super snelle levering

Top kwaliteit producten en altijd snelle levering

Gewoon Goed.

Altijd deskundig advies gehad als ik daar om vroeg. Nu snellere aflevering. Eerlijke zaak.

Super snel bezorgd!

SNEL EN GOED BEHANDELD

GEEN KLACHTEN.

makkelijk, snel, goed

duidelijke website, snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt.

goed!!!

snelle levering goede kwaliteit Solgar is altijd de beste kwaliteit maakt mij wat fitter en geeft mij wat energie

Snelle levering en zeker niet te duur

Goede service! Fijn contact en snelle levering!

Bestelling miste een deel maar na mail contact werd restant alsnog snel na geleverd! Super!

Niks te klagen

Netjes op tijd. Snel

Altijd op voorraad en voor de juiste prijs!

Op tijd bezorgd

Duidelijke site en goede levering

Ik kon alles goed vinden op de site, bestellen ging heel makkelijk en snelle levering. Alleen wordt op site vermeld voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Maar na plaatsen bestelling krijg ik mailtje dat drukte langer duurde. Dit was uiteindelijk maar 1 dag. Maar misschien goed dat op site te vermelden.

Voordelig geprijsd en zeer snel geleverd

Het product dat ik zocht was bij Vitamin Advice Shop het goedkoopst, en nadat ik ‘s avonds laat besteld had werd het de volgende dag al bezorgd

Snelle levering. De volgende dag al in huis

Snel en goed

Prima webshop

Leverden zoals beloofd en gelukkig zonder 10kg verpakking. Geen beschadigingen of vreemde dingen opgemerkt.

Mijn bestellingen werden snel behandeld en geleverd.

Mijn bestellingen werden snel behandeld en geleverd. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam met mijn vragen.,

Proffesioneel

De Vitaminadviceshop heeft een prettige website. Er werken heel aardige meedenkende mensen, Ik ben deskundig geadviseerd. Mijn bestelling was netjes verpakt en snel geleverd. Super!

Makkelijk te vinden en te bestellen

Snel en correct

Expired baby formula

Although the expiry date was indicated on the website (in fine print), they sold me baby formula that was already expired/about to expire in a few days. When I requested to cancel/return my order, they offered to send me non-expired formula instead and then played it off as if they were doing me a favour. I'm pretty sure it's against the law to discount baby formula for under 6 months in the Netherlands, let alone sell expired goods. Pretty unethical if you ask me.

Behulpzaam en fijne producten

Ik had per ongeluk de verkeerde pillen aangeklikt. Ik kon het terug sturen en ruilen.

Prima service!

Helaas kreeg ik de bestelling van een ander. Na een telefoontje werd het direct opgelost en had ik de volgende dag alsnog de juiste bestelling binnen, super opgelost!

Prima producten

Prima producten. Helaas zijn duurdere producten tevens meestal goed. Maar dat wil niet zeggen dat de producten op andere sites goedkoper zijn. Dus kort gezegd blijf ik kopen op deze site.

Al eerder geantwoord maar blijkbaar krijg ik nog steeds verzoeken van jullie.

Keurig en snel geleverd

Makkelijk te bestellen, duidelijke website, snel geleverd en goed verpakt.

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam