Super mooie en kwalitatieve sieraden!

Sieraden zijn betaalbaar en super mooi

Geweldige sieraden en voor een goedkope prijs!

Hele mooie geweldige sieraden. Ik heb al vele mooiesieraden. Oorbellen, kettingen en ik heb nog een verlanglijstje. Ik heb jullie site al aangeraden. Prijzen van de sieraden zijn fantastisch ook voor mensen die minder kunnen besteden.

Enorm goede sieraden voor een kleine prijs!

Zelf bestel ik vaak niet vaak sieraden online, maar na een goede ervaring van een vriendin gehoord te hebben heb ik toch maar een aantal sieraden besteld. Één dag na de bestelling waren ze al thuis geleverd en ik ben er ontzettend blij mee. Eindelijk sieraden die passen om smalle polsen en vingers en die ik elke dag kan dragen. Ik zal zeker opnieuw hier bestellen! :)

Leuk product, snelle service

Snel opgestuurd en binnen 2 dagen al thuis ontvangen, erg blij mee

Snelle service, goede kwaliteit!

De levering was ontzettend snel en het gegraveerde armbandje is ontzettend mooi. Heb deze cadeau gedaan en de ontvangster was er ook erg blij mee!

Kwaliteit van de sieraden was goed. De sieraden waren mooi ingepakt. Erg blij mee.

Erg fijn

Ze hebben originele cadeaus, en de levering is altijd snel. Los daarvan is de kwaliteit erg goed al helemaal vergeleken met de prijs. Kortom een hele fijn sieraden bedrijf.

Top webshop

Top webshop. Hele mooie (gepersonaliseerde) sieraden en van stainless steel dus je kunt er gewoon mee douchen en je handen mee wassen. Ideaal. Ik ben er onwijs blij mee!

Goede service, mooie juwelen.

Mooi én goede kwaliteit

Super netjes ingepakt, snel bezorgt en goede kwaliteit. De plek om zilver en goud te kopen dat niet verkleurd.

leuk en snel

leuke sieraden! en sneller levering en leuk ingepakt

Super adequate begeleiding en een prachtig product en mooi op tijd geleverd !! Heel veel dank!

Ik ben heel blij met het product. Het is van mooie kwaliteit. Ik schrok enorm toen mijn foto niet te zijn verstuurd. Ik hoopte dat het cadeau op rijd zou komen voor de verjaardag van de dochter van mijn overleden vriendin. En dat was het geval. Haar reactie was ontroerend mooi en ze doet de ketting nooit meer af. Enorm bedankt voor het contact via de chat, dat werkte goed.

Prettig

Leuke sieraden en alles kwam zoals aangegeven, bezorging was snel. Helemaal blij!!!!

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen Cadeau voor 13 oktober.

Snelle en fijne levering, kwaliteit prijs verhouding perfect!

Fijne en snelle levering! Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en word bezorgd in een doosje met het product en flyers over/van het bedrijf. Heeft een leuke uitstraling. Product zit er goed uit en is qua prijs het zeker waard! Ik kijk uit naar het uitpakken van de adventkalender!!

Na wat vertraging (foto niet goed), mijn bestelde producten binnen gekregen en ben er zeer tevreden over.

Heel erg goed!

Ik heb een hele goeie ervaring met het bedrijf Finaste. Dit komt vooral omdat ik nooit geen problemen heb gehad met bestellingen en het wordt altijd snel geleverd. Ook sturen ze informatie op tijd via de mail en doen ze ook veel winacties. Als je een vraag hebt beantwoorden ze die ook altijd erg snel en dat is waarom ik een goeie ervaring heb met Finaste!

Goede kwaliteit en snelle verzending!

De kwaliteit van de producten is goed. Het was leuk verpakt en snel verzonden!

I loveeeee it

Ik houd echt van de juwelen! Finaste heeft altijd zo’n mooie juwelen! De klantenservice van Finaste is geweldig. Ze zijn behulpzaam wat het online winkelen een positieve ervaring maakt. Klanten kunnen rekenen op een snelle verzending. Voor de luxe en duurzaamheid die ze bieden, zijn de prijzen zeer goed. Wat het merk toegankelijk maakt voor een breder publiek.

Mooi product en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, een goed en mooie ketting van goede kwaliteit

Ik heb een hele mooie ketting besteld met de initialen van mijn kinderen. 1 woord; prachtig! Heel erg blij mee.

Prachtige ringen

Hele mooie ringen. Leuke actie 3 +1 gratis. Supersnel geleverd. Twee ringen voor mijzelf en twee voor mijn dochter. We zijn er superblij mee. We hebben al vaker besteld, de sieraden blijven prachtig.

Mooie sieraden

Netjes ingepakt, snel verstuurd, ik ben er blij mee

Super snelle levering, en mooie sieraden

Onverwachts een snelle levering, ik dacht dat ik geen bevestegings mail gekregen dus ik maakte mij al iets ongerust. Na een tip van de klantenservice zaten de mails in de 'spam' inbox.

Buskesdries 3

6673DP Andelst