Product goede prijs en snel geleverd

Producten zijn geleverd in een keurige verpakking. De juiste producten zijn bezorgd. Communicatie over de levering was goed. Ik had een aantal aanvullende vragen en ik heb daarom telefonisch contact opgenomen. Ik werd heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Fijne overzichtelijke website.

Zeer vakkundig, kennis en vriendelijkheid.

Door vitamine tekorten veel klachten, wat door (huis)artsen niet werd erkend. Zodoende kwam ik bij Vitamin Advice Shop in contact met Thorsten. Een ontzettend vriendelijke meneer, die heel veel kennis heeft en ons enorm op weg heeft geholpen en geadviseerd. Via een persoonlijke en heldere benadering. Eerlijk en transparant. Ook zijn collega, Bart was erg vriendelijk. Een hele fijne Vitamin shop, waar men je goed adviseert en helpt. Dankbaar.

Professioneel

Heel fijn manier om geholpen te worden

Hele fijne service! Ze nemen alle tijd om je te helpen en te adviseren, ze denken met je mee. Zeer vriendelijk en behulpzaam, echte aandacht en interesse. Ik ben blij met ze in mijn buurtje!

Netjes op tijd geleverd

Besteld, binnen een werkdag in huis. Goed verpakt.

Goed en een snelle levering

Ik had magnesium phosphoricum7 schüssler zout bestelt, opzich een goed middel. maar door de melksuiker wat er in zit mag ik dat niet hebben! Ivm me allergie daar voor. maar voor de rest raad ik iedereen deze site aan, is niet duur en ze hebben echt veel natuurlijke producten! En ik blijf hier ook me bestellingen doen!!! Groetjes Karin

Zeer tevreden Goed advies Meedenken in goede zin van het woord Al vele jaren klant Het spaarsysteem is ook heel fijn en aantrekkelijk Ruime keuzes in producten

Geeft advies en levert snel

Ik heb zeer goede ervaringen met de Vitamin Advice Shop! Als je naar de winkel gaat, is vrijwel alles op voorraad. Een men geeft goed advies. Als je online bestelt, wordt eer snel en foutloos geleverd. Bovendien is het puntenspaarsysteem aantrekkelijk. Kortom: een aanrader!

Snelle levering, ruim assortiment mbt grootte verpakkingen

Snelle levering, ruim assortiment mbt grootte verpakkingen, voldoende voorraad.

Snel en goed!

Alleen maar positief!

Prima.

Artikel werd vlot bezorgd

Super friendly, lots of choices

super friendly service. lots of options on brands and a lot of variety. great location. definitely recommended.

vriendelijk

Vriendelijk en goed gesorteerd

Alles naar tevredenheid.

Dik in orde hoor.

Nanny care

fast shippung and good packing.

Lovely store and staff

I live next door and it’s so handy to get the right advice from the staff! I’m vegan and they always help me get the right supplements for my diet and health and so far, I’ve been seeing a lot of good results :)!

Superfijne winkel

Ik bestel al heel lang hier mijn probiotica en dat bevalt me uitstekend. De prijs is erg goed en altijd snelle levering, zelfs nu met de corona-perikelen. Top dat je al vanaf 20 euro geen verzendkosten meer hebt (daar zouden meer webshops een voorbeeld aan kunnen nemen!) en dat je punten spaart. Ook dat is zeer gul; je spaart dan voor maar liefst een cadeaubon van 25 euro. Ook daar kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen! Kortom; superblij met deze winkel en een aanrader voor het bestellen/kopen van je producten. Jammer dat ze niet bij mij in de buurt zitten, dan kwam ik er waarschijnlijk heel vaak! ;-)

The staple and an example to all "vitamin advice shops"

I've den coming here for years with all sorts of questions and not once have I left without progress. Other than that friends and fam I've shared this place with all love it and it's also a place where I've always found successful gifts for anyone. These people really really honour the name their shop carries!

Altijd goede service

Als ik een vraag heb over een vitamine, word ik altijd goed geholpen en op de hoogte gehouden van alternatieven.

Grote bron van kennis over gezondheid en superondersteunend.

Ik kom nu een jaar of 4 bij deze winkel. Ik kreeg een diagnose van de huisarts waarbij ze mij meegaf dat ik de rest van mijn leven medicijnen zou moeten slikken. Dit vond ik onacceptabel dus ik ben mij gaan informeren over auto-immuunziekten. Ik had daarvoor bepaalde supplementen nodig en voila... Ik kwam op aanraden van een bekende bij de Vitamin Advice Shop. Zowel Sue als alle andere medewerkers die ik in de winkel op de Nieuwe Nieuwstraat ontmoette, bleken grote bronnen van kennis te zijn. Ze hebben mij zo goed geholpen dat ik met recht kan zeggen dat zij een flink deel van mijn genezing in de hand hebben gehad. En dan praten we over een auto-immuunziekte waarvan de dokter zegt: Niet te genezen, u bent patient voor de rest van uw leven. Sue en haar collega's met al hun kennis moeten actief ondersteund worden nu informatie steeds lastiger te vinden is -en verboden wordt- op het web. Steun de winkel. En steun je gezondheid door deze informatie en producten bereikbaar te houden. Weet dat geld macht is: Kies wijselijk waar je het besteedt. Ik raad de Vitamin Advice Shop aan. Oh... en ze zijn allemaal nog lief ook ;-)

Snelle en correcte levering

Producten zijn scherp geprijsd en snel en correct geleverd

Klantvriendelijk en professioneel

Ik kom hier graag om mijn producten te halen. De mensen zijn professioneel, hebben verstand van de producten en zijn altijd bereid om mee te denken wat het beste is.

Goed advies, breed assortiment

Voor kwalitatief hoge supplementen en goed advies, kom ik al jaren in de winkel. Veel keus, eerlijke informatie van mensen die weten waar ze het over hebben. En voor vaste klanten altijd wat extra.

Altijd vriendelijk en klantgericht!

Het winkel personeel onderscheid zich van andere door hun service en klantvriendelijkheid. Daarnaast bieden ze ook nog een breed assortiment van kwaliteit producten aan.

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam