Snel geleverd zoals beloofd

Heldere website met voldoende keus.

Geweldig en snel

Mijn bestelling in de late namiddag gedaan en de volgende dag zoals gezegd geleverd,super service zelfs in coronatijden dikke pluim

Correcte, nette en snelle afhandeling

Verkeerde maat opgegeven. Zonder problemen werd dit geheel tot tevredenheid opgelost

Goede beschrijving en maattabel

Product zoals omschreven Maattabel klopt Vlug geleverd

volop keuze

snelle reactie indien er toch nog vragen zijn.

correct geleverd

Snel en goed

Zeer goed maar de laatste keer moeten wachten op mijn bestelling nog altijd niet gekregen

Verrassend snel!

Snelle levering en product volgens verwachting :)

Goed bedrijf.

Had windvanger te klein besteld er werd niet moeilijk over gedaan en retour gestuurd. Na een dag grotere maat thuis gestuurd.

Snelle bezorging, mooi wielershirt!

Prima de luxe!

Goed snelle servers

Prima past gelijk goed .

Goede en snelle service

Prima service en kwaliteit

Bij Wieleroutfits vonden we wat we zochten en de levering was snel.

top

Prima prijs -kwaliteit verhouding

prima, snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Mooie outfit!

Maten kloppen, prijs/kwaliteit prima!

Snel geleverd, en de juiste maat

Vlotte, accurate en snelle service!

Gisterenavond om 22.30 u besteld en vandaag om 11.30 u geleverd. Ook belangrijk in deze tijd: niet de minste hinder ondervonden van alle corona regels en beperkingen!

zeer tevreden

bij ontvangst van mijn bestelling bleken er twee verschillende maten in te zitten, meteen gebeld met een zeer vriendelijke medewerker die mij meteen een nieuw setje handschoenen toe stuurden die ik de dag erna al in de bus had. Ook kreeg ik een antwoordnummer zodat ik geen kosten had om de verkeerde zending terug te sturen.

Uitstekende webshop en uitstekende winkel

Na bestelling via de webshop met de retour spullen even naar decwinkel gereden. Uitstekend geholpen daar en goed advies gehad. Groot assortiment@

Zeer snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering, prima kwaliteit

Goede spullen voor een prima prijs

goede spullen

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!