kan beter naar de winkel gaan.

de maten 43 44 komen net niet lekker overeen. Winterfietsjack van Rogelli 85 Euro met prachtige woorden omschreven denk je nu koop ik echt iets goeds... dit is niet zo heb gisteren met 4^ gefietst na 45 kilometer kwam ik kletsnat thuis zelfs mijn armen! handschoen maat XL past net... kortom ik baal een beetje van de spullen die ik gekocht heb vooral op basis van de kwaliteit van het Jack.

Snelle levering goede prijzen

Gisteren besteld en vandaag voor de middag al in huis. Super geregeld wieleroutfits!

Goede adviezen, groot assortiment

Prettig geholpen bij de aanschaf van mijn winterkleding. Zie de kou met vertrouwen tegemoet. De tip om een katoenen hemd tussen mijn baselayer en ademend jack te doen scheelt een hoop in de afvoer van de transpiratie

Top, vriendelijk personeel, snelle service

Top, vriendelijk personeel, snelle service

Snel verzorgd en bezorgd.

Ik had zelf niet gezien dat er overschoenen bij de outfit zaten. Ik dacht namelijk dat het om sokken ging aangezien de maten in small, large waren aangegeven. Deze zijn nu mogelijk iets te klein. Een tip om deze in schoenmaat aan te geven? Ook voor sokken misschien handig? En voor de muts misschien omtrek hoofd in cm.? Het materiaal ziet er heel degelijk uit. We zullen het deze winter gaan testen.

Snelle correcte levering

Snelle levering. Maar ook een goed overzicht van de status van de levering.

Goede site, goed product en snelle levering

Super snelle en goede levering

Helemaal goed. Niets op aan te merken. Product voldoet helemaal en echt super snelle levering.

Snelle levering van goederen zoals aan gegeven.

Duidelijke website en makkelijk zoeken.

Had direct de bestelling al. Zeer netjes!!!

Snelle levering.

Snelle levering.

Prima verlopen

Zonder problemen besteld en afgerekend Het volgen van de bestelling is prima Bestelling is reeds de volgende dag in prima staat afgeleverd De bestelling was ook prima verpakt

Mooie site, makkelijk zoeken, snelle levering !

Mooie site, makkelijk zoeken, snelle levering !

Goede site en top transactie

Prima service, snelle transactie en verzending, top artikelen op de site!

Uitstekende afhandeling bestelling

Goede website en eenvoudig bestellen. Snelle levering

Geleverd zoals op de site is aangegeven

In het weekeinde een nieuw wielershirt besteld en maandag al geleverd. Geen afwijkingen in kleur op de site en het afgeleverde shirt. Maattabel ook goed weergeven. Ook niet geheel onbelangrijk, het wordt in een normale verpakking geleverd en niet in een doos waarin wel 25 shirts kunnen. Ik ben tevreden.

Alle afspraken nagekomen

top - besteld en de volgende dag al in huis - prima artikel

top - besteld en de volgende dag al in huis - prima artikel

Heel snelle afhandeling van de bestelling.

uitstekend product

Goede ervaring bij het oplossen van een vraag m.b.t. uitgebleven zending

top

goede kwaliteit en vlotte levering

Redelijk positief

Enkel wat verrast dat het zo makkelijk open te maken was. Iemand met foute bedoelingen kon makkelijk een truitje eruit gehaald hebben. Dus ik zou graag adviseren om extra kleefband te bevestigen zodat dit niet zo makkelijk zou zijn.

Snelle levering, goede service

Het online inwisselen van waardecoupons verliep niet vlekkeloos maar is uiteindelijk super opgelost door Wieleroutfits.nl. Vandaar 5 sterren!

Alles perfect

Wieleroutfit prima bezorging prima

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de amstel

Over Wieleroutfits

Wieleroutfits is opgericht vanuit een passie voor fietsen en een passie voor mooie en originele fietskleding. De duels tussen Fignon en Lemond in de Tour de France en de verhalen van Jean en Mart maakten ons enthousiast en al snel raakten we besmet met het wielervirus. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een ruim aanbod van de bekende fietskledingmerken, maar ook de afwijkende en bijzondere shirts vind je bij ons terug. Daarbij hebben we een een grote winkel (500m2) met fietskleding en accessoires in Ouderkerk aan de Amstel. Kom dus zeker een keer langs of bestel je nieuwe wieleroutfit online!