Vlugge en perfecte service!!! Proficiat. Grts.

Vlugge en perfecte service!!! Proficiat. Grts.

Zeer tevreden.

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering. Uitgebreid arsortiment.

Zeer tevreden!

Fijne webshop, betrouwbare service en snelle levering - plus een goed spaarpunten system!

Eenvoudig

Goed duidelijk en snel

Levertijd kan sneller

De levering van 5 dagen was wat lang anders goed

wordt prettig en informatief te woord gestaan voor info en het bestelde komt elke keer op tijd aan!

Ik heb hele goede ervaringen, blijf daar ook als klant! Vind het puntensysteem ook prettig.

Zeer vriendelijk en kundig advies.

Het is fijn om bij Vitamin Advice Shop vitamines, supplementen en andere artikelen te kopen. Ik geniet al jaren van de deskundige vriendelijke voorlichting, de goeie adviezen en de kwaliteit van de producten die er verkocht worden. Ik heb het gevoel dat ik bij ieder bezoek weer iets bij leer.

Je wordt vakkundig geholpen

of je nu belt voor een bestelling, komt een bestelling ophalen, of het wordt bezorgd. De service is prima.

Deskundig geholpen en mooie producten

Ik ben in de winkel persoonlijk en erg deskundig geholpen, ze kennen de producten die zij verkopen zeer goed. Vitamine Advice Shop weet precies de kwalitatief beste merken en producten in huis te halen. Fijne winkel met een geweldige service voor de beste supplementen.

Uitstekend advies en uitstekende service, persoonlijk gebracht

Ik vind het echt fijn om naar deze winkel te gaan. Het advies is altijd goed. Er wordt geluisterd en doorgevraagd naar wat je als klant precies zoekt. Dat geeft vertrouwen. De producten zijn prima. De meeste vind je elders ook wel maar ik kom hier graag omdat de benadering en de service heel persoonlijk is en daar hou ik erg van. Ik ben hier geen nummer. Kortom: ik blijf de Vitamin Advice Shop trouw.

Goed/uitstekend

Bestellen, daarna bezorgen of ophalen in de winkel : Uitstekend. Kreeg in de winkel goede informatie over supplementen.

Snel volgens afspraak

Einde middag besteld, volgende dag in huis. Top!

Goede ervaring

Prima ervaring en snelle levering.

As always, great advice & great service!

I telephoned during what I believe was a very busy time, got an answering machine and left a message with my number. Being that it was near closing time, I expected a return call the following day. Instead, I was called back in 5 minutes, placed my order plus everything I wanted was in stock... and all of this with the friendliest service!

Snelle levering!

Kwaliteitsproducten, snelle levering.

Groot assortiment, snel geleverd!

Reeds jaren klant! Persoonlijke advies groot assortiment en snelle levering!

Snel en goedkoopste aanbieder van het probioticum die ik zocht. Geen 10 omdat ik graag meer transparantie vooraf mbt levering had gezien, bv cut-off time en wanneer ik hem dan normaliter kan verwachten. Dat gezegdhebbende bleek levering razendsnel en zou ik hier zeker opnieuw bestellen.

Snel geleverd. Zeer goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt.

Goed online vindbaar

Gemakkelijk snel zonder veel omhaal bestellen.

klantvriendelijk

In de contacten die er geweest zijn is er een goed gevoel.

Snelle levering en zonder verzendkosten!!

great

I've always had super service from Sue; very informative and speedy.

vakkundig, vriendelijk en behulpzaam

Al bijna 30 jaar klant en altijd met plezier de winkel binnen gestapt. Telkens vakkundig geholpen en met een glimlach op m'n gezicht weer naar huis gegaan

Gewoon super eerlijk advies

Gewoon veel keuze met super eerlijk advies, geen aansmeren, geen haast , gewoon zoals je het wenst en dat is geweldig

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam