Super leuke originele website

Snelle levering, mooie sieraden die niet verkleuren

Snel geleverd en top materiaal

Mijn levering was snel geleverd en ik vind de ringen heel mooi net zoals op de foto.

Snelle mooie levering!

Mooie ringen voor een leuke prijs! Tevreden klant

Netjes afgeleverd

Snel als brievenbuspakketje ontvangen

“Prachtige sieraden en topservice, snel en vriendelijk opgelost!”

“Geweldige service! Mijn bestelling had een kleine fout (één ring ontbrak), maar dat werd supersnel en vriendelijk opgelost. De volgende dag had ik de ring al binnen. De sieraden zijn prachtig en de klantenservice is top – hier bestel ik zeker weer!”

Mooie sierdan, die mooi blijven!

Ik draag de sieraden van Finaste nu al ruim een jaar dag en nacht, sporten, douchen, slapen, alles. Er zit totaal geen verkleuring in in vergelijking met mn echte gouden sieraden. Voor mij dus ideaal voor die paar extra sieraden die ik nu draag maar wellicht over enkele jaren niet meer omdat ze dan weer uit de mode zijn :) Top site, goede prijs en dus goede kwaliteit!

Echt Heel mooi

Kwam in een super mooie verpakking en het sieraad is ook echt super mooi precies zoals op de foto, verkleurd ook niet

Snelle levering. Mooie juwelen

Snel, vlot en mooie juwelen. Een ketting niet helemaal zoals ik had gehoopt, maar dat hoort bij online shoppen natuurlijk.

Mooie oorbellen!

Hele mooie oorbellen en goede maat. Wel uitkijken want ze zijn best zwaar maar voor de rest helemaal top!

Hele goede sieraden!

Snelle levering, mooie sieraden! Sommige ringen van Finaste draag ik al een half jaar continu, ze verkleuren niet. Echt top!!

perfect

Hele mooie sieraden, ben er zooo blij mee

Heel tevreden

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag over een kortingcodes. De artikelen die ik bestelde werden netjes en snel geleverd en ze zijn ook nog eens mooi! Ik ben er blij mee

Zeer te vrede

Ja heel goed

Goede en snelle verzending

Ik raad deze mooie sieraden aan

Snel bezorgd, product zag er mooi uit.

Heel mooi en blijft mooi

Ik heb al eerder bij finaste een ketting gekocht en die bleef zo mooi dat ik nu voor mijn moeder ook een ketting heb besteld. (En voor mezelf ook nog 1 omdat ik me niet in kon houden :))

Hele fijne sieraden

Ketting met vingerafdruk besteld en binnen 2 dagen al in huis. Snelle en fijne service

snelle levering en top sieraden!

snelle levering met 1 dag! sieraden zijn zeker naar wens, stainless steel en er zit altijd iets tussen waar ik naar zocht!

Supersnel geleverd! Later op de dag besteld en de volgende ochtend al in huis. Top service, hartstikke blij met de sieraden weer. Ik heb al vaker besteld en alles blijft mooi en goed!

Prachtige sieraden van topkwaliteit voor een mooie prijs

Prachtige sieraden van topkwaliteit voor een mooie prijs, levering snel en keurig verpakt. Ik ga hier zeker meer bestellen

Ik had een armbandje met iets erin gegraveerd besteld en het eindresultaat is heel mooi geworden en hij is heel goed gelukt. Het werd snel geleverd dus dat was ook mooi. Ik vindt het zeker een aanrader en ik denk dat het ook een goeie site is om te bestellen.

Altijd een hele goede en snelle service!

Versturen meestal gelijk dezelfde dag. Als je een probleem hebt kun je dat makkelijk melden. Top site!

Dit pakketje brengt een lach op je gezicht

De mystery box van sieraden was een geweldige verrassing! De box was mooi verpakt en bevatte verschillende sieraden van hoge kwaliteit, zoals een armband, oorbellen en een ring. Alles past perfect bij mijn stijl. Het is een leuke manier om mooie sieraden te ontdekken! Zeker een aanrader.

Bästa!

Mooie sieraden; eenvoud siert en dat voor leuke prijzen!

Goeie ervaring

Het pakketje was snel binnen, al binnen 3 dagen. En is de stof van de topjes echt van goede kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst