Duidelijke website, snel geleverd en perfect passend

Snel en zeer keurig verpakt is het bestelde onderdeel geleverd

Ondanks deze periode, zeer snel en correct geleverd!

Was eerlijk wat wantrouwig. Maar kijk, toch bestelling geplaatst met snelle correcte levering!

Besteld en volgende dag in huis.

Goede ervaring

Ik ben heel tevreden over de levering en het product.

het is goed bevallen het is aan te bevelen

Het was prima in orde

Snel en correct

Snel en correct

uitstekend

prima service, levering volgens afspraak, deftige verpakking !

super snel geleverd, binnen 24 uur

onze Dyson stofzuiger werkt weer als vanouds, perfect

Zeer tevreden!

Snelle respons op mijn vraag met goed advies. Vlotte afhandeling van bestelling (dyson motor) en ultrasnelle levering.

Geleverd wat ik had besteld

Snelle levering van wat ik had besteld dus prima

Snelle levering en juiste onderdeel ls niet origineel.

Even vlottevplatsing als origineel en functineert prma.

Alles is correct verlopen. De bestelling is vlug geleverd.

Erg tevreden

Snelle levering voor redelijke prijs

perfecte en verzorgde service.

Ik werd gebeld om het serienummer te kennen van mijn stofzuiger. er zijn zoveel verschillende modellen van Dyson waardoor dit onmisbaar is om het juiste wisselstuk te hebben. het gaf mij een veilig gevoel. De prijs ligt wel hoger in de markt, maar het is met plezier betaald.

Professioneel.

Zeer vlotte, correcte en professionele afhandeling van de bestelling.

Lekker snel geregeld

Prima ervaring mee

Duidelijk, gemakkelijk te vinden. Snelle levering.

Persoonlijk service

DE verkoper heeft mij gebeld omdat hij vermoede dat ik verkeerde onderdelen in mijn mandje had. Hij heeft de bestelling gecorrigeerd. PRIMA, !!

Erg tevreden, een niet leverbaar onderdeel werd direct een beter alternatief voor aangeboden.

We waren blij verrast dat voor een besteld onderdeel dat niet geleverd kon worden meteen een alternatief werd aangeboden. We hoefden niets bij te betalen terwijl het een duurder en beter onderdeel was. Snelle levering en vriendelijke service.

Duidelijke foto's op site met bijbehorende omschrijvingen

DC31 motoronderdeel besteld en mede daardoor was zuiger 1 dag later alweer gerepareerd. Goede, duidelijke info op site en zeer snelle levering.

Veel keuze

Goede site. Duidelijk aangegeven op model en onderdelen. Goede foto’s. Snel geleverd.

Prima product en snel

Snel geleverd en prima vervangings product. Prima bedrijf ook met betaling

Dyson niet goed!

Als Je op de site van Dyson iets wil bestelen, dan kom je op site van Onderdelen winkel online uit. Dat is erg verwarend. Bij Dyson Zie door de bomen het bos niet meer!. Dyson heeft voor mij een dike onvoldoende! Maar OWO wordt je goed geholpen ,en nemen de besteling goed met je door! Daar heb je wat aan! OWO nogmaals bedankt, dat u mij heeft Gebeld.

Alles prima geregeld met een snelle levering.

xxx

Schout 11