Filtre

Fijn matras, snel geleverd

Makkelijk bestel proces. Snel geleverd door Mline partner Beterbed. Fijn matras, slaapt prima.

Levering

Na bestelde matras en topper zeer snelle levering, zoals aangegeven op de site, prima Alleen jammer dat er niets in de doos zat om plastic los te maken.

Prima matras, snel geleverd

Prima matras voor een scherpe prijs. Levering was snel en netjes. Vriendelijke bezorgers (van Beter Bed)

Fast delivery.

Very fast delivery, product is okay.

Snel gebracht

Prettig slaapcomfort

Levertijd niet volgens website.

Tot twee keer toe is de levering van mijn matras uitgesteld! Op de website stond levering binnen 3 weken. Matras is na 7 weken geleverd.

Lekker op tijd

Had het pakket op tijd binnen... Prima dus

Vieze strepen op matras

Vol verwachting keken we uit naar de nieuwe matrassen, bij het uitpakken bleek echter dat de bovenkant van beide matrassen een vieze streep en wat lichte vlekken vertoont, helaas oude matras al weggedaan dus toch erop gaan slapen, en dat viel gelukkig mee, heerlijk geslapen vannacht

Bestelling prima verzorgd, op tijd, maar was wellicht fijn geweest als we wat hulp hadden gehad bij het tillen.

Het product was goed ingepakt. De bezorging was op het aangegeven tijdstip. De bezorger had alleen heel erg haast en gooide de pakketten eigenlijk voor de deur neer.

Geen idee

Ik wilde mijn matras pas 28 sept. Dat kon helaas niet. Mijn nieuwe ledikant komt ook pas die datum. Ik ga er dan pas in slapen. Over enige weken kunt u dit opnieuw vragen.

Na 2 weken nog geen reactie

Het handvat van mijn matras brak bij eerste contact af. Ik heb dat via mail gemeld, maar na 2 weken zijn ze nog niet wakker geworde om maar iets van zich te laten horen n

Goed product

Ging gemakkelijk

Ging gemakkelijker dan een review plaatsen.

Prima service.

Bestelling ging makkelijk en de matras werd snel en goed geleverd.

Ik had last van mijn schouder en rug. Met dit matras is de rugpijn weg en die van mijn schouder al een stuk minder. Verwacht dat deze ook zal verdwijnen.

Way too firm and bad service

Mattress is very uncomfortable, and it took over a week to be delivered, despite them saying next day delivery when we ordered.

De topper ligt prima.

Het pakket is netjes bezorgd.

Matras is niet geleverd.

Wachtend op bericht van Postnl kreeg ik een mail van Mline wat mijn IBAN nummer was, omdat ze mijn aankoopbedrag willen terugboeken. Blijkt dat de matras door Postnl teruggebracht is naar Mline. Geen idee waarom. Gebeld met klantenservice dat ik niet mijn geld terug wil maar de matras wil hebben. Afspraak is nu dat de matras 29 augustus geleverd zal worden.

Slechte klanten service, ze sturen maar geen factuur op

Al 3 weken in het bezet van het matras (ligt goed), maar ik heb nog steeds geen factuur van ze ontvangen. Meerdere gebeld en gemaild, maar nog steeds geen factuur mogen ontvangen. Echt waardeloos. Aan de telefoon en via de mail zeggen ze steeds dat dit na 3 werkdagen vanaf levering wordt gestuurd, maar nooit ontvangen.

Zeer snelle levering

‘s Avonds besteld, de volgende dag in huis.

Niets op aan te merken.

Xx

Prima matras. Levering helaas niet de volgende dag.

Op zich geen probleem als matras na paar dagen komt, maar zet dan niet op de website 'morgen in huis'. Fijn dat je er dezelfde dag op kunt slapen en dat de tijk wasbaar is. Nog niet ge-experimenteerd met draaien van de lagen. Lig prima zoals het nu is.

Fantastisch matras

Slaapt heerlijk, weer super nachtrusten!

Geleverd zoals beloofd

Gedaan wat er op de website staat. Keurig op tijd geleverd volgens afspraak. Matrassen en topper moet ik nog testen

27 Linie

Uden 5405AR