Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede ervaring

Tevreden

Veel aanbod, goede merken en ook keuze voor biologisch/veganistisch voor een schappelijke prijs. Verzending goed, snel en vanaf een niet al te hoog bedrag gratis, ook heel fijn.

Prima ,goed mailcontact!

Goede verzorging, goede levering

Prettige leverancier met klantvriendelijke ervaring

Prima webshop

Snel geleverd en de goedkoopste.

Bij het bestellen online had ik graag geweten dat het bestelde product niet op voorraad was

Als ik had geweten wat de levertijd was, dan had ik daar rekening mee kunnen houden. De betalingsverwerking gaat traag. Ik kreeg pas 1 dag na mijn betaling te zien dat die binnen was en ook op dat moment dat het product niet op voorraad was.

Ik heb nu twee keer wat besteld en dat ging zeer goed snel makkelijk topper

heel slecht

ik heb nog altijd mijn bestelling niet ontvangen, ik heb geen idee waar mijn pakje bijft, ik heb medicatie besteld voor mijn dochter en ze heeft die dringend nodig dit kan echt niet!!

Prima service.

Beste prijs van alle websites.Goede service. Dienstverlening van Postnl was wel ondermaats.

Gewoon wat je mag verwachten

Netjes volgens bevestiging geleverd

Love this store!

My favorite place to purchase my vitamins and supplements. The quality is great, and the staff is very friendly and knowledgable. I recommend this store to everyone!

Klein foutje, snel opgelost!

2 potjes van 60 stuks besteld en ik ontving 2 potjes van 30 stuks. Kwam er dus nog 60 tekort en dat is meteen opgepakt, goed en snel afgehandeld. Top!

Snelle levering Goede communicatie

Dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Geen paniek met voeding voor de baby

Positieve ervaring

Bestelling prima afgeleverd. Op tijd. Reageerden netjes op een foutmelding mijnerzijds.

.......... Deze vragenlijst niet meer zenden svp

Prima geregeld. Snelle bezorging.

Zeer goed.

Goede en snelle levering

Goed ingepakt, goede we site

Goede prijs, kreeg verschillende monstertjes erbij is altijd leuk om te proberen, bedankt!

De moeite waard

De druppels die ik bij jullie besteld heb, ben ik recent mee begonnen, dus even afwachten Vanmorgen de thee geprobeerd en smaakte lekker boven verwachting aangezien ik minimazl thee drink. De dagcreme was fijn in gebruik ! Magnesium zakje nog niet geprobeerd

Snelle correcte service en levering

Makkelijk qua bestellen en snelle levering

Super shop

Gemakkelijk bestellen. Nette verpakking snelle levering. Prima kwaliteit en prijs

Snelle verzending

Goede producten en snelle verzending.

In één woord UITSTEKEND

Telkens als ik iets bestel wordt het snel en goed ingepakt bezorgd. Ook nadat even niet leverbaar was. kreeg ik vervolgens direct bericht als het er weer was. Bij twijfel bellen ze me altijd heel correct op om even te overleggen. Ik bestel dus graag in deze webshop, omdat ik weet waar ik aan toe ben. Dank je wel!

Vriendelijk en bekwaam

Snelle levering, fijne telefonische klantenservice

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam