Bijzonder teleurstellend

Volgens PostNL is het matras afgeleverd bij mij wat dus niet het geval is. Hierop besproken met de Wave (Beter Bed) en die gingen eerst een onderzoek instellen bij PostNl. Zelfs een aantal keer zelf moeten bellen met postnl omdat men er niet uitkwam. Uiteindelijk loopt deze zaak nu al 3 weken, moet ikzelf telkens overal achteraan bellen en heb ik nog steeds geen matras omdat ze volgens de procedure van Beter Bed pas overgaan op het aanleveren van een nieuw matras wanneer PostNl uitsluitsel geeft. Als betalende consument word je op deze manier van het kastje naar de muur gestuurd. Dus al met al behoorlijk teleurgesteld in de service.

Simpel en betrouwbaar

Reclame gaf aan 2 voor de prijs van 1 terwijl je uiteindelijk toch voor 2 betaald

Naar behandeld door klantenservice

Goeden surves

Slaapt heerlijk

Slaapt heerlijk

Snel geleverd en snel antwoord.

Onduidelijkheid over levertijd, doos beschadigd

Het was moeilijk om erachter te komen wanneer het matras precies geleverd zou worden. Uiteindelijk is het afgeleverd bij een distributiepunt omdat ik niet thuis was op het moment van levering. De doos viel zowat uit elkaar. Gelukkig was het matras niet beschadigd.

Goed matras, goede dienstverlening

Slapen is weer een genot

Toen ik rechtstreeks bij M- line bestelde had ik even het vermoeden dat ik via een fake-site besteld had en dat ik mijn geld kwijt was, want ik kreeg geen bevestiging zoals dat bij andere firma’s gebruikelijk is. Dat wekt argwaan dus dat is een verbeterpunt voor jullie. Voor de rest alleen maar lof. De levering was volgens plan en na plaatsing van de nieuwe matrassen hoefden we niet meer in de kuilen van de vorige matrassen te kruipen bij het slapen gaan.

Matras na drie weken nog steeds niet ontvangen

Ik wacht al drie weken op mijn matras. Nu na drie weken en talloze keren bellen gaan ze eindelijk uitzoeken waar mijn matras is. Tot op heden geen goede ervaring, zeker niet met de customer service, die mij ronduit onbeschoft je te woord staan.

Alles verliep als afgesproken. Snel geleverd. Stevige Matras is de wave light maar slaapt prima.

Lekkere matrassen met een zachte en wat stevige zijde dus voor ieder wat wils.

Na een paar weken op deze matras geslapen te hebben weet ik zeker dat ie voor mij goed is. Slaap lekkerder sindsdien en heb ik minder rugpijn als ik wakker wordt. Slaap nu ook lekker op mijn buik. Bestellen en leveren ging zoals het hoort.

Zeer zeer slechte communicatie

Ik ben totaal niet op de hoogte gehouden van de levering. Deze is 3 x uitgesteld zonder dat ik op de hoogte werd gesteld. Steeds als ik dan zelf contact op nam kwam de mededeling dat het vertraagd was. Heb steeds zelf moeten bellen. Ben totaal niet door het bedrijf op de hoogte gesteld of gebeld. Ik beveel jullie ZEKER NIET aan!!!! Uitermate slechte service!!!

Extreem slechte klantenservice

Na 3 weken wachten werd het bed in de verkeerde maat geleverd, kan natuurlijk gebeuren. Echter heb ik daarna vele malen contact moeten hebben met de klantenservice om hem omgeruild te krijgen. Weer 3 weken wachten... tot dat eindelijk mogelijk was. Opnieuw gebeld om te vervroegen en ze zouden mij een bericht sturen of dat mogelijk was, echter nooit een bericht ontvangen. Daarna gebeld om te vragen binnen welk tijdvak de levering zou zijn, ze zouden een bericht sturen zodra bekend echter ook nooit meer wat van gehoord. De bezorger zou mij kort voor de levering bellen, ook nooit gebeurd. Uiteindelijk werd het bezorgd door een chagrijnige bezorger. Al met al een extreem slechte ervaring en totaal niet klantgericht.

Niet onder de indruk

Na twee weken gewacht te hebben, werd een half kapotte doos bij mij door PostNL voor de stoep gezet met een enkel matras. Dit bleek een andere maat dan besteld te zijn. Na meerdere malen contact te hebben gezocht met de klantenservice van Wave, kan Wave enkel de omwisseling van matras 2 weken na aflevering pas uitvoeren. Ondanks dat ik heb aangegeven dat ik het matras urgent nodig heb voor een ziek familielid en het verkeerd geleverde matras veel te klein is, konden zij niks voor mij betekenen. Het matras zelf heeft wellicht een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar dit wordt blijkbaar gecompenseerd door deze service. Mline, Wave en Beter Bed maken allen onderdeel uit van hetzelfde concern en zodoende heb ik te maken gehad met de Beter Bed klantenservice. Hou hier dus rekening mee, indien je het matras direct bij de fabrikant bestelt.

Lange lever tijd maar goed product

Ik heb er lang op moeten wachten, maar is het zeker waard. Ik slaap weer goed . Al moest ik er wel even aan wennen. Ik ben bij met dit matras

Lange verzending, slecht contact, slecht verpakt

Werd niet geïnformeerd over de verzenddatum, dit duurde ook veel langer van van te voren op website vermeld. Contact leggen hierover was erg moeizaam, lange wachttijd. Uiteindelijk kwam de matras enorm slecht verpakt in een doos die aan alle kanten kapot en gescheurd was.

Te stevig

Het matras is vooralsnog te stevig. We hebben het matras nu een week en we worden elke dag wakker met rugpijn/schouderpijn. Daarnaast veel wakker gedurende de tweede helft van de nacht.

Perfect matras!

Het matras is geschikt voor mensen die hard of zacht willen slapen, doordat het twee verschillende zijdes heeft. Ik was direct verlocht toen ik erop ging liggen. Heerlijk matras!

Fijne service, snelle levering. Duurt erg lang voor de matrassen weer gehaald worden bij niet goed. Meer dan 3 weken en dan heb je zo lang veel matrassen in je huis.

De wachttijd klopt, de bezorging ook: de doos was beschadigd, geen adressering, geen beschrijving. V

Wel wat nettere afhandeling verwacht- de matras is 13 maart 2021 bij ons afgeleverd.

Fijne site om te zoeken en de juist matras te vinden

De site wat fijne in gebruik, de verzending was alleen erg lang. Dit vanwege COVID en personeel te kort maar baalde hier wel van. Verder super blij met mijn matras!

Onduidelijkheid

Ik hoorde niks van mijn bestelling. Daarna bleek de klantenservice niet bereikbaar op de aangegeven tijd. Uiteindelijk wel aan de lijn gekregen en goed geholpen. Matras slaapt niet heel lekker maar ik heb geen zin meer om het te veranderen

Teleurstellend

We bestelden twee matrassen van 90 x 210 cm. Geleverd werden twee matrassen van 90 x 200 cm. Goed, iedereen maakt weleens een fout dus snel gemeld. Vervolgens kreeg ik een mail waarin werd gesteld dat als de matrassen echt verkeerd waren geleverd ze opgehaald konden worden. Maar of ik als bewijs een foto wilde sturen van de matras en ze ook even op wilden meten? Hoe dit uberhaupt als bewijs kan dienen is mij een raadsel en waarom is het aan mij om te bewijzen dat er een fout is gemaakt? Maar goed...braaf gedaan. Na over en weer mailen kreeg ik het bericht dat de matrassen opgehaald zouden worden en nogmaals excuses. En dat was de eerste keer dat er excuses werden gemaakt. Dus weinig empathie bij de klantenservice. De matrassen in maat 90 x 210 waren niet op voorraad en pas eind februari weer leverbaar. Matrassen zijn inmiddels opgehaald en het geld kregen we redelijk snel (6 dagen na ophalen matrassen) terug.

27 Linie

Uden 5405AR