Mooie producten

Hele fijne website met mooie producenten. Je merkt dat er een vriendelijk en bekwaam team achter zit. Ik blijf terugkomen!

Snel en verzorgd

Snelle en verzorgde levering.

Pakje met inhoud kwam snel na de bestelling

Duidelijke website, goede prijs en uitstekende service!

helemaal goed!

Super communicatie en leveren kwaliteit!

Een webshop met persoonlijke aanpak! Denken goed mee als een levering niet 1 keer kan worden gedaan. Communiceren snel en komen afspraken na. Fijne en persoonlijke communicatie. Absoluut een aanrader.

Fijne webshop, aardige mensen, goede service.

Prima, maarrrrrrr.........

Bij de bestelling kon ik een kortingscode invullen die op de dop van mijn vorige bestelling zat, vitamine c met bioflavonoide. Die code werd niet geaccepteerd, jammer. De bestelling kwam snel en correct op het juiste adres, dat dan weer wel!

Prijsvriendelijk en snelle levering

Goedkoper dan concurrenten en een snelle levering

Is al beter geweest

Op zich wel goed. Ze hebben geleverd.Maar ik was op controle in het ziekenhuis ,vanwege een heupbreuk.Ik wist niet waar ze de Pea - Plex geplaatst hadden.Dan maar gebeld naar Amsterdam.Vlug naar Veurne gewees Gesloten.Vrijdag heb ik het pakket dan gekregen. Blijkt binnenkort in Koksijde te leveren. Bedankt. Groetjes Rita.

Snel en goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt, goed product.

Snelle adequate levering van goede producten

Ik heb weer een bestelling gedaan bij Vitamin Advice shop omdat ik blij ben met hun producten, met hun prijzen en er hun snelle levering.

Ruim assortiment producten.goede prijs, snelle levering!

Goed produkt.

Goed produkt en snelle levering.

Alles super snel geleverd

Vlotte bezorging!

Leveren keurig op tijd het beloofde product

Heel goed.

Goede en snelle levering.

bezorging perfect

Snelle en correcte levering

Prima leverancier

Snelle levering.

Bestelling goed afgehandeld

Netjes in gepakt en snelle service

Mooie prijs en zonder verzendkosten! Super blij mee

Goed product

Vitals gummies voor kids. Top product. Lijkt wel een snoepje... goed verpakt en vlot bezorgd.

Correcte bezorging. Dank,

Mijn pakket was verloren gegaan helaas. Vitamin Advice Shop heeft mij een pakketje met het product gratis nagestuurd. Geweldig!

goed en tevreden

Erg tevereden