Goede, snelle levering van mooie waterdichte juwelen

Tevreden klant. Enige minpuntje is dat ik een armbandje besteld had dat moest twisten, maar vaak draait het niet volledig en is daardoor op sommige plaatsen gewoon plat.

Mooie ketting

Erg mooie en fijne ketting. Snelle levering. Enige minpunt is dat de hanger niet in het midden zit dus de sluiting zit halverwege m’n nek.

Heel goed!

Meerdere items besteld en echt super tevreden. Van zowel oorbellen, armbanden tot kettingen. Alles is van goede kwaliteit en blijft mooi.

Mooie sieraden

Ben erg blij met mijn bestelling ik kan eindelijk twee kettingen tegelijk dragen. En een leuke korte ketting met hartjes voor een bruiloft erg blij mee.

Fijn

Mooie sierraden

Goede producten

Producten zoals op de foto en omschrijving. Ik ga er veel plezier van hebben

Super mooie ring

Super mooie ring ontvangen. Heel leuk ingepakt ook! Ik ga mijn vriendin hier zeker blij mee maken.

Ik heb een hele goede ervaring gehad met finaste. De producten waren precies zoals omschreven en de levering was ontzettend snel.

Goede klantvriendelijkheid.

Het kwam erg snel aan en het was makkelijk om het terug te sturen. Ook is het erg klantvriendelijk.

Zeer betrouwbare webwinkel

Ik heb tot twee maal toe oorbellen besteld. Snelle levering en mooie oorbellen. Dus kwaliteit en hele leuke moderne oorbellen voor een hele leuke prijs.

Hele mooie oorbellen..

De bestelling voldoet helemaal aan mijn verwachting en beschrijving op de site. Heel netjes verpakt, met zorg. Ik ga zeker vaker wat bestellen..

Mooie sieraden en snelle levering

De sieraden zijn mooi en blijven ook mooi. Daarnaast worden ze ook snel en netjes geleverd

Super tevreden

Ik had sieraden s’avonds laat besteld en had het een dag later al in huis. Echt top! De sieraden zijn echt van top kwaliteit! Ik ben niet echt zuinig met sieraden en deze houden het fantastisch vol!

Snelle levering en de sieraden blijven mooi, kan gewoon mee douchen zonder verkleuring. Service is erg goed, word direct opgelost zonder problemen. Zeker aan te bevelen.

Heel mooi

Ik ben erg blij met mijn ketting en hij ziet er precies uit zoals op de foto dus heel erg mooi!

Finaste is een website met mooie sieraden, veel keuze en snelle levering!

Het bestellen was erg gemakkelijk en er is keuze uit super veel sieraden. Van lage tot hoge prijzen die het voor iedereen betaalbaar maken. Ook voor een cadeautje is dit een aanrader!

Snelle levertijd, goede producten

Bestelling binnen een dag geleverd en daarbij zijn de sieraden heel leuk

Mooie armband, met duidelijke tekst en fijn dat het stainless steel is!

Op tijd en kwaliteit

Was mooi op tijd en ook goede kwaliteit en ook de klantservice was direct bereikbaar. Dus ik duim voor jullie zo blijven

Snel een netjes verzonden

Heel mooie collectie

Heel mooie aankoop

Mooie sieraden en erg betaalbaar! Plus snelle levering

Fijn en snelle levering

Sieraden zijn top en altijd super snel binnen!

Ik bestel hier heel veel sieraden en ze verkleuren nooit en stellen me nooit teleur. Ook bestel ik veel cadeautjes en iedereen is er altijd zo blij mee. Zeker een grote aanrader

Top kwaliteit en uniek

De sieraden zijn prachtig en elegant, ik ben zelf dol op unieke sieraden en die heb je hier zeker tussen zitten voor goeie kwaliteit voor een leuke prijs.

Snelle service ook via de mail!

Ik had de ringen besteld die waren goed en snel binnengekomen. Twee waren echt te groot snel mailtje gestuurd meteen antwoord gekregen en uitgelegd hoe en wat ik moest. Fijne ervaring!

Buskesdries 3

6673DP Andelst