Verkeerd gegraveerd.

Ik had gekozen voor een dubbele gravering, de ene kant de voetafdruk van onze dochter, en dan andere kant haar naam. Nu staat er op de achterkant iets compleet anders? Heb meerdere emails gestuurd en via Instagram in contact proberen te komen, zonder resultaat.

Betrouwbaar en top bedrijf en levering!

Eerste keer bestelling gedaan en goed ervaren. Snelle levering en mooi/veilig verpakt! Ringen komen precies overheen als op de foto en gouden kwaliteit lijkt goed! Geen nep gele kleur

Super mooi en erg tevreden!

De kwaliteit is super! Ik heb het sieraad gekocht voor een leuke prijs en ik ben er ontzettend blij mee!

De beloofde gratis oorbellen niet gekregen

Leuke ketting besteld met landkaart. In het echt was de landkaart veel minder duidelijk dan hoe hij getoond werd, maar het was oké. Ik kon kiezen voor een gratis cadeau (oorbellen). Deze zijn niet meegeleverd. Slechte zaak!

Iedereen blij

Ik heb sieraden besteld voor mijn vrienden. Iedereen is tevreden over de kwaliteit en de prijs. Ik zou het zeker nog een keer doen!

Goede kwaliteit en snel geleverd

De producten zijn mooi, een mooie kleur, mooi gedrukt. Ook is de service goed, de producten zijn snel binnen.

Product met verkeerde afmetingen

Armband gekocht als cadeautje. Levering vrij snel. Blijkt een te klein armbandje te zijn. Geen volwaardige maat voor volwassen dames pols. Armband te klein om in eerste bolletje vast te maken. Wordt moeilijk gedaan omdat volgens verkoper afmetingen kloppen: tussen 14 en 19 cm. Gek eigenlijk, dus dan zit je met een armband wat veel te klein is en dus gedragen moet worden in een van de laatste bolletjes.

Mooie sieraden, snelle levering

Heb o.a een bedelketting besteld. Die is heel mooi en blijft ook mooi. Goede kwaliteit en ook leuk verpakt als een cadeautje vind ik. Werd ook snel geleverd. Heb nu een Adventskalender besteld, heb nu al zin om die open te maken.

goeg en snelle bezorging

goed materiaal goeie service rn snelle bezorging

Heel erg goed

Ik heb eerder besteld, en die sieraden zijn altijd mooi gebleven. Nu een grafeerde ketting besteld. Draag hem dag en nacht. Was binnen 24 uur bezorgd. Dus weer heel blij mee

Super mooi armbandje

Wat een snelle en nette services. Het armbandje is zoals op de site te zien is. Heel erg blij mee!!

Ik ben er heel blij mee!

Ik heb onlangs een prachtige armband met initialen gekocht voor de verjaardag van mijn moeder. De kwaliteit is uitstekend en het ontwerp is elegant en persoonlijk. Mijn moeder was ontzettend blij met het cadeau en het betekent veel voor haar. De service was ook geweldig, met snelle levering en een mooie verpakking. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een speciaal en betekenisvol cadeau.

Snel en makkelijk

Bestellen gaat super makkelijk en ze gaan meteen voor je aan de slag! Mijn pakkettje werd netjes ingepakt (wat ik aangeklikt had) en je zag dat ze er zorgvuldig mee om zijn gegaan. Heel erg fijn dus als je het mij vraagt!

Hele goede communicatie en mooie sieraden

Mooie sieraden, goeie kwaliteit. Fijne site en communicatie.

Snel, goede levering, duidelijk.

Zie boven

Snel en mooi verpakt

Leuke artikelen

Suuuuuuuperblij!

Perfecte afwerking, hele snelle levering, mooi ingepakt én nog een extra kadootje. Fijne ervaring en blij met mn ketting, de gravering is perfect!

super!

De ketting werd snel en mooi geleverd. Het is een goede kwaliteit, waterproof!!

Fantastisch, vlug opgestuurd en bij vragen altijd antwoord.

Snelle levering en goede kwaliteit sieraden!!

Ik kreeg na 1 dag mijn bestelling al binnen. Sieraden zijn van goede kwaliteit en ze zijn ook nog eens super goedkoop. Zeker een aanrader!

Geweldig!

Goede kwaliteit voor ook een prima prijs!

Super leuke oorbellen

Mooie oorbellen, goede prijs. Snelle verzending.

Mooie sieraden! Aanrader

De sieraden van Finaste zijn mooi en hebben een mooie prijs! Er is voor iedereen wat. Snelle levering ook. Ik ben benieuwd naar de advent kalender maar weet dat die heel goed zal zijn.

geweldig

Hele mooie oorbellen binnen gekregen, en dat ook nog eens heel snel ben enorm blij met de service en bestel al een poos bij finaste

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Er zitten super leuke dingen in de adventskalender die ik bestelt heb. En ook nog is voor een dure waarde waarvoor je dus maar 49,99 betaald!

Buskesdries 3

6673DP Andelst