro niet in een keer kunt besteden! ik had er 2 en dan moet je dus 4 keer een bestelling plaatsen. En voor jullie dus 4 x een pakje sturen. Lastig voor mij en veel extra kosten voor jullie.

Keurig

Tijdige en correcte levering van het bestelde.

Snel en goede communicatie.

Fietsbroek besteld maar helaas niet de juiste pasvorm, retour sturen en een vlotte retoursbetaling. Goed afgewikkeld.

Erg fijne klantenservice!

Ben goed geholpen en kreeg via de mail steeds vlot antwoord!

Ruime keus , prima beschrijving erbij, betaalbaar en de volgende dag in huis.

Correcte afhandeling

alles netjes verpakt en snel geleverd

Geheel naar wens en supersnel geleverd

Mooi retroshirt geheel naar wens en snel geleverd

Mooie producten

Erg blij met het wieler outfit die ik besteld heb en snelle levering

Goede ervaring

snelle en goede levering

Goede snelle site om te bestellen

De vraag om beoordeling komt te vroeg Helaas me outfit nog steeds niet binnen.

Mijn ervaring met wieleroutfits is zeer goed

Ik ben al jarenlang klant en dat blijf je niet zomaar.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!