zeer klantvriendelijk

De eigenares van de winkel is vriendelijk, behulpzaam, en kan met haar kennis prima adviseren en online bestellingen worden snel en vaak met korting geleverd

top bedrijf met goede service en snelle levering

top bedrijf met goede service en snelle levering

Vlot geleverd

Vlot geleverd maar dat de postbode het niet thuis bezorgd is treurig we waren thuis maar niemand gezien moe st er wel achter aan bij één depo maar dat kunnen jullie niet helpen gebeurd vaker

Snel geregeld en geleverd

Eenvoudig te bestellen. Netjes verpakt en snel geleverd. Ik ben tevreden!

Prima shop, snel en to the point

Zie boven

Prima service en snel geleverd

Nemen kontakt met je op als er iets bijzonders is

Heel tevreden

Goeie service, goeie producten!

Altijd goed

Altijd zeer tevreden. Als er iets "mis" gaat dan kan je bellen en krijg je meteen iemand aan de telefoon en bedenken ze een goede oplossing, maar vooral ze handelen meteen. Echt heel fijn

Vriendelijkheid, liefde voor het vak

Zeer vakbekwaamheid, vriendelijk en meedenkend. Wat een fijne service!

Snelle verzending

Betrouwbaar, vriendelijk, goed verpakt

Combinatie van gemoedelijk en helder in het afhandelen van de koop

Al vele jaren koop ik, en zeer regelmatig per jaar, al mijn vitaminen bij jullie! Dit is een duidelijk bewijs dat ik zeer tevreden ben over jullie service. Omdat ik in de toekomst bij jullie zal blijven bestellen, hoef je in dit verband niet meer te vragen naar mijn mening over de service. Die is overduidelijk!! Hermine.

professioneel en vriendelijk

altijd behulpzaam en goede informatie

Snelle levering van het gevraagde en door de kortingen waar je voor spaart tegen een concurerende pr

Als boven

Prima duurde alleen wat lang voordat ik het in huis had

Prima maar bezorgtijd was wat lang

Goede service en snelle levering

Ik kocht het supplement Ubiquinol 100 mg altijd in Amerika maar dat had vaak wat voeten in de aarde door wisselkoers dollar en zeer lange levertijd oplopend tot 7 weken. Op mijn speurtocht op het internet kwam ik uit bij de Vitamin Advice Shop in Amsterdam en die leveren onder het merk Vitals, Ubiquinol 100 mg 150 softgels voor ongeveer dezelfde prijs als in Amerika maar met een levertijd van 1 dag wel veel sneller.

Vertrouwend en betrouwbaar!

Nadat men per vergissing de verkeerde bestelling naar mij had gestuurd, kreeg ik een mail met daarin de vermelde vergissing en de toezegging dat de juiste bestelling onmiddellijk werd opgestuurd, erop vertrouwend dat ik de verkeerde bestelling zou terugsturen, wat ik natuurlijk ook deed.

Snelle en goede levering

Goede en snelle service

Altijd na bestelling snelbin huis

Super de sup

Zit netjes ingepakt. Op tijd bezorgd.

is prima, het enige wat ik zou willen dat het via post NL wordt verstuurd. DHL bezorging komt nooit op tijd en als ik niet thuis ben kan het niet bij de buren worden afgeleverd worden. Moet je weer een nieuwe afspraak maken. Dus de levertijd duurt lang. Weet niet of jullie daar iets aan kunnen doen? Groeten Ineke van der Loo

Netjes geleverd.

Fijne webshop!

Ik bestel hier al een hele tijd mijn producten. Eerlijk, overzichtelijk en duidelijke website. Wat ik bijzonder waardeer is de cadeaubon waarvoor je steeds spaart. En geen lullig bonnetje van 5 of 10 euro, nee een fatsoenlijk bedrag. Heel blij mee! Alles is ook snel geleverd. Ik blijf hier zeker bestellen en raad het iedereen aan!

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam