Nóg beter dan verwacht!

Voor valentijnsdag heb ik mijn man een “eerste ontmoeting” ketting cadeau gedaan. De ketting en hanger vielen enorm in de smaak en ik was zelf super verbaasd over de kwaliteit! De ketting is zelfs nog mooier dan ik had verwacht en ook de levering was super snel. De cadeauverpakking van €0,75 extra was ook een fijne service.

Snel bezorgd

Had dag voor valetijn wat besteld en kwam nog meteen de dag erna binnen top service

Mooie sieraden en vlotte levering

Mooie sieraden, veel keus Vlotte levering Hier een tevreden en terugkerende klant

Super mooi en snel!

Mijn oma is helaas overleden. Ik wilde graag van haar een armband met haar vingerafdruk en een eigen geschreven tekst. Ik bestelde deze een aantal dagen na haar overlijden. De armband was binnen 2 dagen al binnen. Heel fijn dat ik zo snel iets van haar bij mij had. Het armbandje is precies zoals ik wilde. Zeer tevreden dus!!

PERFECT!!!

Het was super snel binnen, heel leuk ingepakt en het verkleurd ook nog eens niet! Echt geweldig

Mooie sieraden voor leuke prijzen

Heb de tennisketting plus bijbehorende armband besteld. Prachtige set. Helaas de armband verloren dus meteen een nieuwe besteld.Hele snelle levering.

Kapot

Ring al na 2 dagen stuk. Hartje eruit gevallen

Super website

Ontzettend veel keuze in assortiment. Prima kwaliteit & prijsverhouding. En een super snelle levering!

Erg snelle bezorging

Bestelde een ketting een dag daarna had ik mijn pakketje binnen.

Ik had 2 verschillende sample sale boxen verwacht

Vorige week bestelde ik 2 sample sale boxen tegelijk. Eén voor mijn dochter en één voor mezelf. Ik had het idee dat ik dan 2 verschillende boxen zou krijgen zodat we konden mixen en/of ruilen. Maar jammer genoeg kregen we 2 identieke boxen.

Leuke sieraden voor een goede prijs

Veel keus uit leuke sieraden

Mooie sieraden voor een mooie prijs.

Ik vind de sieraden mooi en goed betaalbaar. Het assortiment is echt super leuk, ik zie altijd wel wat leuks. Ook de service is goed, het wordt altijd snel verzonden.

Prachtig

Goede kwaliteit en een snelle levering.

Snelle levering, maar geïrriteerd oor door oorbel

Ik had oorbellen besteld gelijk 1 dag erna binnen! Ik had ze toen gelijk in gedaan en na een paar uurtjes merkte in al dat m’n oor ging irriteren en jeuken. Ik had ze toen nog langer in en toen werd het steeds erger. Ik vind het heel jammer, want ik vind de oorbellen echt super leuk.

Netjes. Optijd. Mooie prijs. Voor herhaling vatbaar.

Deze site werkt zoals een site zou moeten werken. Makkelijk en overzichtelijk. Al meerdere keren sieraden besteld. Met mailtjes word je goed op de hoogte gehouden, pakketje werd geleverd op afgesproken tijden. De sieraden zijn top en zeker niet duur. Voor sieraden met een mooie prijs kies ik voor Finaste.

Zoals op de website.

Snel geleverd en ziet er uit zoals op de website, heel blij mee!

Voor herhaling vatbaar

Fijne mooie afgewerkte juweeltjes. Nu nog afwachten of ze niet verkleuren. Zeer vlugge verzending

Prachtige kwaliteit!

Mijn vrouw was heel blij met de mooie armbandjes van Finaste die ik haar voor Valentijnsdag gaf!

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting

Snel geleverd en product voldoet aan verwachting. Cadeauverpakking had iets meer mogen zijn.

Snel geleverd en mooie sieraden!

Makkelijke website en ook snel geleverd. Mooie sieraden gekocht hier.

Super mooi en snelle levering!

Dankjewel voor de mooie armbandjes! Snelle levering zoals vermeld op d website! Zeer leuke koop ervaring!

Armband was echt mooi,en prachtig, mijn volgende sieraden bestellen graag bij jullie.

Superfijn!

Ik had voor een onjuiste bezorgmethode gekozen, maar ik ben zo snel en vriendelijk geholpen, dat deze beoordeling dik verdiend is! <3 Daarnaast zijn de sieraden ook mega mooi en gaan deze ontzettend lang mee.

GEWELDIG!

Heel snel en fijn geholpen super mooie sieraden voor een mooie prijs! Krijg veel complimenten over mijn sieraden en zeg altijd vol trots dat ze bij Finaste vandaan komen!

Top!!

In januari op vakantie geweest. Mn enkelbandjes, kettinkjes, ringen en armbandjes 10 dagen zon, zee, zwembad, zonnebrand, aftersun en deet overleefd!!!! Daarom vorige week de leuke hartjes ketting besteld. Super veel keuze! Ik ben blij!!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst