Echt amazing!

Ik ben echt super blij met de sieraden die ik had besteld. Alles heel netjes en mooi ingepakt. De sieraden zijn van goed kwaliteit, en zouden lang mee gaan.

Mooi product, alleen levering was wel erg lang namelijk een week in plaats van de volgende dag in huis, maar buiten om dat ben ik er tevreden!

Goede bezorgtijd

Bezrogtijd is snel en goed ingepakt pakketje

Mooi

Het item werd super snel verzonden en ziet er goed uit

Mega leuk bedrijf en mooi

Erg goede kwaliteit en leuke sieraden ook super snelle verzending helemaal tevreden

Een prettige bestel ervaring en een prachtig sieraad

Het bestellen was zeer prettig en het pakketje werd snel verzonden. Het sieraad is van bijzondere kwaliteit, al helemaal voor de prijs en ik zou hier heer snel opnieuw bestellen mocht ik iets nodig hebben.

Sample sale box is het niet waard

Helaas veel grote en lange kettingen in de sample sale box met sterrenbeelden die niet bij je eigen sterrenbeeld past. Het zijn geen doorgaanse sieraden + je krijgt van sommige oorbellen er maar 1.

Top sieraden voor een goede prijs

Al vaker sieraden besteld via Finaste. Altijd goede kwaliteit sieraden en nog geen problemen mee gehad. Verkleuren niet en sluitingen etc. blijven goed. Kwaliteit van graveren is ook top.

Prachtig afgewerkt product!

Het merk is me aangeraden door een kennis van mij, maar ik ben zeker fan! Mijn vriendin gaat voor haar Valentijn een erg mooi afgewerkt juweeltje krijgen! Goed service en perfecte afwerking. Hartelijk bedankt!

Super snelle bezorging en super kwaliteit!

Gister besteld en de dag erna binnen gekregen echt super fijn! Ik zou hier je sieraden kopen.

Ik ben meer dan tevreden!

Prachtige juweeltjes, snelle levering & gravering mogelijk voor eindeloos mooie herinneringen.

Een top bedruik

Ja gw top

Love it!!!!!

zoveel keuze! en super leuke mooie sieraden. ik ben mega tevreden! ;)

Mooie sieraden voor een mooie prijs!

Snelle levering, mooie sieraden en een goede prijs

Heel tevreden!

De prijs/kwaliteitverhouding is top en levering is ook snel. Super goede kwaliteit en fijn dat er een sample sale is. Ook de actie “4 voor 3” (voor ringen) is een goede actie. Echt heel blij met mijn sieraden.

Mooi

Ik heb al een paar dingen gekocht daar : cadeautjes voor mij ;) en voor andere. Ik ben er heel tevreden mee

Snel, mooi, leuk verpakt.

Vlot vezorgd goede producten

Helemaal tevreden!

Sample box gekocht...

Ik heb de Sample box voor mijn dochter van 19...,(zou verjaardag kadootje zijn)schaam me ervoor om het te geven, zulke kinderachtige dingen erin...met sneeuwvlokjes en hartslag,echt spijt van had beter gewoon een kettinkje uit kunnen zoeken...maar het kan niet geretourneerd worden,erg jammer dat je ervoor niet in kunt kijken,ze heeft zoveel sieraden van jullie...sorry dit was een miskoop

Leuke sieraden snelle levering

Een verguld bedel kettinkje gekocht voor een vriendin. Precies zoals op de site. Goede kwaliteit en snelle verzending.

Mooie sieraden voor een leuke prijs

De sieraden zijn van goede kwaliteit ( wisselt wel). En zijn redelijk betaalbaar, alhoewel Finaste ook steeds duurder wordt.

Goede service!

Alles was goed kreeg het binnen hoe het stond in de mail. Binnen 2 dagen binnen gekregen! Geen klachten om te geven.

De juweeltjes bezorgen een glimlach op ieders gezicht!

Mijn hele ervaring was gewoon top. Supermakkelijk om te bestellen, snel geleverd. En dan kwam de moment suprème, het nichtje dat haar cadeautje opende en begon te stralen toen ze de juweeltjes zag. Ook haar ouders en grootouders vonden de juwelen prachtig. Gewoon top dus!

Goede service snel geregeld

D de belle levering makkelijk te bestellen en ziet er goed uit

Snel binnen en echt top kwaliteit

Het bestellen ging echt super gemakkelijk, wat echt heel fijn was. Ook was het snel binnen, en de prijs kwaliteit verhouding is echt goed. Raad finaste 10/10 aan!

Buskesdries 3

6673DP Andelst