perfect

Bestelling geplaatst,na 19,00uur.Dag erna bevestiging en bericht van verzending.Dag erna in voormiddag levering,alles perfect in orde.

Uitsetkende dienstverlening.

Vriendelijke en correcte uitleg op mijn vraag.

Alles volgens afspraak

Doen wat ze beloven klasse

Zeer goede online shop !

Onderdeel voor onze stofzuiger besteld. De dag erna al in huis. Goede service ! We bestellen bij jullie zeker nog als we iets nodig hebben.

Razendsnelle service met een grote "S"!

Bestelling doorgevoerd, groot gebruiksgemak via de website en enkele dagen later reeds op mijn wenken bediend! Service met een zeer grote "S". Dankjewel!

Juiste Dyson producten geleverd en op tijd!

Nu al 2 Dyson producten bij hen besteld. De volgende dag zouden ze geleverd worden en dat is ook gebeurd. De heer Dinkelaar heeft zich naar mij toe zeer coulant opgesteld inzake een gebruikt Dyson reservoir. Hulde! Ik zal zeker United Electronics / Onderdelen Winkel Online aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. B.Jonathans

Snel en groot assortiment

Snelle levering van stofzuigerslang.

Geweldige service en razendsnel bezorgd

Ik had een vraag over het onderdeel dat ik nodig had voor mijn Dyson stofzuiger en de medewerker heeft gelijk het juiste item voor me gezocht en beloofde het gelijk te verzenden na betaling. De volgende dag had ik het onderdeel ontvangen. Ik ben erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Geweldige service dus en razendsnel bezorg. Hartelijk dank!

Zeer tevreden over de levering

Onderdeel werd snel geleverd. Het contact per mail was ook prima

Prima product

Vanaf bestelling tot en met levering en installatie van het reserve onderdeel is alles naar volle tevredenheid gegaan

Super goed gecommuniceerd

Keurig ontvangen een dag na dat ik het besteld had

Groot assortiment

Groot assortiment en zeer snelle levering! Ben zeer tevreden, kom zeker online nog terug.

Snelle correcte levering

Onderdeel besteld, zeer snel geleverd, in goede verpakking. TOP!

Goed product en goede levering!

Gewoon goed

Snel en producten zijn goed

Het zijn tweede hand producten, maar ben er erg blij mee!

Snelle levering tegen een gunstige prijs

Snelle levering tevreden

Ultrasnelle levering

De bestelling verliep zeer vlot; De levering eveneens. Binnen de 24 uur was het onderdeel geleverd en dan nog wel in Corona tijden. Mooi werk ! Dank u wel.

Perfect onderdeel en snel geleverd, ik zeg: doen.

Snelle levering, product zoals beschreven. Probleempje bij bestellen was snel opgelost.

Uitstekende service

Ze doen wat ze zeggen. Bestelling en levering verliep goed, ondanks storing dat ze hadden. Tot de volgende keer graag.

Aangename ervaring met de bevoorrading van zeldzame onderdelen.

Alles naar wens verlopen, niet altijd zo evident!! Vrij zeldzame vervangstukken en dan nog aan gunstige prijzen wegens hergebruik. Vlotte beantwoording van mails en goed georganiseerde levering. Bedankt.

uitstekend correcte levering en zelfs in deze coronatijden super snel geleverd!!!

Zeer goede ervaring.

Werkt prima, had het artikel volgende dag al in huis

Heel simpel om te bestellen en super snel in huis ondanks de corona crisis

Top! Super service, snelle levering

Prima, alles keurig verpakt en snel verzonden!

Snel geleverd en prima prijs!

Schout 11

1566 ML Assendelft