Mooie sieraden, super snelle levering!

Een mooi verfijnd goudkleurig armbandje besteld. Was binnen een dag in huis!

Wat je verwacht krijg je

Wat je verwacht qua product krijg je precies in het echt, geen 1 ding miste.

Ik kreeg een mail waarin werd aangegeven dat mijn bestelling is afgeleverd terwijl ik niets had ontvangen. Na contact te hebben opgezocht met Finaste werd er meteen gereageerd op mijn mail (dit was al top), dat dit helaas wel eens gebeurd bij PostNL dat ze een bestelling als bezorgd aanmerken terwijl dit niet het geval is (nooit eerder ervaring mee gehad). Uiteindelijk toch mijn bestelling ontvangen. Waar ik heel erg blij mee was. Maar wat een top kwaliteit ook. Boven verwachting. Ik ga zeker vaker bestellen en raad het iedereen aan.

Super mooie sieraden die niet verkleuren

Mooie sieraden die niet verkleuren. Meerdere keren besteld. Ook laten graveren, was ook top! Daarnaast is het naar mijn ervaring ook altijd snel in huis! Zeker een aanrader!

Juist iets gekocht voor kerst

Zeer rap en heel goed

Hele fijne site!!

Ik heb al vaker bij finaste besteld. De grafeerbare sieraden zijn dan ook echt prachtig, ik heb er zelf 1 jaar geleden van mijn vriend 1 gekregen en die is nog steeds even mooi als toen ik hem kreeg.! Dus bestel hier zeker wat

Verstelbare ringen

Fijn dat de ring verstelbaar is!

Snelle verzending en goeie kwaliteit

Super leuke spulletjes, ik kon niet kiezen maar heb uiteindelijk toch kunnen kiezen tussen 12 ringen. Ik ben totaal geen sieraden mens maar dit bedrijf heeft me overtuigd om het te gaan dragen.

Uiteindelijk goed!

Toen ik de doosjes openmaakte, leek het al of bij een oorbel het kettinkje niet goed gedraaid zat, maar ik ging ervan uit dat het goed zat, en dat zij weten wat ze doen. Met het indoen, bleef het kettinkje maar gedraaid. Op een gegeven moment viel deze een paar keer af. De laatste keer toen ik het kettinkje erom deed, eb de oorbel indeed, zat deze na bijna 30 minuten goed. Wat indd dus betekent dat deze er bij Finaste niet goed omheen was gedaan. Ik heb 20% korting gekregen op de oorbellen, maar op dit moment zit er sowieso 20% korting op de oorbellen. Wel hele aardige dames vd klantenservice!

Mijn dochter zag een mooie ketting op de website. Deze kwam meteen de volgende dag binnen en was in het echt ook prachtig! Wij zijn echt positief verrast!

Geweldige sieraden zelfs bij een verrassing!

Leuke oorbellen gekocht en een hele leuke adventskalender box. Het kwam ook snel binnen. Helemaal geweldig!

Snelle verzending, goede kwaliteit!

Hele mooie oorbellen van goede kwaliteit en geleverd in een mooi sieradendoosje. De verzending was enorm snel, kon de volgende dag al shinen!

Goed product

Super leuke sieraden. Ik heb een armbandje gekocht, super goede kwaliteit. Het kwam in een leuk pakketje binnen. Helemaal blij er mee

Mooie sieraden

Mijn bestelling was heel snel binnen en de sieraden zijn mooi

Zee snelle levering

De bestelling is snel en netjes verstuurd. Adventkalender besteld, dus we weten nog niet wat voor moois erin zit. :)

Proffesionele verkoop

Snel geleverd en duidelijke informatie over verzending.

Prima ervaring en snel geholpen

Erg tevreden met hetgeen ik gekocht heb

Mooie sieraden en gegraveerd zoals gevraagd erg blij mee

Goeie kwaliteit en meestal de dag daarna al binnen

Ik vind het leuk om bij fijnste te bestellen en zou het zeker nog een keer doen.

Me Vriendin vondt haar kado en ketting heel mooi, ze was er blij mee. Ik zou zeker nog een keer hier wat bestellen voor haar.

Super mooi en kwaliteitsvol!

Mooi aanbod aan sieraden die bovendien ook nog van zeer goede kwaliteit zijn. Zeer reactieve en vriendelijke dienst na verkoop. Snel verzending en levering.

Heel goed bedrijf, en ik zal hier vaker bestellen.

De levering was erg snel, wat heel fijn is en ook zijn de producten van heel goed materiaal wat niet snel verkleurd, ook zijn er veel mooie ontwerpen en ik zal zeker vaker hier bestellen!

Mooie sieraden en snelle service

Super mooie adventskalender besteld. Snel binnen...heel blij mee!

Mooi verpakt, echt kadootje! Mooie sieraden echt aanrader

Mooie sieraden met een mooie prijs

Het is erg mooie kwaliteit en zeker voor de prijs.

Buskesdries 3

6673DP Andelst