Heerlijk maar warm matras

Zeer vlotte levering. Het matras zit in een slappe doos. De dikke laag plastic verpakking gaat er perfect af door het bijgeleverde mesje. De penetrante lucht die ervan af komt begint nu na twee en een halve week te vervagen. Veel luchten. Maar wat slaapt het heerlijk! Je zakt er comfortabel in weg met toch voldoende stevigheid. Wel behoorlijk warm. Ik hoop dat er geen kuiling gaat ontstaan bij deze afmeting van 160x200. Ik ben benieuwd naar de beloofde service als dat gebeurt.

Prima matras

Matras voldoet volledig aan verwachting. Levering ook prima, binnen aangegeven levertijd. Gevonden via test Consumentenbond dus ook door onafhankelijke partij getest.

Heerlijk matras

Matras was jeurig binnen 3 dagen geleverd. Heb de eerste nacht meteen een stuk beter geslapen. Nu ik eraan gewend ben slaap ik als een roos. Nu afwachten of er geen kuilvorming optreedt na een aantal maanden. Maar tot dusver erg tevreden!

Heerlijk matras

Er valt nog niets te beoordelen,

Qua klantvriendelijkheid valt er nog het nodige te doen. Een bestelling ontvangen en de rest op een expediteur afschuiven kan niet! Je hoort een klant netjes op de hoogte te houden van een mogelijke afleverdatum, en dat gebeurt niet! Het zal allemaal best wel goed gaan komen, maar vooralsnog heb ik geen enkele indicatie wanneer mijn matras geleverd gaat worden! Dit is echt een verbeterpunt, zeker wanneer ik naar andere online bedrijven kijk waar ik wel eens bestellingen doe, zelfs China. Aan deze beoordelingsvraag kan je al zien dat het niet klopt. Iets beoordelen kan pas nadat er is geleverd en op dir moment heb ik al zeker een week of 2 geleden betaald, en nog geen idee hoelang het nog gaat duren. M.vr.gr. Ton Groenendaal

Matrassen zijn nog niet geleverd

Nadat ik mijn matrassen betaald had kreeg ik bericht dat ze niet op voorraad waren, en dat ik minstens 3 seken moest wachten. Ik heb daar mee ingestemd. De klantenservice was heel vriendelijk. Als ik geweten had dat de levering zo vertraagd zou worden, had ik nog niet besteld/betaald. Maar nu wacht ik ruxtig af.

De matrassen werden op tijd geleverd. Ze zijn van een prima kwaliteit en tot dusver hebben we er goed op geslapen. Fijn dat er ook documentatie meegeleverd was. Met de service zijn we tevreden.

Het matras heeft drie weken vertraging.

Ik heb nog geen matras mogen ontvangen, wellicht een goed idee om de beoordelings formulier pas te sturen nadat de klant het product heeft ontvangen. Ik ben wel positief over de kantenservice. Ik ben erg vriendelijk geholpen.

Voor mij ongeschikt matras, maar goede retouregeling.

Na twee uur slapen hadden we rug en nekpijn. Nog nooit ergens zo'n slechte matras voor ons tegengekomen. Wij zijn resp. 164 lang en 54kg en 183 lang en 77kg De matrassen werden keurig opgehaald en we kregen het geld snel retour. De matrassen kan ik niet aanbevelen. De service wel.

De matras ligt heerlijk, prima prijs kwaliteit.

Na een wat langere levertijd toch heel veel plezier van mijn heerlijke matras.

uitstekend

snelle orderopvolging en levering en perfecte communicatie met klantenservice

Fijn nieuw matras

Matras was goed en snel afgeleverd. Slaapt wel een stuk warmer dan vorig matras, dat had ik niet verwacht op basis van consumentenbond onderzoek. Ben ik na 2 weken wel aan gewens en matras slaapt goed. Heb nu wel een ander kussen nodig omdat mijn slaaphouding is veranderd

Snelle levering en ruime uitprobeer/proefslapen garantie

Afhandeling zoals beloofd. Prima. Mocht ik inderdaad gebruik willen maken van de retourgarantie met 100% geld terug na proefslapen dan moet natuurlijk de echte service nog blijken. Voorlopig goed.

Pluspunten

Levering zoals aangegeven binnen 1 werkdag.

Het is mij niet gelijk duidelijk hoe betaling achteraf werkt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Betrouwbaar

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, snelle levering! Heerlijk matras!

Telefonisch helemaal niet bereikbaar! De doos waar het matras in verpakt zat, was erg slap en daardoor al behoorlijk kapot gegaan! Het uitpakken ging daardoor wel wat sneller (

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een van de betere bedrijven zeker aan te bevelen perfecte serv

Geen ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Tot nu toe zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Betrouwbaar in prijs/kwaliteit en met levering.

De website zou iets duidelijker kunnen zijn over het aanbod. Dat is niet in een oogopslag helder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Geen.

27 Linie