Bought some vitamins for my hair and skin from viridian❤️

Very fast delivery, quality products.

• Doporučili byste nás? Ano

Snelle correcte levering

Snelle, correcte levering

Vriendelijk en deskundig advies

Ik vind het altijd fijn om naar de winkel te gaan, ik weet dat ik goed geholpen wordt en dat ze met je meedenken.,

Snel en netjes

Belde zelfs op toen niet alle producten aanwezig waren om te kijken naar alternatieven.

Ik kom hier al jaren en ben Vlij met het deskundige advies.

Gisteren bracht ik een bezoek aan de vitamin Advice shop en het is altijd prettig om hier binnen te komen. Na al die jaren kent men je en weet men wat je zoekt. Ook wanneer er nieuwe producten zijn laat men je dit weten zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets moet kopen. Natuurlijk is het makkelijk om producten online te bestellen maar met producten die je gebruikt voor je gezondheid vind ik het erg prettig om een vakkundig advies te krijgen. Ieder die er werkt weet waar ze over praten. Ik hoop nog lang hier klant te mogen zijn .

Uitstekende service

Geven goed advies, denken altijd met je mee en zijn deskundig.

Uitmuntend!

Snelle levering en direct contact. Een dikke 10!

snel, competent, betrouwbaar

...

Altijd vriendelijk; duidelijke informatie

Er wordt bovendien goed meegedacht!

Super snelle levering

Zeer positieve ervaring. Super snelle levering

Gekregen wat ik besteld heb en op tijd

Ik was blij dat ik de producten in glazen verpakking kon bestellen uit milieu overweging, bestelling kwam op tijd binnen, veilig verpakt. Helemaal prima dus!

Erg lange levertijd

Bij bestellen stond geen levertijd benoemd. Ik had kunstvoeding besteld en het was erg vervelend dat ik hier een week op moest wachten. Verder prima tevreden over de producten Achteraf begrijp ik dat dit door de corona maatregelen komt en dat Post NL hier vertraging door op kan lopen.

Great products and helpful staff!

My new go-to store. Thanks for the great products!

Lange levertijd

De levertijd was wel lang, een week ongeveer. De vitaminen waren verder goed.

It was a very nice experience

I definitely recommend Vitamine Advice Shop

Je wordt hier heel vriendelijk en kundig geholpen!

Je wordt hier heel vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen. Top winkel!

Vlotjes

De site is duidelijk en bestelling dus ook, verder mijn bestelling heel snel ontvangen. Het fijne is dat er geen verzendkosten zijn boven een bedrag van 20euro. Verder geen opmerkingen.

Verpakking van 90 stuks besteld. Blijkbaar niet leverbaar. 3x30 stuks ontvangen voor dezelfde prijs. Top!

Als je goed advies wilt.....

Prettige winkel. De winkelmedewerkers weten veel over de producten die ze verkopen.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, bleek dat het product wat ik had besteld, niet het juiste te zijn voor mij. Direct contact gezocht en zodoende de bestelling kunnen annuleren en binnen 2 dagen geld terug.

Heel goed en heel snel

Heel snel en goede service

Zeer professioneel en heel goed advies.

Ben al jaren klant en word altijd heel prettig geholpen door deskundig personeel.

Prettig en deskundig

Ik kom hier al geruime tijd voor een aantal producten die ik alleen hier kan vinden. De staf is deskundig en altijd bereid mee te denken voor wat de beste opties zijn.

Er is een oudere versie van het product gestuurd dan ik besteld had.

Als je een product koopt met een etiket dat aangeeft dat die ingredienten er in zitten, dan moet er niet een ouder product gestuurd worden waar die essentiele ingredienten niet in zitten. Het gast hier om de K2 Capsules van Golden Natural. Golden Natural heeft de ingredienten kort geleden in positieve zin gewijzigd met een aanvullend ingredient. Kortom, dat wat ik besteld heb, heb ik niet gekregen en daar was de firma zich bewust van. Dit was de laatste keer dat ik bij hun besteld heb.

Zeer deskundig

Ik heb online besteld, telefonisch contact gehad en ben zelfs in de winkel geweest. Mijn ervaring is zeer positief. De medewerker heeft heel veel kennis, weet dus waar hij over spreekt en neemt alle tijd voor de klant om e.e.a. te verduidelijken over de desbetreffende vitamine. Hij geeft een eerlijke omschrijving van de werking van de vitamine of deze al dan niet een toegevoegde waarde heeft bij gebruik. Mijn online bestelling heb ik zeer snel ontvangen en deze werd correct afgeleverd.

Nieuwe Nieuwstraat 47

1012NG Amsterdam