Wat een keuze!

Cool!

Snel,prima verpakt

Mooie spullen en snel geleverd.

De merk wielershirts zijn zoals verwacht. Goed verpakt en snel geleverd.

Belofte niet nagekomen

Beloofde leveringstermijn niet nagekomen. Wel beleefd en vriendelijk

Prima kwaliteit materiaal communicatie en levering

Donderdag fietsbroek besteld, vrijdag in huis. Bleek een maat te groot, retour gestuurd. Zaterdag gebeld, of ze het pakketje al hadden ontvangen. Dit bleek het geval. Ik zei, dat ik dezelfde fietsbroek wou, maar een maat kleiner. De broek bleek op voorraad, en deze zou nog dezelfde dag verstuurd worden. Maandag lag de broek in brievenbus, en past perfect. Uitstekende service.

Kwaliteit in materialen, advies, levering en organisatie

Ook in de winkel .... vriendelijk en een eerlijk advies ...ze verkopen liever niks dan je iets mee te geven waar ze zelf niet achter staan !

Zeer correcte service!

Zeer correcte en snelle service! Goede info over je bestelling! Aanrader deze site!

Snelle levering!

Snelle levering.

Gewoon geweldig

Snel, correct en eenvoudig

Heel tevreden

Vriendelijk, snel en correct

Snelle en goede levering volgens afspraak

Goede afspraken die worden nagekomen

Vlotte levering

Van bestellen tot ontvangen, alles vlot zonder problemen

Snel geleverd, mooi shirtje

Shirtje besteld , volgende dag geleverd, meteen gaan fietsen, blij.

Fietsshirt van Craft

Een goed en mooi product voor een zeer nette prijs.

Veel keuze, snel geleverd

Veel merken en keuze. Snel geleverd. In eerdere beoordeling geklaagd over ingewikkelde en vooral prijzige retourprocedure, maar nog eens goed gelezen en geconcludeerd dat ik geen gelijk had.

prima producten

netjes opgestuurd

Prima geregeld alles.

Leuke aanbieding, snel geleverd en keurig verpakt.

Super service

Ik had een verkeerde maat shirt besteld, en vervolgens bleek de maat die ik nodig had, uitverkocht. Vanuit de klantenservice ben ik goed geholpen met het zoeken naar een ander wielershirt in de juiste maat.

Snel en goed

Ik kreeg direct bericht dat mijn bestelling een wachttijd had ivm niet voorradig zijn van 1 artikel. Daarna snelle levering ook bij retourneren en vervangen.

Mooi voor mensen met een maatje meer !

Ik heb een maatje meer,maar gellukig heb ik hier wiellerpullen gevonden in mijn maat!

top

zeer goede service en vlotte levering, zoals vermeld in Jullie reclame op de site. heb ook een vlot gesprek gehad aan de foon in verband mijn vraag aangaande het product .

Snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede communicatie en op tijd geleverd

Mijn bestelling had vertraging. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd en de levering kwam binnen de gestelde tijd binnen.

Producten zo als omschreven

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!