Goeie snelle service

Goeie prijskwaliteit verhouding, mijn vriendin was erg blij met het armbandje. Topservice!

Amazinggg!!!!

Ik heb de adventkalender gekocht en een ketting. Super leuk om de adventkalender cadeau te doen! Alle sieraden die erin zitten zijn een musthave.

Finaste is de beste !!

Echt super mooie sieraden, ik ben heel blij met Finaste !!

Helaas nog niets binnen, hoop deze week nog “iets” te zien

Het aanvragen ging prima , maar de tijd tussen aanvraag en binnenkomst , laat te wensen over,helaas !!

Uitstekend en snelle bezorging!

Goede kwaliteit sieraden, snelle levering en de sieraden zien eruit zoals vermeld!

Mooie sieraden en snelle verzending

Voor het eerst besteld, 2 kettingen voor mijn beste vriendin en mij. De volgende dag al in huis en de kettingen zijn erg mooi!

Heel erg mooi

Ik heb het sierraad gekocht voor mijn beste vriendin haar verjaardag! Het is goede kwaliteit en kwam er mooi verpakt binnen.

Perfect!

Snelheid van levering is klasse en de producten zoals gehoopt. Heel erg blij mee!

Enorm mooie sieraden in de adventskalender!

Mijn vriendin was zo blij met de adventskalender, enorm leuk cadeau om te geven! Er zaten alleen maar leuke sieraden in en veel variatie.

Mooie sieraden

Ben helemaal verrast. Mooie kleur goud en mooi degelijk materiaal. Het was een impuls aankoop maar totaal geen spijt van. Erg blij dat ik het gedaan heb. Dat ik het gevonden heb komt door de influencer urrutje. Top meid.

Een adventskalender gekocht: een evenwichtig aanbod van sierraden, mooi verpakt en ziet er netjes uit.

Geweldig!

Ik had een grotere bestelling gedaan met ringen, armbandje, oorbellen en kettingen. Alles was precies zoals omschreven! Goede kwaliteit en erg mooi! Het was nog erg snel binnen ook! Leuk verpakt in sieraden doosjes!

Mooie sieraden die snel geleverd worden

Breed assortiment met mooie sieraden, snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Super, mooie producten en snelle levering.

Een super goede ervaring ben zeer te spreken of de producten en de service. Ga zeker opnieuw bestellen bij finaste.

Mooie sieraden van goede kwaliteit en een erg snelle levering.

Mijn bestelling was erg snel bezorgt en de sieraden zijn van goede kwaliteit.

Mooie sieraden!

De sieraden zijn ontzettend mooi. Ik heb veel sieraden bij jullie besteld die gegraveerd zijn met een mooie betekenis. Ik draag ze al een jaar lang nog steeds elke dag zonder dat ze verkleuren. Ik ben er heel blij mee! Bezorgen ging ook goed. Ze waren op tijd en binnen de tijd bezorgd. Ik bestel hier graag mijn sieraden!

Snelle levering en netjes ingepakt

Mooi ingepakt goede kwaliteit sieraden

Hele goeie kwaliteit producten

De sieraden zijn stainless steel dus ze verkleuren niet, dus dat is echt heel fijn en ze zijn niet heel duur dus dat is nog beter de verzending is ook heel snel.

Prachtige sierraden

Snel verzonden en goed ontvangen

Pakketje is snel bezorgd en netjes ingepakt. Ketting van goede kwaliteit

Geweldig!

Besteld en meteen de volgende dag al bezorgd, supermooie sieraden!

Hele goede service!

Bestelling is makkelijk te plaatsen, alle info die je nodig hebt staat erbij. Op mails reageren ze ook snel en erg duidelijk. Super fijn!!

Het is prachtig, maar een oogje in de armband zit niet goed dicht

Ik had een gegraveerd armbandje besteld, maar een oogje zit niet goed dicht, waardoor wij denken dat het armbandje snel los zou kunnen gaan

Helemaal geweldig!

Heel blij met mijn mooie ketting, en ook nog eens super snel geleverd. Wat een topservice!

Verkeerd gegraveerd.

Ik had gekozen voor een dubbele gravering, de ene kant de voetafdruk van onze dochter, en dan andere kant haar naam. Nu staat er op de achterkant iets compleet anders? Heb meerdere emails gestuurd en via Instagram in contact proberen te komen, zonder resultaat.

Buskesdries 3

6673DP Andelst