Mooie spullen. Snelle en nette levering!

Mooie spullen. Snelle en nette levering!

Snel besteld, snel geleverd. Duidelijke informatie en een leuke korting. De geleverde producten voldoen aan de verwachting. Kortom “Prima!” dus.

Snel en probleemloos

Na bestelling geplaatst te hebben binnen 12u artikelen binnen. Netjes verpakt, mooi product dat aan omschrijving en verwachtingen voldoet. Kortom: super! Netjes berichtgeving en tracktrace code ontvangen ondertussen.

Prima producten en prijs

Veel keus, snelle levering

Snelle levering uitstekende kwaliteit!!!

Besteld volgende dag al in huis

Snelle levering van topproduct!

Wintervest past als gegoten en lijkt me van top kwaliteit te zijn. Was onder de indruk van de snelle levering. Aanrader en ze gaan me nog wel spullen kunnen verkopen!

Uitstekend. Volgens afspraak op tijd geleverd en het juiste product!

Uitstekend. Volgens afspraak op tijd geleverd en het juiste product!

Top en snel

Snel en goed

Super snel allws binnen.

Duidelijke site. Snelle levering.

Vlotte levering

Goede snelle service, ook in het beantwoorden van mails.

Super snelle service!

1 dag na bestelling werd mijn pakketje al geleverd.

Mooie, degelijke broek. Gratis levering binnen 24 uur.

goede ervaring

Prima en snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden met de levering en de kwaliteit van het product.

Supper

We een regenjas van BBB besteld vrijdag avond en zaterdag morgen lag het in de brievenbus ! Super jasje,licht gewicht, water dicht en snel geleverd!

Prima ervaring

Er was een verkeerd product bezorgd. Maar na 1 telefoontje goed opgelost. Juiste product was snel binnen en verkeerde product kon simpel geretourneerd worden. Mevrouw aan de telefoon was bijzonder vriendelijk. Prettig om snel telefonisch contact te kunnen hebben.

Prima levering

oke

Snelle levering en bij verkeerde maatkeuze makkelijk te ruilen. Goede services om te bellen dat artikel niet meer voorhanden is met de vraag of het later bezorgd mag worden.

Snelle levering, goed materiaal. Top

teleurstellend

ik heb een outfit on-line besteld en daar was de kleurstelling van het shirt het zelfde als de broek nl. zwart wit.Dit staat ook de mail die ik van jullie heb ontvangen met de bestelling. Bij het open maken van de bestelling bleek de kleur van het shirt blauw te zijn.Dit is niet wat ik wil, ik wil nl. een tenue waar broek en shirt het zelfde zijn. Ik ben dan ook helaas genoodzaakt om de bestelling te retourneren. mvg Rob

Super snelle levering binnen een dag

Vlotte afhandeling en het bestetelde binnen een dag thuis

Top, snelle levering, maten kloppen.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!