Uitstekend!

Uitstekend, veel al besteld en verkleurd NIET! Ik draag de sieraden elke dag en dit jaar dan ook weer een adventkalender besteld!! Mijn nummer 1 sieraden website.

Ik ben erg blij met deze sieraden. Ik heb in totaal eens 2 bestellingen geplaatst en ben met alle sieraden die ik had gekocht heel blij!! Top winkel!!!

Super mooie en goede kwaliteit sieraden!

Ik zou het zeker aanbevelen omdat het echt een goed sieradenmerk is

Geweldig!

Mijn dochter bestelde al sieraden bij jullie en zei mij om bij jullie te kijken voor oorbellen. Groot assortiment en betaalbare prijzen. Dus 2 paar besteld. Netjes verpakt en snel geleverd . Een echte aanrader voor iedereen .

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb een pre order gedaan, dus ik heb nog niks ontvangen. Ik kan dus niks zeggen over de service, verder wel fijn dat ik op de hoogte wordt gehouden via de mail wanneer mijn bestelling binnen komt! Ik kijk er naar uit.

La livraison est rapide et le bijou est beau; toutefois la qualité de la gravure est moyenne

Beau bijou; malheureusement la qualité de la gravure laisse a désirer… légèrement décalé sur un côté ( donc pas centré) et la couleur de la gravure (gris blanc) n’est pas belle. Dommage car sinon le bijou est beau

Super ervaring

Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg meteen informatie over wanneer ik deze kan verwachten. Top dus.

Super goede kwaliteit en snelle levering

Hele mooie en goede kwaliteit oorbellen (ook die van de sample sale) Hele snelle levering (ook als je op een waddeneiland woont) en goede verpakking

Super fijn!

Ze kwamen heel snel aan en de sieraden verroesten niet. Ook kan je goed contacteren met dit bedrijf als je een vraag kan je mailen en het fijne is dat ze meteen terug mailen en je vriendelijk word behandeld

Megablij met de nieuwe sieraden!

Wat een leuke site! Ik moest van mijn hart een steen maken, en zoveel leuke dingen gewoon niet in mijn winkelmandje leggen... Na het makkelijke bestel- en betaalproces werden de juweeltjes ook nog eens megasnel verzonden, zodat ik er al meteen van kon genieten. Dit was zeker niet mijn laatste keer dat ik bij jullie bestelde!

top

snelle levering en goede kwaliteit

Mooie sieraden

Soepel

Super tevreden

Niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst iets besteld mooie kwaliteit en super snelle verzending

Goed, snelle levering leuk ingepakt

Ik vond het erg leuk ingepakt en snel geleverd. Oorbellen zelf ook erg leuk!

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik vind winkelen bij Finaste helemaal top! Producten zijn van super kwaliteit en je krijgt waar voor je geld.

Helemaal top

Mooie sieraden, bestel er heel vaak

kan geen beoordeling doen o.dat ik het pakket nog niet hebt ontvangen.

adat ik mijn advent pakket hebt ontvangen kan ik een beoordeling plaatsen.

Echt hele leuke sieraden

Goede kwaliteit en stainless steel, echt top!!!!!

Snel binnen, goed verpakt, helaas iets kleins mis gegaan

Alle sieraden zijn netjes binnen gekomen zoals het beschreven stond. Ik kreeg 1 goede oorbel en een verkeerde maar dat is netjes opgelost. Erg tevreden met de leuke sieraden

Snelle levering en enorm goede kwaliteit sieraden!!

Ik kwam op deze site uit via instagram. Ze hebben enorm mooie sieraden in hun collecties en ze hebben ook nog eens een heel goede kwaliteit. Ik draag ze met veel plezier! Een echte aanrader!!!

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs

Mooie kwaliteit sieraden die niet verkleuren , veel keus , snelle levering , sieraden zitten verpakt in een mooi doosje. Super tevreden al meerdere malen besteld. Al veel mensen doorgestuurd naar finaste naar aanleiding van complimenten over de sieraden.

Mooie kwaliteit ring, past perfect en supersnel geleverd in een mooi doosje.

Perfect?

Snelle levering, en producten helemaal naar wens!!

Efficiënt

Zeer goede service! Bestelling werd zeer snel geleverd (in België) en juwelen waren mooi ingepakt. De juwelen zelf zijn prachtig, identiek aan de foto’s op de site en zijn van zeer goede kwaliteit. Ik zal zeker nog eens bestellen en zal het ook zeker aanraden aan mijn omgeving.

Super!!!

Super snelle levering en mega mooie producten!

Buskesdries 3

6673DP Andelst