Beetje Verliefd!!

Na jaren, jaren, en nog eens jaren...volkomen verslaafd aan deze winkel. Met fijne natuurlijke artikelen die bijdragen aan het welzijn van je leven. Ook met de mensen die hier achter zitten alle lof en vriendelijkheid. Maar ja wat wil als je een goede "klik" hebt met de eigenaresse Sue, die dat dan op haar beurt, instraalt naar haar medewerkers. Heb een mooie tijd mensen, Gerrit.

I am very satisfied, the shipment was delivered very quickly.

Prima, snelle bezorging

Zie boven

Duidelijke communicatie

Heel positieve ervaring. Ik bestelde mijn eerste keer via jullie omdat de prijs van mijn vertrouwde ijzertabletten toch opmerkelijk lager was dan bij anderen. De levering liet een 3 tal dagen op zich wachten. Maar toen ik informeerde via het contactformulier werd dit direct nagekeken en kreeg ik een persoonlijke mail dat er een klein beetje vertraging was bij PostNL maar ze het direct daar gingen navragen. En inderdaad nog diezelfde dag werd geleverd. Ik bestel zeker terug via jullie site.

Prima geregeld

Bestelling en bezorging verliepen zonder problemen

Prima. Leuk met monsters

Excellent

Vitamin Advice shop has a great selection of products at affordable prices. The service was extremely friendly and helpful, and I found the skin product I was looking for. Very satisfied!

Snelle levering, scherpe prijzen!

Ik ben blij met de concurrerende prijs van bepaalde producten!

Snelle levering.

Snelle en verzorgde kevering.

Snelle levering en goede service

slecht besteld en niet ontvangen en goed opgelost

Het klopt dat je meer vertrouwen krijgt in een organisatie als problemen goed worden opgelost. Vitamin advice shop had etherische olie gestuurd maar mij niet geinformeerd op mijn juiste mailadres. na een slechte review direct adequaat opgelost dus ...hulde

Snel en zorgvuldig

Netjes en goed ingepakt, snel geleverd. Het product kende ik al, zeer fijn in gebruik.

Ben super vriendelijk behandelt .Dat er nog zo een goede service bestaat , geweldig bedankt voor het vertrouwen .

Toppie

Altijd een goede service

Super goede service

Goed geholpen

uitstekend

het kwam tijdig aan, in een gepaste verpakking en in goede staat.

Good

Good

Binnen 1x dag geleverd!

Uitstekend! Snelle levering, top assortiment!

Perfecte service

Pakje was verloren gegaan door PostNL, maar dit werd perfect afgehandeld.

niks mis mee

Het lukte me niet om een ander afhaaladres in te vullen, maar daar werd het uiteindelijk toch afgeleverd, omdat ik toen niet thuis kon zijn. Product is prima, ook zorgvuldig verpakt.

Fijn product, snelle reactie en levering

Fijn product, snelle reactie en levering

Snelle afhandeling en levering

Snelle afhandeling en levering.

Makkelijk te bestellen Snel geleverd

Alles verliep naar wens, beter ging niet. Zo zie ik het graag.Succes

die is al jaren lang goed!

Weet er niet zoveel over te zeggen, daar ik er al jaren mijn/hun producten bestel. Als het niet goed zou zijn, dat is het natuurlijk wel, zou ik niet terugkomen. Vandaag besteld, volgende dag in huis. Dan spaar je ook nog punten voor een bon van € 25,00 euro. Zit nu alweer op 41, dus nog 9 te gaan. Dat alles onder de bezielende leiding van Sue, de eigenaresse en haar team. Gewoon doen uit alle ruime sortering natuurlijke producten en je bent verkocht! Eenmaal-andermaal......

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam