Helemaal top

Netjes in een doosje afgeleverd

Vlotte levering en zorgvuldig verpakt

Betrouwbaar

Vriendelijk en vakbekwaam

Mooie producten en een zorgvuldige afhandeling van de bestelling. Supersnelle levering goed ingepakt.

Prima servies.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snel en makkelijk; meer aandacht voor duurzaamheid mag

Makkelijke website, snel bezorgd. Prettige ervaring. De verpakking was echter gevuld met lichtgroene bolletjes zodat de bestelling niet beschadigt tijdens transport. Ik zou het fijn vinden als ik informatie had gekregen over de samenstelling van de bolletjes (plastic of biologisch afbreekbaar materiaal) om het op de juiste manier in de juiste afvalbak te kunnen scheiden.

Prima verzending en op tijd.

Nette verzending.

Is goed en de prijzen zijn ook goed

Ik ben zeer tevreden

Goede en vlotte levering

Mooie producten en een zorgvuldige afhandeling van de bestelling.

Snelle, correcte levering.

Selle, correcte levering

Snel en juist geleverd

Snel en juist geleverd

goedgoed

snel besteld, snel geleverd

Via Google vond ik hier de beste prijs, kon eenvoudig bestellen en had de producten snel in huis.

Super tevreden

Beste aanbod en snelle service!

Altijd goed!

Ik bestel hier regelmatig wat en het is altijd goed. Snelle levering, waarvan je ook netjes op de hoogte wordt gehouden, en spaarpunten (waar ik persoonlijk erg blij mee ben). En dan ook spaarpunten waar je echt wat aan hebt. Geen 5% of 10% korting, nee fatsoenlijk sparen. Kortom; aanrader deze webshop!

Snelle en netjes verpakte levering

Goede en snelle webshop! Netjes verpakt en het product was snel binnen! Top!

Snel/goed/verzorgd

Supersnelle levering goed ingepakt .

Beste services . Groetjes Rada

Snel services .

Zeer goede service, ivm met coulance voor product waar ik een allergische reactie op had.

prima!

prima!

Heel tevreden

Ik bestel graag bij de Vitamin Advice Shop. Ze leveren goede producten snel en voor een goede prijs. Dus ik ben heel tevreden!

Levering

Geen bericht gehad waar het geleverd was.

Betrouwbaar winkel

Super winkel, grote assortiment, snelle levering, super spaarsysteem , helemaal top! Ik ben trouwe klant geworden .

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam