Leuke website, snelle verzending, ruime keuze

Goede prijs, snelle levering en service

Gunstige prijzen en betrouwbare snelle levering

Goed. Ook retour van 1 artikel ging vlot.

Goed. Ook retour van 1 artikel ging vlot. Klein minpunt: Filter tijdens winkelen werkte niet perfect. De ritsbroek (zie mijn order) verscheen niet als ik zocht op broeken. Alleen via omweg kwam ik er toevallig achter.

Prima ervaring

Makkelijke website, duidelijk en overzichtelijk. Ruim assortiment al was van een aantal zaken de juiste maat niet meer op voorraad, Ook afhandeling en verzending was prima.

compleet en overzichtelijk assortiment

snelle betrouwbare levering.

Maatvoering handschoenen waardeloos

Internationale maatvoering klopt niet 3xl is voor Internationale m of l Kwaliteit prima

Snelle levering, en klopt met wat er bij het artikel staat beschreven.

Snelle levering.

Goede omschrijving op de site en snelle levering.

Alles in orde.

Tijdige en juiste levering van het bestelde prodect.

Zeer vlotte aankoop en tevreden van het product

Positief

Snelle levering maar producten (gels) helaas beperkt houdbaar

Helemaal goed!

Ondanks ik het bestelde artikel retour heb moeten sturen vanwege een fout van mijzelf (dacht dat ik een winterjack besteld had ipv een wintershirt) is mijn ervaring qua bestelling/levering bij Wieleroutfits helemaal goed! De retourkosten zijn voor jezelf, dat is wel een puntje, maar te begrijpen.

Perfect zoals verwacht!

Niks op aan te merken. Product zoals omschreven

Snelle levering, goede kwaliteit!

Woensdagmiddag besteld, donderdagmorgen bestelling ontvangen! Dat is top service! Kwaliteit is ook zeer goed! Heel tevreden van zowel de service als de materialen!

Snelle service. Niks mis mee.

Mooie fietsonderbroek en snel bezorgd

Ik heb een mooie fietsonderbroek van Endura besteld en heel snel ontvangen, ondanks deze rare tijden. Ik vind het feit dat je zelf moet opdraaien voor de verzendkosten als iets teruggestuurd moet worden niet netjes. Deze kosten zouden bij het internetbedrijf moeten liggen. Dit is voor mij een reden om normaal gesproken niet op dit soort sites te bestellen. De fietsonderbroeken zijn echter moeilijk te krijgen, dus daarom hier besteld. Maar de broek is van prachtige kwaliteit en de service was goed.

Zit als gegoten

Snelle service! Precies wat we besteld hebben en zoals omschreven op de website. Volgend seizoen komen wij terug.

Bestelt volgende dag in huis

Gewoon goed

Had wat besteld was niet goed ze hebben alles netjes afgehandeld

Snelle reactie op mail gehad. Order verwerking ging goed. Belangrijk is de tabel met maatvoering zeker als je voor het eerst iets koopt van het merk.

Fijne klantenservice, maar een paar kleine minpuntjes.

De klantenservice was heel behulpzaam met het nabestellen van een grotere maat. Op de website heb ik aan te merken dat de volledige productnaam in het overzicht ontbreekt, alleen de merknaam is te zien, dat vind ik een minpuntje. Het product dat ik gekocht heb (Vermarc Antivento PR.R) had een rare pasvorm. De schouderbanden waren te kort in XL. Ik had gehoopt dat deze in XXL en 3XL langer zouden zijn, maar dat was niet zo, jammer. En ik heb een eerder kort torso in vergelijking met anderen. Een bedenktijd van 14 dagen vind ik een beetje kort in vergelijking met andere websites.

Snelle correcte levering.

Zeer goed.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!