Goed zo als het is en zo doorgaan met deze service.

Zeer behulpzaam

Ik heb 2 keer gebeld en beide keren keurig netjes te woord gestaan en goede oplossingen gehad.

Behulpzaam en klantvriendelijk personeel! Ik vind het fijn om hier mijn producten te kopen.

Betrouwbaar, snelle service

Ze geven ook heel goed advies

Super keuze, super service

Dit is mijn vierde bestelling in Vitamin Advice Shop. Het klopt alles!

Ik heb dit produkt gekozen omdat het de goedkoopste aanbieding is. Ik weet dat het produkt kwalitatief goed is omdat ik het eerder gehad heb.

prettige webshop

Zeer snelle en duidelijke reactie van klantenservice. goede prijs/kwaliteit verhouding naar corona omstandigheden en de drukte van de feestdagen, redelijke bezorgtijd.

Bestelling wordt snel verwerkt. Er wordt adequaat gereageerd op een vraag via de mail.

Fijne website. Altijd snelle levering.

Fijne website en altijd snelle levering.

Prima service!

Veel producten zijn op voorraad, fijn een adres waar je supplementen enz. gewoon zelf in een winkel kunt kopen!

snelle levering , ben net begonnen met product , dus daar valt nog niet veel over te melden

Hele fijne webshop

Ik bestel hier regelmatig. Altijd klasse service en snelle levering!

Het is goed geregeld, maar het kan iets sneller.

Voor de rest goed.

Daarbovenop: dankjewel voor de behulpzame en vriendelijke begeleiding Ugur België

Prima!!!!

Echt een fijn bedrijf, geen klachten Prima!!!!!

Makkelijke site

Gemakkelijk te bestellen en zo in huis. Ik heb van Vitals microbiol trio basis bestelt en ik ben heel benieuwd of ik verschil ga merken.

uitstekend

Duidelijk en heel snel geleverd

Snel, voldoet aan verwachting

A

Goeie ervaringen

Eerste keer geen opmerkingen

Aantrekkelijke prijzen voor duurdere supplementen

Overzichtelijke website met aantrekkelijke prijzen voor de duurdere / natuurlijke supplementen. De levering liet wat langer op zich wachten, maar kreeg netjes een mail dat dit door de Corona omstandigheid komt.

Zeer goede ervaring

Terwijl de vitamines die ik altijd gebruik overal tijdelijk niet verkrijgbaar waren had de Vitamin Advice Shop ze op voorraad. Bestelling werd de volgende dag verzonden, keurig verpakt.

professioneel en een correcte / vriendelijke bezorging

Zie boven

Alles goed en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ondanks de problemen met post.nl en dankzij de begeleiding van de medewerkers is de bestelling alsnog gelukt

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam