topwinkel!

Bestel hier al jaren al mijn sieraden. trouwe fan!

Ik koop al sinds 2021 (volgens mij) bij Finaste en de ringen zijn nog steeds top kwaliteit. Heb twee andere vrienden Finaste aangewezen en zij kopen bijna maandelijks ringen nu! Volgens mij hebben ze nu al bijna de hele voorraad. Fantastische mooie ringen :)

Onprofessioneel

Er werden kapotte sieraden gestuurd. Meteen melding van gemaakt. Of ik het zelf wilde maken met een mesje en een tangetje en een naald. Tig filmpjes als bewijs moeten sturen. Conclusie ze hebben nooit klachten gehad. Dus konden ze niets met onze klacht. Oorbel ging niet open. 2 de set oorbel was lam. Omdat er misbruik gemaakt is in het verleden konden ze niets doen. Onprofessioneel, niet oplossingsgericht gericht. Jonge ondernemers die niet weten was service is!

Slecht

Slechte ervaring! Kapotte oorbellen binnen gekregen en een hele slechte klantenservice

Mooie sieraden, snelle levering!

Vaker bij FINASTE besteld, altijd tevreden. Leuke deals, mooie sieraden en snelle levering!

mooie armband, gravering net zoals verwacht. perfect!

heel gaaf

het was een cadeau voor mijn moeder het was super gaaf ingepakt met een leuk zakje en een doosje het sieraad was precies zo als ik het had voor gesteld geen neppe foto´s op de website ook was de website overzichtelijk en netjes het was een hele prettige ervaring en het beste is mooie sierden voor een lage prijs

Zo blij met mijn armbandjes!

Voor nu een dikke 5 sterren! Ik kan nog niet veel zeggen over de kwaliteit, ik hoop natuurlijk dat ze heel lang zo mooi blijven zoals nu. Heel blij mee:-)

Uitstekend, ik heb het snel binnen

Ik heb mijn pakketje bestelt en de volgende dag kwam deze binnen. Ik ben ook zeer tevreden met de kwaliteit

Top!!

Precies wat ik nodig had! Duidelijke omschrijving bij de ketting en bestellen ging eenvoudig.

geweldig!

Super snelle levering en super mooi verpakt, sieraden mooie kwaliteit en precies als de foto!

Goeie service en netjes

De ervaring was erg goed, makkelijk te bestellen. Genoeg keus, goeie service. En de levering is erg snel. Ik zou het zeker aanraden om hier te bestellen. Het word ook netjes geleverd met een sieraden doosje. Er blij mee! Top bedrijf

Goede service en mooi product

Ik heb kleine creolen met steentjes besteld... super fijne oorbellen. Was binnen no time in huis. Bedankt Finaste.... ga zeker nog meer bestellen

Snel binnen en het armbandje ziet er mooi uit.

Ik heb een armbandje besteld bij jullie. Het armbandje zag er leuk uit en is een goede kwaliteit. Het zat leuk ingepakt. Het was snel binnen.

prachtige producten

Ik ben heel blij met de sieraden, ze zijn erg mooi. Ik draag ze nog niet lang genoeg om te zien of ze mooi blijven, maar ik hoor goede verhalen. De bestelling was er snel en prachtig ingepakt.

Fantastisch!

Snelle levering, goede kwaliteit producten! Wat wil je nog meer? Hier ga ik vaker bestellen!

Goede service!

Snel verzonden!

Ziet er mooi uit

Ziet er goed uit Snelle levering

Mooie oorbellen en super leuk ingepakt!

Goede kwaliteit, snelle bezorging en heel leuk ingepakt!

Goede kwaliteit en snelle levering

Het armbandje die ik heb besteld is van goede kwaliteit. Het ziet er heel mooi uit. Ben heel tevreden.

Tot nu toe zeer goed

Blijft mooi ziet er heel mooi uit

Snelle levering mooie sieraden

Netjes verpakt! Snel binnen.

Fijn bedrijf

Goed bereikbaar met vragen. Persoonlijk contact. Naar tevredenheid besteld. Dank!

Echt blij met mijn aankopen. Mooie kwaliteit en super snel geleverd

Blij met mijn aankopen Goede kwaliteit Leuke prijzen Super snelle leveringe Kortom top

Zoals ik gewend ben!

Ik heb het pakketje goed ontvangen, er is alleen 1 oorbel kapot dus daar moet ik nog even achteraan.

Buskesdries 3

6673DP Andelst