Goed.

De verwachtingen werden tot nu toe, waar gemaakt.

Kwaliteit matras voor een super prijs.

Ik ben scoliose patiënt, ik heb deze matras gekocht omdat ik steeds kan kiezen wanneer nodig of ik een zachter matras nodig hebt of wanneer ik een stevige matras nodig hebt en dat werkt perfect.

Pas later op de avond besteld, volgende morgen voor half elf al in huis.

Heerlijk matras

We hadden er al een, voor onze zoon nu ook een wavebymline besteld. Hij vind hem ook heerlijk liggen. Zacht maar stevig matras

Niet voor mijn lichaam

Heb het matras nu bijna een maand. Ik. Heb drie verschillende lig configuratie per week gedaan. Er wordt geadviseerd dat je drie weken per configuratie je lichaam en het matras zich moeten wennen. Dat redde ik lichamelijk niet ivm steeds meer last krijgen van mijn lichaam. Ik heb de standaard configuratie, de zachte configuratie en middelmatig zachte configuratie gedaan. Bij alle drie gaven mijn schouders en onderrug na een paar dagen last. Mijn schouder gewrichten voelen branderig na een half uur en hierdoor ben ik steeds aan het draaien. Lig ik te lang op mijn rug voel ik mijn onderrug na verloop van tijd. Daarbij voel ik weinig verschil tussen de lagen. Het onder matras voelt gewoon als een schuimlaag. Ik had een koudschuimmatras die nog lang niet zo hard was als. Ook het boven traagschuimmatras voelt als een gewoon schuimmatras. Lichaam kan er gewoon niet aan wennen. Welke configuratie ik ook gebruik, mijn gewrichten blijven gevoelig. Ik ga het matras helaas dan ook terug sturen. Ik ben er van overtuigd dat de wave voor andere wel goed is maar voor mijn lichaam helaas niet.

Geweldig matras beter dan wat ik voorheen heb gehad

Ligt goed maar sterke lijmlucht

Ik leg het matras nu elke dag buiten om de penetrante chemische lucht uit mijn kamer en het matras te krijgen. 'S nachts lig ik er wel op, het ligt goed, maar vooralsnog heftige lijm geur.

Waardeloze service

Ondanks telefoontjes en e-mails heb ik de helft van mijn bestelde en betaalde producten nog steeds niet in huis. Nu 18 dagen na de eerste levering. Dus ik blijf zitten met 1 eenpersoons topmatras. Ik wacht nu al 3 dagen op een reactie op mijn laatste mail

Ligt heerlijk

Ik slaap weer nachten door

Goed matras, snelle levering

Prima.

Bevalt goed, maar fabriekslucht blijft lang hangen

Fijn matras, maar ook na ruim twee weken ruikt het matras nog onprettig

matras ligt prima en snel bezorgd

Verkeerde matras bezorgd

Ik had een wave matras besteld van 160x200, maar er is een eenpersoons matras bezorgd. Op de doos stond 160x200 (en in de bestelbevestiging ook), dus bij ontvangst hebben mijn ouders hiervoor getekend. Zelf was ik op dat moment op vakantie. Na mijn vakantie pak ik het matras uit, blijkt het een veel te klein matras te zijn. Ik wacht al een week op antwoord van de klantenservice, maar die heeft nog niks laten weten.

Top matras

Heerlijk matras!!! Geen slapeloze nachten en pijntjes meer. Een aanrader!

Alles snel maar als er wat terug moet wordt het anders

Binnen 1 dag binnen...Maar helaas de verkeerde maat. Goede maat is niet aanwezig, en over 2 weken pas ophalen...Laat maar zitten hoor!

Goede levering, maar later dan beloofd

Het matras zou de volgende dag bezorgd worden, maar hij kwam 1 of 2 dagen later. Voor mij geen enkel probleem, maar voelt een beetje misleidend aangezien ik dit meer heb gelezen in de reviews. Matras was netjes verpakt en kwam snel in de juiste vorm na het uitpakken.

Vlotte levering

Matras niet duur. Topper wel erg duur. Vraag mij af waar diet prijs verschil zit. Matras zit pocketveren enz in.

PERFEKT

Ligt fijn ,het matras zet zich naar je lichaam

Matras goed, levering zwaar slecht

Matras ligt kei goed! De levering was uitermate slecht, misschien toch eens met de leverdienst gaan zitten.

Goede prijs goed matras,snel en duidelijk

Ik heb dit matras gekocht ivm mijn rugklachten. Een stevig matras voor een scherpe prijs,een goede klantenservice en een snelle levering.tijd om te testen. Wat wil je nog meer….

Echt een heerlijk matras

Een van mijn beste aankopen van de laatste tijd erg blij mee

Heerlijk slapen

Deze fijne zijslapersmatras helpt me bij het soepel opstaan in de ochtend.

Fijne topper. Op tijd bezorgd.

De topper is zoals verwacht, heerlijk slapen.

Ik probeer de topper om te ruilen

De topper is fijn, maar ik had een verkeerde maat en probeer het matras om te ruilen. Ik heb hem terug terug op de post gedaan maar voor omruilen krijg ik geen duidelijke respons. Inmiddels zijn de toppers ook een andere prijs dus zelf opnieuw bestellen doe ik ook niet.

Helemaal mijn matras

Mijn gewicht is 76kg. Ik heb de wave smart gecombineerd met de wave topper. Niet te zacht en niet te hard, slaap er heerlijk op!

27 Linie

Uden 5405AR