Super fijne ervaring!

Makkelijke website, handig om items te bestellen en te betalen, werd snel en op tijd bezorgd.

Amazing quality for a reasonable price

I’m absolutely in love with the bracelets. They’re even more beautiful in person than I imagined, and I’m already planning my next order!

Kei mooie juweeltjes, vakmanschap!

Ketting met vingerafdruk van mijn overleden vader is super mooi geworden! Vlotte en verzorgde levering. Dankjewel hiervoor Xxx

De kwaliteit van de sieraden zijn echt goed en het kwam ook super snel binnen!

Ik had wat sieraden besteld en ben er zo blij mee alles is perfect! + het kwam echt al binnen 2 dagen binnen!

De levertijd was iets langer, maar dat was geen enkel probleem. Mooie sieraden(:

Erg gemakkelijk en goede kwaliteit

Het bestellen ging erg eenvoudig. Leuk aanbod en het werd snel geleverd. Het armbandje zag er erg mooi uit en ook mooi verpakt.

Snelle verzending, goed verpakt met een persoonlijke boodschap. De sieraden waren boven verwachting. Heel blij mee en ik zal hier zeker vaker bestellen.

Heel tevreden

Snelle levering, leuk kaartje! Juwelen hebben een goede kwaliteit en zijn top!

Mooi materiaal niet duur en ook leuk om cadeau te geven erg mooi

Je besteld vlug thuis niet duur mooi materiaal en ook leuk om cadeau te geven word niet lelijk erg mooi ik ben dik tevreden en vaak ook nog korting top hoi Mvg Nellie

Snelle levertijd en uitstekende kwaliteit

De sieraden zijn altijd binnen een paar dagen binnen. En de kwaliteit is echt geweldig. Ook heeft de site zo veel keus voor alle sieraden dus er zit voor iedereen iets tussen! Ik ben een trouwe en enthousiast klant!!

Goede kwaliteit & snelle levering

Super blij met de sieraden

Ik ben altijd enorm blij met de sieraden. Het ziet er super leuk uit! En ze verkleuren ook niet.

Super leuke ketting met top kwaliteit

Ik heb een kettinkje van de sample sale, de prijs kwaliteit is geweldig, super mooie ketting met een top kwaliteit! Ik zal hier zeker meer bestellen

Snelle server, goed aangekomen

Binnen 3 dagen binnen , mooi ingepakt. Is een verjaardags kado. Zeker aan teraden

Het viel toch een beetje tegen de sample sale box

Vond de box wel wat tegen vallen, had goud kleurig gekozen zitten er 2 zwarte touw ketting en armbandje in en ketting met hanger bitch… wie draagt dat nou!!

Fijne online winkel

Meerdere keren sieraden besteld, mooi, heel leuk ingepakt, mooi geprijsd en heel snel geleverd! Incl een 20% kortingsbon voor de volgende bestelling, ik ben fan!

Alles is super!!!!!!!

fantastisch

Finaste is een geweldig bedrijf, het is een leuk bedrijf en heeft de meest leuke sieraden.

Super mooie oorbellen

Voor mijn dochter hele mooie strik oorbellen gekocht en ze staan echt prachtig zeker een aanrader! Was ook snel binnen en mooi verpakt

erg snelle levering en goede kwaliteit!

Binnen een dag was het pakketje binnen, en de kwaliteit voelt goed!

Verrassend en super knap

Heel goed Mijn bestelling kwam heel snel aan en super tevreden over het product.

Fantastisch!!

Ik had te laat door dat mijn pakketje aan het postkantoor werd geleverd en hij werd teruggestuurd naar finaste. Ze hebben mij dan ook een berichtje gestuurd om mij te waarschuwen en te vragen of mijn adres klopte. Ik heb daarna uitgelegd dat ik het niet doorhad. Twee dagen erna werd mijn pakketje geleverd, en finaste heeft de verzendkosten betaald. Ik ben ook super blij met mijn aankoop! Blijer word ik niet.

Heel fijn elke keer

Finaste is m’n lievelings sieradenmerk zeker weten. Het is altijd heel snel geleverd, het is ook hele goede kwaliteit en ze hebben alleen maar leuke dingen. Ik vind het geweldig!

Makkelijk shoppen

Precies wat ik zocht gevonden, prachtig!

Ik zocht voor mijzelf en mijn vriendinnengroep een mooi armbandje als teken van verbinding en vriendschap. Het is die met een hartie en ieder haar eigen initiaal geworden. Gewoonweg prachtig, heel fijntjes. Het werd ook in een mooi doosje opgestuurd dus een heel passend cadeautje op die manier!

Buskesdries 3

6673DP Andelst