Heel blij

Goede kwaliteit. Sieraden verkleuren niet. Geen allergische reacties. Erg mooi :)

prachtig

mooi sieraden blijven ook top qua kleur. al meerdere keren iets besteld. De adventkalenders vielen bij de dames hier ook goed in de smaak.

Blij mee

Snelle levering, mooie sieraden nu nog afwachten of ze niet verkleuren

Mooi

Mooie sieraden en snelle levering. Elk sieraad mooi verpakt in een doosje

Goed mooie aankoop

Het was leuk in gepakt. Mooi materiaal. Draag het met veel plezier.

Snelle levering, leuke armband

Leuke armband en snelle levering

100% service

Vandaag besteld = de volgende dag netjes in een brievenbus pakketje ontvangen. Sieraad mooi in een kado verpakking.

Snelle goede bestelling en levering

Oorbellen besteld en deze waren snel geleverd, dus uitstekend

Mooie oorbellen, maar zijn heel breekbaar

Het sluitinkje is heel breekbaar

Mooie sieraden

Prachtige betaalbare sieraden. En netjes verpakt. En de oorbellen kan ik ook goed tegen.

Mooi!

Kettingen zijn iets dunner dan deed vermoeden, maar nog steeds prachtig en elegant!

Mooie armband en een hele mooie gravering

Ik heb een armband gekocht bij finaste. Ik heb niet lang moeten wachten. Het ziet er perfect uit met een bijzondere gravering.

Te gek

Prachtige te gekke sieraden

bestellen ging gemakkelijk en kwam snel aan

Mijn pakketje was na 2 dagen al binnen wat ik echt super snel vind. Er waren ook geen problemen bij het bestellen en binnen krijgen. Alles liep eigenlijk gewoon heel gemakkelijk. Heel blij met mijn pakketje!!

Mooie sieraden van goede kwaliteit. Levering was supersnel

Mijn ervaring met Finaste is fantastisch!

De sieraden zijn super mooi, heb ze dag en nacht om en verkleuren niet!

Goede feedback over kwaliteit vingerafdruk. Snelle levering

Heel goed en fijn!

Snelle levering en duidelijke site en uitleg bij het product. Goed vermeld dat je de adventskalender niet kan retourneren.

Blij

Fijn dat het niet verkleurd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Leuke sieraden en klantvriendelijk

Altijd fijn shoppen bij finaste, of het nu voor me zelf is of om cadeau te geven. Voor iedereen wat. Als er iets is wordt er goed meegedacht aan een passende oplossing. Altijd erg tevreden!

Perfecte cadeau voor eindejaar

Kwalitatieve juwelen voor een klein prijsje, die nog eens verzorgd in een doosje komen. Alsof ze rechtstreeks van de juwelier komen.

Altijd snel verzonden en verkleuren niet!

Als ik sieraden nodig heb die niet verkleuren dan bestel ik altijd bij Finaste, want voor de prijs is de kwaliteit echt super goed. Ik ga binnenkort 6 maanden reizen en weet nu al dat ik mijn sieraden hier ga bestellen.

Super fijn en mooi!

Binnen 1 dag binnen! Goeie kwaliteit en ben er heel blij mee. Verkleurd niet!

Fijne snelle levering

Snelle levering en mooi product!!

Ging heel erg vlot fantastisch

Buskesdries 3

6673DP Andelst