Uitstekende service

Snelle levering, ook de retourprocedure ging vlekkenloos en snel. Ik ben zeer tevreden!

Gewenst item uitverkocht. Vervangen door een luxer item zonder bijbetaling.

Na een verkeerde maat te hebben besteld, werd mij verteld dat de gewenste maar niet maar voorhanden was. Wieleroutfits stelde een duurder item voor, zonder bijbetaling. Perfect ! Helaas was de grootst verkrijgbare maat nog niet helemaal passend (2XL bij 2.01 m). Klantenservice 10. Pasvorm iets minder.

Het bestelde keurig op tijd ontvangen en de maten zijn inderdaad Nederlandse maten: ij mijn geval XXis ook ECHT XXL. Ik kom zeker weer terug bij jullie!!!

Zeer correct. Zeer vriendelijk

Wieleroutfits heb ik ervaren als heel correct en heel vriendelijk. Ze gaan voor de beste service en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Deze (web)shop is een aanrader.

Supersnel en supernetjes geleverd

Zeer snelle levering

Op vrijdagavond besteld en zaterdag al netjes binnen. Kleding en schoenen passen goed en zijn naar verwachting.

Waar voor uw geld !

Voor herhaling vatbaar. duidelijke site, eenvoudige bestellen en snel geleverd. Wij hebben de budget outfits aangeschaft. De maten passen prima. Heel tevreden

Snelle levering, goede service

Onverwacht goed

Weet nooit wat je te verwachten hebt als je voor het eerst iets besteld op een onbekende site. Ik ben echt tevreden van snelheid, correctheid en goed en juist verpakte levering

Netjes en snel geleverd.

Precies als het hoort, netjes verpakt en snelle levering van mn bestelling

Goed product

Wel snel

Snelle levering....ondanks de indicatie van 2-3 dgn, volgende dag al in de bus, prijstechnisch wel een dingetje...

Keurig en op tijd geleverd

Goed product en op tijd geleverd.

Kwalitatieve kleding en snelle levering

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Adequate levering. Kortom prima service!

snelle levering goede spullen

makkelijk te bestellen en snelle levering

Goede product omschrijving en snelle levering

uitzoeken, bestellen, betalen en binnen no time in huis!

perfect

Top site en levering

Alles was naar wens en super kwaliteit!

Betalen voor retour a €15

Op zich tevreden met de levering, maar dit doet elk bedrijf vandaag de dag wel. 2 minpunten Geen retourbon bij het pakket. Ook al doet 15% het maar retourneren, wanneer je 2 maten van artikelen besteld, lijkt het mij dat er iets terug gaat. Helemaal in de wetenschap dat de maten van wielerkleding net wat anders valt dan gewone kleding. Betalen voor je retour, dit vind ik echt niet meer kunnen vandaag de dag. Ga ook zeker eerst bij andere winkels kijken in het vervolg!

Een fietsshirt en broekje met zeem gekocht. Goede maat en zit prima! Levering binnen 2 werkdagen. Eigenlijk geen minpunten.

Mooie prijs (bibshort in de aanbieding) en snel verzonden.

Snelle levering!

Goed geregeld

Matig

Ik heb afgelopen week een schoenen besteld maar helaas te groot, ik vind het het enorm jammer bij de beschrijving staat dat je een maat groter moet bestellen. En vervolgens is de schoenen te groot en dan bel ik jullie van wanneer ik een nieuwe zou krijgen en dat duurde 4 dagen en vervolgens moest ik 7,20€ betalen.

Snelle levering, goed bestelproces

Ongeveer 16 uur na het bestellen had ik het pakketje al in huis. Website is goed en overzichtelijk, het aanbod is heel groot.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!